Aqua Pro Watercooler van Aqua Service – beste waterkoelers

Prijsofferte Ontvangen? In 7 Sec:

Drinkwaterystemen Voor Thuis En Horeca

Watercooler: Levert het beste slokje drinkwater – de Aqua-Pro watercooler van Aqua-Service

Wat is een watercooler of water cooler?

Watercoolers Op Leidingwater Aqua-Service Aquapro Water CoolerEen watercooler is een machine die minutieus is ontworpen om water te verstrekken nadat het is afgekoeld tot een zeker aantal graden. watercoolers kunnen met of zonder flessen worden gebruikt; eerstgenoemde is niet milieuvriendelijk omdat de flessen die gebruikt worden van plastic gemaakt zijn. watercoolers die gekoppeld zijn aan een bron van stromend water zijn niet alleen gezond maar ook nog ecologisch verantwoord. Deze staat ook beter bekend als een waterdispenser. watercoolers laten je keer op keer genieten van een verfrissend gekoeld glas water.

Daarbij worden de meeste watercoolers uitgerust met een thermostaat zodat u de koeler het hele jaar kunt gebruiken. Naast het koelen van water hebben de koelers ook de functie van een zuiveringsapparaat dat elk glas heilzaam en bacterievrij is. Binnen in een watercooler bevindt zich een koelreservoir die de temperatuur van het water vasthoudt. Dit reservoir is vervaardigd van roestvrij staal zodat het water niet naar plastic smaakt.

Waarom een watercooler kopen?

Watercooler Op Leidingwater Aquapro Van AquaserviceInvesteren in een watercooler (of water cooler) is verstandig omdat tapwater niet gegarandeerd schoon en onbesmet is. Op sommige plekken heeft tapwater een duidelijke smaak van zout of kalk, het gebruik van onze Aqua-Pro watercooler lost deze problemen op en elk glas dat u krijgt is gevuld met voedzaam lekker water.

Het is niet altijd haalbaar om waterflessen in de zomer te koelen door ze in de koelkast op te stapelen. Ze nemen waardevolle ruimte in en je raakt eenvoudig door de voorraad koud water heen als meer mensen het consumeren. Bovendien is water dat op die manier is opgeslagen mogelijk te koud om eenvoudig te drinken. In dit geval is de watercooler de beste en gemakkelijke oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over de voorraad koud water omdat de koeler een stroom van stromend water gebruikt zodat het nooit zonder komt te zitten.
Aqua-Pro ontwerpt watercoolers om tegemoet te komen aan de wensen van verschillende soorten organisaties over de hele linie. Zo is de thuis geïnstalleerde watercooler verschillend van die in een restaurant, sportschool of school. Laatstgenoemden zullen groter qua afmetingen zijn en meer kranen hebben zodat twee of meer mensen tegelijk kunnen drinken.
Een gezonde voorraad water is essentieel in vrijwel elke publieke setting. Toegang tot schoon water is een basisbehoefte en Aqua-Pro dient om dit te leveren. Vooral tijdens de zomer is er een grote behoefte aan fris, gekoeld water. Aqua-Pro helpt om dit mogelijk te maken.

Hoe een watercooler of water cooler installeren?

Watercooler Op Leidingwater Aqua-ProAqua-Pro analyseert zorgvuldig uw watervoorraad behoeften en raad een passende watercooler voor uw organisatie aan. De koeler is gekoppeld aan een bestaande waterleiding en is verbonden met elektriciteit. De elektriciteit zorgt voor de energie om het water te koelen. Ons bedrijf voorziet u met gedetailleerde instructies wat betreft de installatie. Bovendien kunt u onze klantenservice bellen wanneer u tegen problemen oploopt. Schaf deze gemakkelijke en veilige manier aan om uw familie, werknemers, cliënten en bezoekers goed gehydrateerd te houden. Bedrijven die investeren in watercoolers laten automatisch een goede indruk achter op anderen door te laten zien dat zij betrokken zijn met over het welzijn van hun medewerkers.

Aqua-Pro Drinkwatersysteem van Aqua-Service

Aqua-Pro Aqua Service-Drinkwatersysteem Horeca Waterkoeler WaterleidingDe Aqua-Pro Professional van AquaService is een uniek drinkwatersysteem dat speciaal ontworpen is voor professionele doeleinden (horeca, bedrijfsruimte, etc). Het systeem stelt u in staat gepersonaliseerd water te tappen door middel van microfiltratie van inkomend leidingwater.

AquaService Drinkwatersysteem | Aqua-Service Waterkoelers

Naast het milieuvriendelijke karakter van deze waterkoeler van Aqua Service, biedt het ook talrijke voordelen die de hoogste kwaliteit garanderen en uw kosten drastisch drukken:
  • Eenmalige investering met zeer snelle terugverdientijd
  • Het drinkwater kan op een door u gekozen temperatuur getapt worden waaraan koolzuurgas kan worden toegevoegd naargelang uw voorkeur
  • U hoeft niet meer sleuren met leeggoed
  • Geen kosten meer voor personeelswater
  • Toestel en toebehoren van hoogste kwaliteit
  • 2 jaar omnium garantie
  • Automatisch 4 tot 6 maandelijks onderhoudsbezoek (onderdelen worden vernieuwd en toestel gereinigd)
  • Service na verkoop
  • Technische dienst ten aller tijde ter beschikking

Kies daarom voor de waterkoeler van Aqua-Service, het beste drinkwatersysteem op de markt voor horeca en bedrijven: Aqua-Pro.

Waterkoeler Op Waterleiding of gekend als Waterkoeler op Leidingwater: Drie Voordelen Van een Watercooler Op Leidingwater van Aqua-Service

Waterkoeler Op LeidingwaterWater is een essentiële grondstof die alle mensen nodig hebben om in leven te blijven. Daarom moet het water in overvloed aanwezig in de buurt van een woonwijk. Water is een van de fundamentele elementen die de mensheid nodig heeft om te overleven in deze wereld. Het is op hetzelfde niveau van zuurstof voor het voortbestaan van de menselijke soort.

Water is beschikbaar in twee vormen; voor het drinken en voor huishoudelijke doeleinden. Een vorm is leidingwater of ongezuiverd water rechtstreeks van een waterbron en de andere is gebotteld water door zuiverende procedures is gepasseerd. Gebotteld water is zeer duur wanneer u dit gebruikt voor huishoudelijke doeleinden op een regelmatige basis.

Waterkoeler Op Leidingwater Aqua-ProWaterkoelers op basis van leidingwater hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van gebotteld water als drinkwater. Alhoewel restaurants u liever met gebotteld water voorzien om te drinken, herbergt kraanwater meer voordelen voor het algemeen welzijn van de bevolking. Het ene grote nadeel van leidingwater is echter dat het mogelijk verontreinigd is met besmettelijke organismen. Het drinken van vervuild water uit de kraan kan leiden tot het uitbreken van een ziekte onder de bevolking en om een dergelijke ramp te voorkomen, gebruiken grote commerciële restaurants liever flesjes water om eventuele negatieve hygiënische aanwijzingen omtrent hun drinkwater voorraad te voorkomen.

Voordelen van een watercooler op leidingwater van Aqua-Service

Waterkoeler Op LeidingwaterEen watercooler op leidingwater kan gebruikt worden voor zowel commerciële als huishoudelijke doeleinden. Watercoolers op leidingwater worden vaak gezien in instellingen, markten, woonwijken en kantoren aangezien ze kunnen tegemoet komen aan de behoeften van een groot aantal mensen.

Waterkoeler Op Leidingwater Aqua-Service AquaproLeidingwater bevat essentiële voedingsstoffen die het menselijk lichaam nodig heeft voor een goede gezonde levensstijl. Kraanwater kan ook verontreinigde producten bevatten, maar de essentiële voedingsstoffen voor de groei en een gezond immuunsysteem kunnen alleen door vers leidingwater worden geleverd. Gebotteld water gaat door een aantal procedures voor het verfijnen van de kwaliteit van het water, alsmede het filteren van de onzuiverheden en verontreinigende stoffen uit het schoon en veilig drinkwater. Het hele proces van het verfijnen van de kwaliteit van het water voordat het wordt gebotteld verwijdert alle essentiële voedingsstoffen uit het water. Daarom helpt kraanwater bij het verstrekken van een gezonde levensstijl en verbetert het het immuunsysteem van individuen meer dan flessenwater. Waterkoelers op basis van leidingwater kunnen daarom efficiënt kraanwater bieden om mensen die liever een gezonde levensstijl lijden.

Een watercooler op waterleiding of leidingwater is betaalbaar en zuinig. Waterkoelers op leidingwater of de waterleiding verschaffen gefilterd kraanwater dat vrij is van verontreinigende stoffen, en maken komaf met het enige grote nadeel dat het gebruik van leidingwater inhoudt. Waterkoelers op basis van leidingwater kunnen ook warm of koud leidingwater leveren naargelang de wens van een individu. Deze eigenschappen van een watercooler op leidingwater zorgen ervoor dat ze op grote schaal gebruikt worden in zowel de commerciële als huishoudelijke wereld.