Drinkwaterkraan Aqua-Pro

Drinkwaterkranen & Waterverzachters: Aqua Service

Aqua Service is één van de leidinggevende fabrikanten van waterbehandelingstoestellen in de Benelux en Frankrijk. Sinds 1970 zorgt Aqua Service voor zacht, kalkvrij en gezond leidingwater in talloze huishoudens en bedrijven. Op de particuliere markt zijn we zelfs de onbetwiste marktleider.

Kort op de bal

Omdat we werken zonder tussenpersonen, kunnen we elke waterbehandelingsinstallatie plaatsen en onderhouden aan de voordeligste voorwaarden. Ook bij technische interventies spelen we kort op de bal. Ons eigen netwerk van technische medewerkers bestrijkt immers het hele land.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Aqua Service waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 40 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

Problemen met hard water

Belgisch leidingwater is het kalkrijkste van heel Europa. Kalkrijk en hard tot zeer hard water vormt dan ook een probleem voor ruim 80% van de Belgische huishoudens.

We staan er niet steeds bij stil, maar volgende cijfers stemmen wel tot nadenken. Een gezin van 4 personen verbruikt gemiddeld 150 à 200 kubieke meter water per jaar. Bij hard water stroomt daarbij jaarlijks 45 tot 60 kg kalk door de leidingen. Op 20 jaar gaat het om ruim 1000 kg kalk.

Kalksteen wordt afgezet in de leidingen, maar tast ook de toestellen aan, met dure reparaties of vervanging tot gevolg. Wasmachines, vaatwassers, boilers, stoomstrijkijzers, koffiezetapparaten… komen vroegtijdig aan hun einde.

Ook op kranen, wasbekkens, toiletten en douchewanden zet zich een hardnekkige kalksluier af, die u enkel met dure producten en hard schrobben kunt verwijderen. Bovendien leidt kalkaanslag tot een aanzienlijke verhoging van het energieverbruik.

Uw water ontharden en kalkvrij maken is dus zeker geen luxe, het bespaart u op langere termijn een pak geld, dat u voor leukere zaken kunt gebruiken.

Zacht water is mild voor het milieu

Vaatwassers en wasmachines die werken op kalkvrij water functioneren beter waardoor het verbruik van schadelijke detergenten daalt. Dit heeft een directe, positieve invloed op het milieu.


De vele voordelen van zacht water, dankzij Aqua Service

Douchen met zacht water is een weldaad voor de gezondheid: uw huid en haar vinden hun natuurlijke glans, zachtheid en souplesse terug. Ook uw wasgoed voelt veel zachter en zuiverder aan, waardoor bad- en huishoudlinnen en uw dure kledij langer mooi blijven.

Uw vaat zal schitteren als nooit tevoren en dit zonder toevoeging van zouten of antikalk-glansmiddelen. Tevens krijgt u nooit meer te maken met verstopte kranen of douchekoppen en gaat het onderhoud van uw woning makkelijker en sneller.

Tip: ontdek de beste infraroodcabines van X-Trend | Waterontkalkers prijzen vergelijken |


Water ontharden is geld besparen

Aqua Service waterontkalkers of waterverzachters staan borg voor aanzienlijke besparingen op termijn en betalen zich op die manier in een minimum van tijd terug. De belangrijkste besparingen op een rijtje:

  • Leidingen blijven ook na tientallen jaren als nieuw
  • Boilers, centrale verwarmingsinstallatie en huishoudtoestellen op water gaan veel langer mee en blijven doeltreffend functioneren
  • Het verbruik van zepen en wasmiddelen wordt met meer dan de helft verminderd
  • U hoeft nooit meer dure antikalk producten of zouten voor de vaatwasser te kopen
  • Geen kalkstrepen meer van het stoomstrijkijzer op uw mooie, donkere kledij
  • Kledij en huishoudlinnen gaan veel langer mee
  • Gedaan met energieverlies door kalkafzetting