Drinkwatersysteem: drinkwater

U bent het beu om plastic flessen te kopen? Zoek je het beste drinkwatersysteem voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Drinkwatersysteem: Drinkwater
Drinkwatersysteem

Wat is drinkwater?

Drinkwater is een van de belangrijkste aspecten van elke openbare of particuliere voorziening. Water is een noodzaak, geen luxe, en de juiste aanvoer en verdeling ervan is absoluut essentieel voor de gezondheid van de mens. Voor drinkwater gelden hogere normen dan voor water dat voor andere doeleinden wordt gebruikt.

Het wordt behandeld om de verspreiding van door water overgebrachte ziekten te voorkomen. Drinkwater moet aan een aantal veiligheid- en zuiverheid criteria voldoen om als geschikt voor menselijke consumptie te worden beschouwd.

De meeste lokale overheden zijn verantwoordelijk voor de watervoorziening van huishoudens en commerciële gebieden. Van de oorspronkelijke waterbronnen wordt water opgevangen en gezuiverd in zuiveringsinstallaties om onzuiverheden te verwijderen.

Deze oorspronkelijke bron kan grondwater, rivierwater of door regenval verkregen water zijn. Het gezuiverde water wordt vervolgens via leidingsystemen op verschillende plaatsen afgeleverd. De meeste gebieden hebben watertanks waarin een bepaalde hoeveelheid water wordt opgevangen en gebruikt voor de dagelijkse behoeften.

Als gevolg van het ernstige tekort aan waterbronnen en het institutionele falen van de gemeentelijke autoriteiten kan uw normale leidingwater niet veilig als drinkwater worden aangemerkt. Normaal gesproken kook je het water, filter je het of koop je water in flessen.

Een geschikte oplossing zijn de Aqua-Pro drinkwatersystemen, die een revolutie hebben teweeggebracht in de manier waarop water wordt behandeld en aan u wordt geleverd. Wij hechten veel belang aan de handhaving van de kwaliteit- en zuiverheid normen die water drinkbaar maken.

Drinkwater wordt geschikt geacht voor menselijke consumptie. Ons drinkwatersysteem zorgt ervoor dat u vers, gefilterd en gedesinfecteerd water krijgt. Het water wordt getest op de aanwezigheid van verschillende microbiologische of chemische verontreinigingen en vervolgens behandeld om mogelijke bacteriële of virale ziekten uit te roeien.

Ons drinkwatersysteem maakt ook gebruik van het stromend water dat voor u beschikbaar is en gebruikt waterkoelers om dit water te filteren en af te koelen tot een aangename temperatuur. De interne waterbehandeling mechanismen kunnen variëren.

Het water wordt behandeld door verhitting, omgekeerde osmose, filtratie, enz. Het zorgt er ook voor dat het drinkwater geen onaangename geur of smaak heeft.

Welk drinkwatersysteem moet u kiezen?

Drinkwatersystemen zijn in principe ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op de volgende gebieden:

Gebied

Om een drinkwatersysteem te installeren, moet u het gebied bepalen waarvoor het nodig is. Er zijn verschillende ontwerpen die onder het werkblad, boven de plank, aan de muur, enz. kunnen worden geïnstalleerd. De ruimte die u ter beschikking hebt, zal bepalen welk systeem u gemakkelijk kunt installeren.

Kosten

Betere drinkwatersystemen maken gebruik van technologische oplossingen zoals omgekeerde osmose en dieptereiniging om het water te zuiveren. Dergelijke systemen zijn duurder en worden alleen gebruikt wanneer er ernstige problemen zijn met verontreinigende stoffen in de watertoevoer.

Aantal gebruikers of klanten

Het aantal mensen dat u bedient, zal ook bepalen welk systeem u moet installeren. In de meeste openbare ruimten, zoals restaurants, ziekenhuizen en kantoren, is het drinkwatersysteem complexer en zijn er meer kranen op de waterkoeler.

Probleem

Drinkwatersystemen zijn gespecialiseerd om problemen zoals stank, slechte smaak en verkleuring van het water op te lossen. Het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, bepaalt rechtstreeks welk drinkwatersysteem u nodig hebt.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro