Drinkwatersysteem voor hotels | restaurant HORECA

Verbeter de drankenservice van uw hotel met het drinkwatersysteem voor hotels van Aqua Pro.

Verbeter de ervaring van uw gasten en verminder de impact op het milieu met het drinkwatersysteem voor hotels van Aqua Pro. Onze hoogwaardige en elegante systemen leveren verfrissend en gefilterd drinkwater, vrij van verontreinigingen.

Zeg vaarwel tegen plastic wegwerpwaterflessen en hallo tegen ons milieuvriendelijk alternatief. Wilt u meer weten over onze prijzen, modellen en opties? Vul ons formulier in en krijg deskundig advies over hoe Aqua Pro uw bedrijf kan helpen.


Drinkwatersysteem Voor Hotels
Drinkwatersysteem Voor Hotels

Drinkwatersysteem Voor Hotels
Drinkwatersysteem Voor Hotels

Bedankt dat u Aqua Pro hebt gekozen voor drinkwatersystemen voor uw bedrijf of HORECA. Wij bieden verhuur- en verkoopopties voor hoogwaardige systemen die water filteren en een verfrissende, zuivere smaak leveren. Als Belgisch bedrijf hechten wij veel belang aan uw gezondheid door het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik te verminderen en een duurzame levensstijl te bevorderen.

Aqua Pro is gespecialiseerd in de offerte van drinkwatersystemen voor hotels, restaurants en cafés. Met onze offerte van koelsystemen en drinkwatersystemen kunt u uw klanten gekoeld plat water of koolzuurhoudend water aanbieden dat een vleugje luxe toevoegt. Klanten worden aangemoedigd om milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water te gebruiken. Wij bieden ook herbruikbare glazen flessen die kunnen worden voorzien van uw logo. Zo bevordert u het imago van uw merk en ondersteunt u tegelijkertijd de duurzaamheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste prijsinformatie als u uw klanten wilt voorzien van een uitzonderlijke drinkwaterervaring die duurzaamheid bevordert en uw ecologische voetafdruk verkleint. Onze missie is het bevorderen van een gezondere levensstijl en een groenere planeet, en we nodigen u uit om met ons mee te doen.

Drinkwatersysteem Voor Hotels

10 Voordelen van investeren in een drinkwatersysteem voor hotels.

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is voor hotels om hun gasten een uitzonderlijke ervaring te bieden. Vanaf het moment dat gasten door uw deuren stappen, wilt u ervoor zorgen dat aan al hun behoeften wordt voldaan. Een aspect van de gastervaring dat niet over het hoofd mag worden gezien, is de beschikbaarheid van kwalitatief goed drinkwater. In dit artikel gaan we in op de 10 voordelen van een investering in een drinkwatersysteem voor hotels.

Hydratatie | drinkwatersysteem voor hotels

Voldoende hydratatie is cruciaal voor onze gezondheid en ons welzijn. Uw gasten toegang geven tot schoon en verfrissend water zal niet alleen hun gezondheid bevorderen, maar ook hun algemene ervaring in uw hotel verbeteren.

Duurzaamheid

Door te investeren in een drinkwatersysteem helpt u het plastic afval van wegwerpwaterflessen te verminderen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar geeft uw gasten ook het signaal dat uw hotel zich inzet voor duurzaamheid.

Kostenbesparing

Het kopen van waterflessen voor gasten kan na verloop van tijd tot hoge kosten leiden. Investeren in een drinkwatersysteem voorkomt deze aankopen en kan uw hotel op de lange termijn geld besparen.

Comfort | drinkwatersysteem voor hotels

Met een drinkwatersysteem in uw hotel kunnen uw gasten op elk moment gemakkelijk toegang krijgen tot schoon en verfrissend water. Dit is vooral handig voor degenen die op reis zijn en geen toegang hebben tot hun eigen waterflessen.

Aanpassing | drinkwatersysteem voor hotels

Bij Aqua Pro bieden we een verscheidenheid aan drinkwatersystemen die kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van uw hotel. Of u nu op zoek bent naar een systeem dat plat water of koolzuurhoudend water distribueert, wij hebben opties die aan uw behoeften kunnen worden aangepast.

Gezondheid en veiligheid | drinkwatersysteem voor hotels

Onze drinkwatersystemen zijn niet alleen verfrissend, maar ook veilig en hygiënisch. We gebruiken geavanceerde filtratie technologie om onzuiverheden te verwijderen en ervoor te zorgen dat onze gasten schoon en veilig water drinken.

Branding

Wanneer u investeert in een drinkwatersysteem, kunt u het systeem voorzien van het logo of merk van uw hotel. Dit is een geweldige manier om de identiteit van uw hotel te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij de gasten.

Verhoog de omzet

Door uw gasten de mogelijkheid te bieden herbruikbare glazen flessen met uw merknaam te kopen, creëert u een extra inkomstenstroom voor uw hotel. Bovendien zullen gasten eerder geneigd zijn deze flessen te kopen om een stukje van hun ervaring in uw hotel mee naar huis te nemen.

Competitief voordeel | drinkwatersysteem voor hotels

In de huidige markt worden duurzaamheid en gezondheid steeds belangrijker voor reizigers. Investeren in een drinkwatersysteem voor uw hotel voldoet niet alleen aan de verwachtingen van deze reizigers, maar geeft u ook een concurrentievoordeel op de markt.

Positieve impact

Tot slot kan investeren in een drinkwatersysteem voor uw hotel een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Door plastic afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen, draagt u uw steentje bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Bij Aqua Pro geloven we dat investeren in een drinkwatersysteem voor uw hotel een slimme beslissing is die zowel uw gasten als uw portemonnee ten goede komt.


Gekoeld drinkwater apparaat | Aqua Pro drinkwatersysteem: Blijf fris met Aqua Pro’s hoogwaardige apparaat voor gekoeld drinkwater. Dit geavanceerde systeem is perfect voor thuis of op kantoor en garandeert altijd schoon en koel water.
 
Een professionele waterkoeler | Aqua Pro voor B2B: Maak indruk op uw klanten en werknemers met de gestroomlijnde, moderne professionele waterkoeler van Aqua Pro. Deze waterkoeler is perfect voor B2B-omgevingen en zorgt altijd voor zuiver water met een heerlijke smaak.
 
Koop een nieuwe waterdispenser | Aqua Pro drinkwatersysteem: Hydrateer op een slimme manier en koop de nieuwe waterdispenser van Aqua Pro. Met zijn geavanceerde technologie en slanke ontwerp is het de perfecte aanvulling voor elk huis of kantoor.
 
Leidingwaterkoeler van Aqua Pro | Meer drinkbaar water: Haal meer drinkbaar water in huis met de leidingwaterkoeler van Aqua Pro. Geniet van dezelfde smaak en consistentie als flessenwater, maar tegen een fractie van de kosten.
 
drinkwatersysteem kopen: Verbeter je waterinname met Aqua Pro’s top drinkwatersysteem. Profiteer van ultrazuiver water zonder aanhoudende chemische smaak of vreemde geuren.
 
Waterkoeler Leidingwater: Sluit nooit een compromis op smaak of kwaliteit met de leidingwaterkoeler van Aqua Pro. Ontworpen voor de beste waterervaring thuis of op kantoor, en levert telkens vers, veilig water.

7 Dingen die u moet overwegen voordat u een drinkwatersysteem voor hotels installeert.

Bij Aqua Pro begrijpen we hoe belangrijk het is voor hotels om hun gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Een aspect hiervan is de toegang tot schoon en verfrissend water. Het installeren van een drinkwatersysteem kan een uitstekende investering zijn voor hotels, niet alleen om gasten te voorzien van gekoeld stilstaand of bruisend water, maar ook om milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water te promoten. Voordat u een beslissing neemt, moet u echter met een aantal zaken rekening houden.

Capaciteit

Bij het kiezen van een drinkwatersysteem voor uw hotel, moet u rekening houden met uw capaciteitsvereisten. Hoeveel gasten ontvangt u doorgaans en hoeveel water gebruiken zij? Deze informatie zal u helpen bij het bepalen van de grootte van het systeem dat u moet kopen of huren om aan de behoeften van uw gasten te voldoen.

Ruimte

Een andere belangrijke factor is ruimte. Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor de waterdispenser of het systeem? Grotere systemen kunnen meer ruimte nodig hebben, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u genoeg ruimte heeft voor het systeem zonder andere delen van uw hotel te beïnvloeden.

Kwaliteit | drinkwatersysteem voor hotels

De kwaliteit van uw drinkwater is cruciaal voor het comfort en de veiligheid van uw gasten. Zoek, voordat u een drinkwatersysteem kiest, uit wat de waterkwaliteitseisen zijn en kies een systeem dat aan deze normen voldoet of deze overtreft.

Onderhoud en service

Een drinkwatersysteem moet goed worden onderhouden en geserviced om de betrouwbaarheid en prestaties ervan te garanderen. Voordat u een systeem koopt of huurt, moet u rekening houden met de kosten en de beschikbaarheid van onderhoud en service.

Kosten

Hoewel het kopen of huren van een drinkwatersysteem op het eerste gezicht een aanzienlijke uitgave lijkt, kan het op de lange termijn een aanzienlijke kostenbesparing opleveren doordat er minder plastic wegwerpflessen nodig zijn. Wanneer u de kosten van een systeem overweegt, moet u de initiële uitgaven afwegen tegen de voordelen op lange termijn.

Esthetiek | drinkwatersysteem voor hotels

Het uiterlijk en het ontwerp van een drinkwatersysteem kan een aanzienlijke invloed hebben op de esthetiek van de lobby of de eetzaal van uw hotel. Kies een systeem dat bij uw inrichting past en uw gasten een vleugje luxe biedt.

Personalisatie

Het personaliseren van uw drinkwatersystemen door toevoeging van het logo of ontwerp van uw hotel kan helpen uw merk te promoten en een unieke marketingkans creëren. Overweeg personaliseringsopties bij het kiezen van een drinkwatersysteem.

Conclusie: Drinkwatersysteem voor hotels

Kortom, de installatie van een drinkwatersysteem voor uw hotel kan u en uw gasten veel voordelen opleveren. Voordat u een beslissing neemt, is het echter belangrijk om factoren als capaciteit, ruimte, kwaliteit, onderhoud, kosten, esthetiek en personalisatie in overweging te nemen. Bij Aqua Pro is het onze missie om onze klanten te helpen de beste beslissingen voor hun bedrijf te nemen door drinkwatersystemen van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice te bieden.

Drinkwatersysteem Voor Hotels
Drinkwatersysteem Voor Hotels

Drinkwatersysteem voor hotels: 6 onderhoudstips.

Welkom bij Aqua Pro, waar we ons toeleggen op het leveren van kwaliteitsdrinkwatersystemen voor bedrijven en HORECA faciliteiten. Wij weten dat het voor u als hoteleigenaar cruciaal is om een schone en veilige omgeving te bieden aan uw gasten. Daarom is investeren in een betrouwbaar drinkwatersysteem voor uw hotel een verstandige beslissing. Het is echter net zo belangrijk dat het systeem goed wordt onderhouden om het functioneel en schoon te houden.

Hier zijn 6 onderhoudstips die wij aanbevelen voor het drinkwatersysteem in uw hotel:

Regelmatig schoonmaken

Het is belangrijk om het systeem regelmatig te reinigen om ophoping van vuil, bacteriën en andere verontreinigingen te voorkomen. Wij adviseren het systeem ten minste eenmaal per 3 maanden te reinigen om optimale prestaties te garanderen. Ons deskundige team kan u helpen bij de reiniging om ervoor te zorgen dat uw systeem efficiënt wordt gereinigd.

Zorg voor een correcte wateronttrekking

Om optimale prestaties van het drinkwatersysteem te behouden, is het belangrijk ervoor te zorgen dat het systeem de juiste hoeveelheid water ontvangt. Regelmatige controle is essentieel om eventuele lekken of verstoppingen in het systeem op te sporen.

Het filter vervangen | drinkwatersysteem voor hotels

Het filter van het drinkwatersysteem moet regelmatig worden vervangen om ervoor te zorgen dat het geleverde water veilig is voor consumptie. Een vuil of verstopt filter kan de smaak en kwaliteit van het water beïnvloeden en ook het systeem zelf beschadigen. Ons team van experts adviseert u graag over de frequentie van filtervervanging, gebaseerd op het verbruik van uw hotel.

Controleer op losse of defecte onderdelen

Losse of defecte onderdelen in het drinkwatersysteem kunnen de prestaties en functionaliteit van het systeem beïnvloeden. Ons deskundige team kan regelmatige inspecties uitvoeren om eventuele defecten op te sporen en ervoor te zorgen dat deze tijdig worden gerepareerd.

Regelmatige desinfectie | drinkwatersysteem voor hotels

Desinfectie is essentieel om bacteriën of andere verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor uw gasten te elimineren. Het wordt aanbevolen om het drinkwatersysteem regelmatig te desinfecteren. Ons deskundig team kan u helpen bij de desinfectie om ervoor te zorgen dat het drinkwatersysteem van uw hotel volledig gedesinfecteerd is.

Routinematige onderhoudscontroles

Regelmatige reviews zorgen ervoor dat het systeem goed werkt en dat potentiële problemen vroegtijdig worden opgemerkt om dure reparaties of vervanging te voorkomen. Ons deskundige team kan regelmatige onderhoudscontroles uitvoeren om ervoor te zorgen dat het drinkwatersysteem van uw hotel goed wordt onderhouden.

Kortom, het onderhouden van een veilig en schoon drinkwatersysteem in uw hotel is van essentieel belang. Door deze onderhoudstips op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat het drinkwatersysteem van uw hotel jarenlang functioneel en efficiënt blijft. Bij Aqua Pro kunnen we u helpen met al uw behoeften op het gebied van drinkwatersystemen.

Drinkwatersysteem Voor Hotels

FAQ’s over de installatie van een drinkwatersysteem voor hotels.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw gasten voorzieningen en diensten van hoge kwaliteit te bieden. Een voorziening die vaak over het hoofd wordt gezien, maar essentieel is, is de toegang tot schoon en verfrissend drinkwater. Door een drinkwatersysteem voor hotels te installeren, verbetert u de ervaring van uw gasten en bevordert u een duurzamere werkwijze. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is een drinkwatersysteem voor hotels? | drinkwatersysteem voor hotels

Een drinkwatersysteem voor hotels is een waterzuiverings- en uitgifte-eenheid die schoon en verfrissend water produceert voor de gasten. Het is meestal een tafelmodel of een vrijstaande eenheid die naar behoefte plat water of koolzuurgas afgeeft.

Hoe profiteert mijn hotelbedrijf van een drinkwatersysteem? | drinkwatersysteem voor hotels

Door uw gasten van schoon en verfrissend drinkwater te voorzien, verbetert u hun ervaring en tevredenheid. Het vermindert ook uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn, waardoor uw hotel milieuvriendelijker wordt.

Welke waterfiltratietechnologie gebruikt Aqua Pro in zijn drinkwatersystemen?

Aqua Pro gebruikt geavanceerde technologie met een meerfasenfiltratieproces dat onzuiverheden, chemicaliën en bacteriën uit het water verwijdert. Het resultaat is schoon en veilig water dat voldoet aan hoge hygiënenormen.

Is het rendabel om een drinkwatersysteem in mijn hotel te installeren?

Ja, dat is het zeker. De kosten voor het aanbieden van flessenwater aan uw gasten kunnen na verloop van tijd oplopen en het is niet milieuvriendelijk. Door een drinkwatersysteem te installeren, bespaart u de kosten van gebotteld water en biedt u uw gasten een duurzamer alternatief.

Hoe gemakkelijk is het om een drinkwatersysteem in mijn hotel te installeren?

Aqua Pro verzorgt het installatieproces voor u. Ons team van ervaren installateurs zal het systeem installeren en ervoor zorgen dat het voldoet aan de vereiste norm. Het is een probleemloos proces met minimale verstoring van uw bedrijf.

Kan ik het drinkwatersysteem aanpassen aan de huisstijl van mijn hotel?

Ja, dat kan. Aqua Pro biedt een personaliseringsservice waarbij u het logo of het opschrift van uw hotel op de dispenserunit kunt aanbrengen. Dit is een geweldige manier om het imago van uw hotel te verbeteren en uw gasten een welkom gevoel te geven.

Wat voor onderhoud is er nodig voor een drinkwatersysteem in mijn hotel? | drinkwatersysteem voor hotels

Aqua Pro biedt een uitgebreide onderhoudsservice met regelmatige filtervervanging, desinfectie en technische ondersteuning. Ons team zorgt ervoor dat het systeem soepel en efficiënt blijft werken, zodat uw gasten elke dag kunnen genieten van schoon en verfrissend water.

Waarin verschilt het Aqua Pro drinkwatersysteem voor hotels van traditioneel flessenwater?

Het Aqua Pro drinkwatersysteem voor hotels is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel flessenwater. Met onze ultramoderne filtratietechnologie leveren onze drinkwatersystemen verfrissend, schoon en zuiver water dat vrij is van onzuiverheden en additieven die gewoonlijk in flessenwater worden aangetroffen. Bovendien maakt ons systeem plastic wegwerpwaterflessen overbodig, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind en een gezondere en duurzamere levensstijl wordt bevorderd.

Hoe kan het drinkwatersysteem van Aqua Pro de gastervaring in ons hotel verbeteren?

Het Aqua Pro drinkwatersysteem voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan de klantervaring in uw hotel. Ons systeem biedt de keuze uit plat water of koolzuurhoudend water, gekoeld tot de perfecte temperatuur, wat zeer gewaardeerd wordt door uw gasten. Bovendien zijn onze herbruikbare glazen flessen met uw logo een gepersonaliseerd en duurzaam alternatief voor traditionele plastic flessen, waarmee u uw hotel onderscheidt van de massa en uw inspanningen op het gebied van duurzaamheid benadrukt.

Wat zijn de voordelen van het huren of kopen van een Aqua Pro drinkwatersysteem voor ons hotelbedrijf?

Wanneer u het Aqua Pro drinkwatersysteem voor uw hotel huurt of koopt, kunt u profiteren van talrijke voordelen. Ten eerste kunt u inspelen op de wensen van uw gasten en hen verfrissend en schoon water van hoge kwaliteit aanbieden zonder te investeren in grote hoeveelheden flessen water. Ten tweede kunt u met ons systeem uw exploitatiekosten verlagen en het milieu helpen doordat u geen plastic waterflessen meer hoeft te vervoeren en weg te gooien.

Tot slot is het huren of kopen van ons drinkwatersysteem een langetermijninvestering die u kan helpen uw duurzaamheidsinspanningen te bevorderen, uw merkimago te verbeteren en milieubewuste gasten aan te trekken terwijl u uw steentje bijdraagt aan het milieu.


Drinkwatersysteem Voor Hotels
Drinkwatersysteem Voor Hotels

Conclusie: Drinkwatersysteem voor hotels

Bij Aqua Pro geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van schoon drinkwater, of ze nu aan het werk zijn of uit eten. Onze watersystemen zijn ontworpen voor hotels en andere HORECA instellingen om ervoor te zorgen dat zij hun personeel en klanten zuiver, verfrissend water kunnen bieden dat vrij is van verontreinigingen. Met onze systemen kunnen bedrijven gefilterd water leveren op een handige en kosteneffectieve manier. Dit draagt bij aan een gezondere levensstijl en vermindert de ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Aqua Pro biedt verschillende drinkwatersystemen, waaronder koolzuurhoudend water, voor HORECA zaken om hun klanten een luxe ervaring te bieden. Ze bieden ook milieuvriendelijke glazen flessen op maat in plaats van traditioneel flessenwater. Aqua Pro biedt zowel huur- als koopopties voor drinkwatersystemen.

Als u meer wilt weten over onze drinkwatersystemen voor hotels en bedrijven, neem dan contact met ons op voor prijzen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw klanten en werknemers van gefilterd water te voorzien en een gezondere en groenere levensstijl te bevorderen. Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en ons team neemt binnenkort contact met u op.