Drinkwaterapparaat | drinkwatersysteem Aqua Pro

 

Bent u op zoek naar een oplossing om onderweg gehydrateerd te blijven? Met het Aqua Pro-drinkwaterapparaat heb je altijd heerlijk, schoon water binnen handbereik. Ons apparaat maakt gebruik van geavanceerde filtratie technologie om onzuiverheden te verwijderen en u te voorzien van verfrissend drinkwater, waar u ook bent.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties. Onze experts zullen u persoonlijk adviseren over welk Aqua Pro toestel voor u geschikt is. Neem geen genoegen met muf, saai water. Sluit u vandaag nog aan bij de Aqua Pro-familie en blijf gehydrateerd in stijl.


Drinkwaterapparaat
Drinkwaterapparaat

Drinkwaterapparaat
Drinkwaterapparaat

Bedankt om Aqua Pro te kiezen als uw leverancier van kwalitatieve drinkwaterapparaat in België. Onze missie is om schoon, verfrissend en gezond drinkwater, vrij van schadelijke verontreinigingen, voor iedereen te leveren. Wij zetten ons in om bedrijven en HORECA-vestigingen te helpen hun afhankelijkheid van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te verminderen en zo hun ecologische voetafdruk te verbeteren.

Met onze drinkwatersystemen biedt Aqua Pro bedrijven een milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief voor traditioneel flessenwater. Wij bieden een reeks aankoop- en huuropties die aan uw behoeften voldoen, waaronder waterkoelers, drinkwatersystemen en herbruikbare glazen flessen met logo. Onze systemen bevorderen een gezonde levensstijl en laten tegelijkertijd zien dat uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid.

Als u meer wilt weten over hoe Aqua Pro uw bedrijf kan helpen gefilterd en verfrissend water te leveren aan uw werknemers en klanten, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen om u te informeren over de beste prijzen en eventuele vragen te beantwoorden. Bedankt dat u Aqua Pro overweegt als uw partner in het creëren van een gezondere en duurzamere toekomst.

Drinkwaterapparaat

7 redenen waarom uw kantoor een drinkwatersysteem nodig heeft

Wij weten hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot schoon en verfrissend drinkwater. Daarom geloven wij dat elk kantoor een drinkwaterapparaat nodig heeft. Het bevordert niet alleen een gezondere levensstijl, maar het helpt ook uw ecologische voetafdruk te verkleinen doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn. In dit artikel bespreken we 7 redenen waarom uw kantoor een drinkwatersysteem nodig heeft.

Bevordert hydratatie

We weten allemaal hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven, vooral tijdens een lange werkdag. Een drinkwatersysteem op kantoor maakt het veel gemakkelijker om de hele dag gehydrateerd te blijven. In plaats van voortdurend een waterfles bij te vullen of naar de keuken te gaan om een glas water te halen, kunt u gewoon uw beker of fles vullen met verfrissend gefilterd water.

Verbetert de gezondheid van werknemers

Water drinken biedt tal van gezondheidsvoordelen die een positieve invloed kunnen hebben op de gezondheid van uw werknemers. Wanneer uw werknemers toegang hebben tot schoon en verfrissend water, is de kans groter dat ze de hele dag gehydrateerd blijven. Dit kan hun mentale helderheid verbeteren, hun energieniveau verhogen en hun immuunsysteem versterken, wat leidt tot minder ziektedagen.

Vermindert plastic afval

Plastic waterflessen voor eenmalig gebruik zijn een belangrijke oorzaak van plastic afval: elke dag worden miljoenen flessen gebruikt en weggegooid. Met een drinkwaterapparaat in uw kantoor vermijdt u het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik en helpt u uw ecologische voetafdruk te verkleinen en een duurzamere levensstijl te bevorderen.

Bespaar geld

Het kopen van dozen waterflessen voor op kantoor kan snel oplopen, vooral als u een groot team hebt. Met een drinkwaterapparaat kunt u na verloop van tijd geld besparen doordat u niet regelmatig water in flessen hoeft te kopen. Bovendien hebt u het extra voordeel dat u weet dat het water dat u aan uw personeel geeft schoon en gefilterd is.

De esthetiek van het kantoor verbeteren

Drinkwaterdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende strakke en moderne ontwerpen die de esthetiek van uw kantoor kunnen verbeteren. Door een unit te kiezen die past bij het ontwerp en de inrichting van uw kantoor, creëert u een gastvrije en comfortabele omgeving voor uw werknemers en klanten.

Geeft de werkomgeving een vleugje luxe

Door uw medewerkers en klanten te voorzien van verfrissend, gefilterd water voelen zij zich gewaardeerd en verzorgd. Met een drinkwaterapparaat in uw kantoor voegt u een vleugje luxe toe aan uw werkomgeving die de werkomgeving verbetert.

Bevorderen van milieuvriendelijke praktijken

Wanneer u kiest voor een drinkwaterapparaat in uw kantoor, bevordert u milieuvriendelijke praktijken en stelt u een voorbeeld voor anderen. Door afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen, draagt u uw steentje bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Kortom, wij zijn van mening dat elk kantoor een drinkwaterapparaat nodig heeft. Het biedt niet alleen talrijke gezondheidsvoordelen, maar het helpt ook bij het bevorderen van duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Als u op zoek bent naar een manier om uw werkomgeving te verbeteren en uw werknemers en klanten van schoon en verfrissend water te voorzien, investeer dan vandaag nog in een drinkwatersysteem.

Drinkwaterapparaat
Drinkwaterapparaat

Waterkoeler voor uw bedrijf: Upgrade je kantoor met Aqua Pro’s waterkoeler voor je bedrijf. Onze koelers zijn deskundig ontworpen om kristalhelder drinkwater te leveren, terwijl ze ook energiezuinig en onderhoudsarm zijn. Houd je team gehydrateerd en tevreden met Aqua Pro.
 
De beste waterkoeler kopen | Aqua Pro: Met zoveel opties kan het overweldigend zijn om de beste waterkoeler voor jouw behoeften te vinden. Kijk niet verder dan Aqua Pro. Ons team van experts loodst je door het aankoopproces en helpt je de perfecte waterkoeler voor jouw bedrijf te vinden.
 
Een waterkoeler voor bedrijven | Aqua Pro drinkwatersysteem: De premium waterkoelers van Aqua Pro zijn speciaal ontworpen voor bedrijven. Met een waaier aan functies en functionaliteiten zijn onze drinkwatersystemen betrouwbaar, efficiënt en gemakkelijk te onderhouden. Houd je werknemers gelukkig en gezond met Aqua Pro.
 
Gefilterd water voor uw kantoor | Aqua Pro drinkwatersystemen: Schoon drinkwater is essentieel voor elk kantoor. Met de drinkwatersystemen van Aqua Pro kunt u er zeker van zijn dat uw team het zuiverste, meest verse water krijgt. Onze filters zijn van topkwaliteit en verwijderen alle onzuiverheden en verontreinigingen uit uw leidingwater.
 
Drinkwatersystemen voor HORECA | Hotel Restaurant en Café: de drinkwatersystemen van Aqua Pro zijn perfect voor HORECA zaken. Met aanpasbare opties en deskundige installatie voldoen onze systemen aan de unieke behoeften van hotels, restaurants en cafés. Vertrouw op Aqua Pro voor al uw drinkwaterbehoeften.
 
Watertapsysteem voor HORECA: Laat uw HORECA zaak opvallen met het watertapsysteem van Aqua Pro. Onze strakke en moderne ontwerpen zijn perfect voor elke ruimte en onze systemen zorgen ervoor dat uw klanten het best mogelijke drinkwater krijgen. Upgrade je bedrijf met Aqua Pro.
 
Waterfilter voor drinkwater op kantoor: Houd de watervoorziening van uw kantoor schoon en fris met de waterfilter voor drinkwater van Aqua Pro. Onze filters zijn zeer effectief in het verwijderen van onzuiverheden en verontreinigingen, waardoor uw drinkwater veilig is. Kies Aqua Pro voor een gezondere werkomgeving.

9 Eigenschappen waarop u moet letten bij het kiezen van een drinkwaterinstallatie.

Bij Aqua Pro geloven we dat toegang tot schoon, verfrissend drinkwater een basisrecht is voor iedereen. We zijn toegewijd om bedrijven en HORECA faciliteiten te voorzien van kwaliteit drinkwatersystemen die de gezondheid van de gebruiker en het milieu kunnen verbeteren. Met zoveel keuze kan het moeilijk zijn om het juiste drinkwatersysteem voor uw behoeften te vinden. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de negen belangrijkste kenmerken waarop u moet letten bij het kiezen van een drinkwatersysteem.

Filtratiesysteem

Het belangrijkste kenmerk van een drinkwaterapparaat is het filtratiesysteem. U moet zoeken naar een unit die verontreinigingen zoals chloor, bezinksel, bacteriën en virussen uit het water kan verwijderen. Bij Aqua Pro gebruiken onze drinkwaterapparaat een combinatie van actieve kool en keramische filters om ervoor te zorgen dat het water schoon en zuiver is.

Capaciteit

De capaciteit van de unit is een andere belangrijke factor. U moet een unit kiezen die kan voldoen aan de drinkwaterbehoefte van uw bedrijf of faciliteit. Onze units zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen enkele liters tot honderden liters per dag leveren.

Gemakkelijke installatie

De installatie van een drinkwaterapparaat moet eenvoudig en probleemloos zijn. U moet een apparaat kiezen dat gemakkelijk kan worden geïnstalleerd door een professionele loodgieter of technicus. Onze toestellen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde onderdelen en instructies.

Onderhoud

Net als elk ander apparaat hebben drinkwaterapparaat regelmatig onderhoud nodig om optimale prestaties te garanderen. Kies een apparaat dat gemakkelijk te onderhouden is en waarvan de filters kunnen worden vervangen zonder speciaal gereedschap of expertise. Bij Aqua Pro bieden we onderhoudsdiensten aan als onderdeel van onze huurovereenkomsten, zodat de apparatuur altijd in topconditie is.

Energie-efficiëntie

Een energie-efficiënte drinkwaterapparaat kan u op de lange termijn geld besparen op elektriciteitskosten. Kies een toestel met een laag stroomverbruik en energiebesparende functies zoals automatische uitschakeling of slaapstand. Onze toestellen zijn ontworpen om energie-efficiënt en milieuvriendelijk te zijn.

Design en esthetiek

Het ontwerp en de esthetiek van een drinkwaterapparaat kunnen een grote invloed hebben op de algemene sfeer van uw bedrijf of faciliteit. U moet zoeken naar een toestel dat goed past in het decor en een vleugje elegantie toevoegt aan de omgeving. Onze toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

Watertemperatuur

Een drinkwaterapparaat die zowel gekoeld als warm water kan leveren is erg handig voor de gebruiker. Kies een toestel dat beide opties biedt met instelbare temperatuurregeling. Onze Aqua Pro units kunnen zowel gekoeld als warm water leveren, waardoor ze geschikt zijn voor alle seizoenen.

D Afgifteopties

De uitgifteopties van een drinkwaterapparaat kunnen ook van invloed zijn op de functionaliteit en het gebruiksgemak. U moet een unit kiezen die zowel stilstaand als koolzuurhoudend water kan leveren en verschillende uitgifteopties heeft, zoals drukknop of touchless. Onze toestellen kunnen zowel stilstaand als koolzuurhoudend water leveren en zijn uitgerust met verschillende uitgifte-opties om aan verschillende behoeften te voldoen.

Garantie en ondersteuning

Tot slot moet u een drinkwaterapparaat kiezen met een uitgebreide garantie en betrouwbare ondersteuning van de fabrikant of leverancier. Bij Aqua Pro bieden we een garantie en een uitstekende dienst na verkoop om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met onze producten en diensten.

Kortom, een drinkwaterapparaat kan aanzienlijke voordelen hebben voor uw bedrijf of faciliteit, maar het is belangrijk om het juiste toestel te kiezen op basis van de kenmerken die voor u het belangrijkst zijn. Bij Aqua Pro geloven we dat onze toestellen alle bovenstaande kenmerken en meer bieden.

Drinkwaterapparaat

7 Tips voor het kiezen van het juiste drinkwaterapparaat voor uw bedrijf.

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van schoon, verfrissend drinkwater voor uw werknemers en klanten. Daarom bieden we een verscheidenheid aan hoogwaardige drinkwaterapparaat voor HORECA zaken en bedrijven. Maar met zoveel keuze, hoe weet u welk apparaat voor u geschikt is? Hier zijn 7 tips om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Beschouw uw ruimte

De eerste stap bij het kiezen van de juiste drinkwaterdispenser is het overwegen van uw ruimte. Heeft u een grote cafetaria met veel ruimte voor een waterdispenser, of is een tafelmodel beter geschikt voor uw kleine pauzeruimte? Bepaal hoeveel ruimte u hebt en kies een unit die comfortabel past zonder de verkeersstroom te hinderen.

Bepaal uw behoeften

Bepaal vervolgens uw specifieke behoeften voor een drinkwaterapparaat. Heeft u heet water nodig voor thee en oploskoffie, of volstaat gekoeld water? Zou koolzuurhoudend water of water met een smaakje een goede aanvulling zijn voor uw bedrijf? Overweeg de behoeften van uw werknemers en klanten om erachter te komen welke functies belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Controleer op certificering

Wanneer u een drinkwaterapparaat kiest, moet u controleren of het is gecertificeerd door gerenommeerde organisaties zoals NSF International of Water Quality Association. Deze certificeringen garanderen dat het apparaat grondig is getest op veiligheid en prestaties.

Selecteren van filteropties

Filtratie is een belangrijke overweging bij de keuze van een drinkwaterapparaat. Filtratie zorgt ervoor dat het water vrij is van verontreinigingen zoals chloor en lood en biedt een schone en verfrissende smaak. Zoek naar toestellen met ingebouwde filtratie of toestellen die compatibel zijn met externe filtratie-opties.

Beschouw de onderhoudsvereisten.

Regelmatig onderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw drinkwaterapparaat water van hoge kwaliteit blijft leveren. Overweeg de onderhoudsvereisten van elk apparaat en kies er een die bij uw schema en middelen past. Sommige toestellen moeten vaker worden gereinigd en filters vervangen dan andere, dus kies dienovereenkomstig.

Vergelijk de kosten

Bij het kiezen van een drinkwaterapparaat is het belangrijk om de kosten te vergelijken, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt. Kijk zowel naar de initiële kosten van het apparaat als naar de lopende kosten zoals het vervangen van filters en onderhoud. Vergeet niet dat investeren in een apparaat van hoge kwaliteit u op de lange termijn geld zal besparen, omdat u minder plastic wegwerpwaterflessen hoeft te gebruiken.

Kies een gerenommeerde leverancier

Kies een gerenommeerde leverancier die u apparatuur van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice biedt. Zoek naar leveranciers die een reeks producten en diensten aanbieden die aan uw specifieke behoeften voldoen en die een bewezen staat van dienst hebben in het leveren van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit voor bedrijven en HORECA-installaties.

Bij Aqua Pro geloven we dat het kiezen van het juiste drinkwaterapparaat cruciaal is voor een gezondere levensstijl en het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige watertoestellen, waaronder waterkoelers en drinkwatersystemen met ingebouwde filtratie-opties om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.


Vragen over drinkwaterapparaat

Wat is een drinkwatersysteem?

Een drinkwatersysteem is een systeem dat drinkwaterapparaat van hoge kwaliteit levert aan bedrijven en HORECA zaken. Het filtert verontreinigingen en verontreinigende stoffen uit om veilig, verfrissend water te leveren aan werknemers en klanten.

Welke soorten drinkwatersystemen biedt Aqua Pro aan?

Bij Aqua Pro bieden we een scala aan drinkwaterapparaat, waaronder waterkoelers, aanrechtsystemen en systemen voor onder de gootsteen. We bieden ook systemen die plat water of koolzuurgas leveren, en we kunnen het systeem aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Hoe werkt een drinkwatersysteem?

Een drinkwatersysteem filtert het water om onzuiverheden en verontreinigingen te verwijderen. Het water wordt vervolgens opgeslagen in een houder, zoals een koeler of dispenser, en wordt afgegeven via een watertap of tuit. Sommige systemen bieden ook de mogelijkheid om kooldioxide aan het water toe te voegen om het sprankelend te maken.

Is een drinkwaterapparaat milieuvriendelijker dan flessenwater?

Ja, een drinkwatersysteem is veel milieuvriendelijker dan flessenwater. Er zijn geen plastic wegwerpflessen meer nodig, wat de CO2-uitstoot vermindert en bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Hoe vaak moet een drinkwaterdispenser onderhouden worden?

Regelmatig onderhoud is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw drinkwaterapparaat goed werkt en water van hoge kwaliteit levert. Bij Aqua Pro raden we aan om elke 6 tot 12 maanden onderhoud te plegen, afhankelijk van uw verbruik en het type systeem dat u heeft.

Hoe kan Aqua Pro mij helpen het juiste drinkwaterapparaat voor mijn bedrijf te kiezen?

Ons ervaren team bij Aqua Pro kan u helpen bij het kiezen van het juiste drinkwaterapparaat voor uw bedrijf. We houden rekening met uw specifieke behoeften, zoals het aantal werknemers of klanten, het type water dat u nodig hebt en uw budget, om het beste systeem voor u aan te bevelen.

Wat zijn de voordelen van een drinkwatersysteem voor mijn bedrijf?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een drinkwatersysteem voor uw bedrijf: Het bevordert een gezondere levensstijl, vermindert uw ecologische voetafdruk en biedt uw klanten een vleugje luxe. Het bespaart u ook geld in vergelijking met flessenwater en zorgt ervoor dat uw werknemers en klanten altijd toegang hebben tot verfrissend water van hoge kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van het Aqua Pro drinkwatertoestel voor thuisgebruik?

Het Aqua Pro drinkwaterapparaat maakt gebruik van geavanceerde filtratie technologie die onzuiverheden zoals chloor, lood en bacteriën uit uw leidingwater verwijdert, waardoor u schoon, veilig en gezond drinkwater krijgt. Het verbetert ook de smaak en geur van uw water, waardoor het verfrissender en aangenamer wordt om te drinken. Bovendien helpt het gebruik van Aqua Pro uw ecologische voetafdruk te verkleinen omdat u geen flessen water meer hoeft te kopen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

Is Aqua Pro gemakkelijk te installeren en te onderhouden?

Ja, Aqua Pro is ontworpen om gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het toestel wordt geleverd met duidelijke installatie-instructies en alle onderdelen die u nodig hebt om aan de slag te gaan. De filters zijn ook gemakkelijk te vervangen en hoeven meestal maar eens in de zes maanden te worden vervangen, afhankelijk van het gebruik. Het compacte en slanke ontwerp van de Aqua Pro betekent ook dat het niet veel ruimte inneemt.

Hoe verhoudt de Aqua Pro zich tot andere drinkwatertoestellen op de markt?

De Aqua Pro is een van de beste drinkwatertoestellen op de markt, dankzij de superieure filtratie technologie die tot 99% van de onzuiverheden in het water verwijdert. Het apparaat is ook BPA-vrij, zodat er geen schadelijke chemicaliën in uw water terechtkomen. De Aqua Pro is ook betaalbaar, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Het heeft ook een lange levensduur en vervangingsfilters zijn gemakkelijk verkrijgbaar.


Drinkwaterapparaat
Drinkwaterapparaat

Conclusie

Bij Aqua Pro is het onze missie om premium drinkwatersystemen te leveren die u voorzien van zuiver, verfrissend en gezond water zonder verontreinigingen. Onze systemen zijn ontworpen om een gezondere levensstijl te ondersteunen en onze ecologische voetafdruk te verminderen door het elimineren van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik. Door onze apparatuur te gebruiken, draagt u bij aan een groenere en duurzamere toekomst.

Aqua Pro kan uw bedrijf of HORECA faciliteit voorzien van een oplossing voor schoon drinkwater en luxe ervaringen. Onze offerte van waterkoelers en drinkwatersystemen, evenals onze personalisatiemogelijkheden, maken ons de ideale partner voor uw behoeften. Wij bieden ook concurrerende prijzen en flexibele huurmogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om samen met ons een gezondere en duurzamere toekomst te creëren.

Wilt u meer weten over onze drinkwaterapparaat? Wij bieden zowel huur- als koopopties om aan uw behoeften te voldoen. Laat gewoon uw contactgegevens achter op onze website en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Bij Aqua Pro zijn we toegewijd om onze klanten een uitstekende service en producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Wacht niet langer, maak vandaag nog deel uit van onze gemeenschap en geniet van de voordelen van zuiver en verfrissend drinkwater.