Buurthuizen en gemeenschapscentra | Waterkoeler

Zoek je het beste drinkwatersysteem voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor zorgwoningen en gemeenschapscentra.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeler 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Drinkwatersysteem voor zorgwoningen

Watervoorziening in gemeenschapscentra

Een gemeenschapscentrum is een multifunctioneel gebouw waar op regelmatige basis verschillende evenementen of bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. Buurtcentra brengen mensen met gemeenschappelijke interesses samen om tijd door te brengen. Typische voorbeelden van gemeenschapscentra zijn religieuze centra, jeugdclubs, literaire organisaties, vrijwilligersverenigingen, enz. Zij kunnen worden gebruikt om lokale evenementen of zelfs festivals te organiseren. Bij dergelijke gelegenheden zijn veel mensen in het gemeenschapscentrum aanwezig om deel te nemen aan evenementen of discussies. Tijdens deze evenementen zullen zij een groot deel van hun dag in het gemeenschapscentrum doorbrengen.

De organisatie die eigenaar is van het gemeenschapscentrum en de dagelijkse werking ervan beheert, moet ervoor zorgen dat verschillende basisvoorzieningen aanwezig zijn. De meeste gemeenschapscentra hebben centrale airconditioning of verwarming, personeel zorgt voor huishouding en schoonmaak, er zijn toiletten, en soms is er zelfs een kleine keuken. Naast deze standaardvoorzieningen moeten de gemeenschapscentra ook zorgen voor een gezonde en veilige drinkwatervoorziening voor hun terugkerende gasten.

Het belang van waterdispensers in gemeenschapscentra

De meeste gemeenschapscentra bevinden zich in gebieden waar geen snackbar is, of waar gasten niet altijd hun eigen waterfles meenemen. In deze gevallen is het gemeenschapscentrum verantwoordelijk voor een ononderbroken aanvoer van geschikt drinkwater. Buurtcentra hebben meestal een watervoorziening, maar die is hoogstwaarschijnlijk niet geschikt voor consumptie. Het kan verontreinigd zijn of een stinkende, krijtachtige smaak hebben die mensen ervan weerhoudt het te drinken. Om dit probleem op te lossen en uw gasten te bevoorraden, investeert u in de uiterst efficiënte en technologisch geavanceerde Aqua-Pro Cooler, die speciaal voor uw behoeften is ontworpen.

Aqua-Pro waterkoelers voor gemeenschapscentra

Aqua-Pro waterkoelers gebruiken stromend water en koelen het voor consumptie. Het vervult ook de belangrijke taak het water te filteren, zodat iedereen het veilig kan drinken. Aqua-Pro vermindert het waterverbruik in uw gemeenschapscentrum. Het is niet kosteneffectief om het te vervangen door gebotteld water.
De vraag naar water kan groter of kleiner zijn dan de beschikbare hoeveelheid. Aqua-Pro geeft alleen de hoeveelheid die nodig is en leidt nooit tot gênante watertekorten of -overschotten. Het is niet milieuvriendelijk om water te verspillen.

U kunt ook de watertoevoer regelen in functie van de vergaderingen die worden georganiseerd. Als er geen vergaderingen zijn tijdens de week, kunt u de automaat gewoon uitschakelen om elektriciteit te besparen. Het water in het reservoir zal altijd vers zijn.

Afhankelijk van de behoeften van uw organisatie, kunt u een waterfontein of een grotere waterkoeler installeren, of een combinatie van beide. Het is beter om meerdere waterkoelers te hebben, zodat er niet te veel problemen zijn bij één bron. Onze watervoorziening opties zijn afgestemd op de behoeften van uw klein of groot gemeenschapscentrum.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro