Drinkwatersysteem voor Thuis | Aqua Pro

Bent u op zoek naar een drinkwatersysteem voor thuis? Ontdek de unieke drinkwaterkranen van Aqua Pro:

Prijsofferte Ontvangen? Ja:

Stap 1 van 2 - Drinkwatersysteem

Drinkwatersysteem Voor Thuis Prijs Info

Drinkwatersysteem voor thuis: Aqua Pro ®

Wist u dat u gekoeld plat water en spuitwater kan laten stromen uit de keukenkraan? Maak kennis met Aqua-Pro, het drinkwatersysteem voor thuis.

Wilt u thuis meer water drinken, maar is het water van uw kraan niet altijd even lekker… Koopt u daarom vaak water in plastieken flessen van bepaalde merken (zowel plat water als spuitwater) in uw supermarkt? En sleurt u vaak 6 x 1,5L flessen overal rond …

Als u zich hierin herkent moet u serieus overwegen om een drinkwatersysteem voor bij u thuis te kopen, zoals Aqua Pro.

Het drinkwatersysteem Aqua Pro ® zorgt er immers voor dat u fris en gezond drinkwater kan zuiveren tappen van uw kraan. Dankzij een ingenieus waterfiltersysteem (met name: een waterfilter en een CO2 set) kan u water nemen van uw kraan met een gefilterde aansluiting op uw gewone waterleiding.


Drinkwatersysteem Thuis Leidingwater


Water zuiveren tot drinkwater – kraanwater zuiveren

Drinkwatersysteem particulier:

Het enige wat nu nodig hebt om dit drinkwaterkraan als particulier te kunnen plaatsen in uw keuken is een waterleiding en een stopcontact.

De installatie kan op twee manieren.

Ofwel laat u een tweede keukenkraan van Aqua Pro bijplaatsen die gekoeld plat water, gekoeld spuitwater en water op kamertemperatuur voorziet. Er bestaat nu zelfs de mogelijkheid om uw keukenkraan meteen van heet water te laten voorzien, zoals voor een kopje thee, oploskoffie of soep.

Een tweede, alternatieve manier is om uw oude kraan te vervangen door een nieuwe combi-kraan van Aqua Pro die zowel klassiek leidingwater als gefilterd, gezuiverd kraanwater voorziet.

Onze waterkoelers / drinkwatersystemen behandelen dus uw leidingwater, waardoor u van fris en gekoeld plat water of bruisend water (spuitwater) kan genieten, rechtstreeks van de kraan … vrij uniek: zuiver drinkwater.


Drinkwatersysteem Prijs


Maak uw leidingwater zuiver, reukloos en fris om te drinken.

Een drinkwatersysteem of waterkoeler gebruikt hierbij microfiltratie waardoor onzuiverheden in uw leidingwater worden gezuiverd en verwijderd. U krijgt water dat geurloos is en niet langer naar chloor of andere metalen smaakt.

Maak komaf met het sleuren van grote plastiek flessen of PET flessen met water en haal een drinkwatersysteem of waterkoeler van Aqua Service, met name: het Aqua Pro drinkwatersysteem in huis.

Wij hebben verschillende modellen van Aqua Pro kranen voor thuis, waaronder de Elegance kraan en de 5-way kraan.

Contacteer ons voor meer informatie en prijzen.


Drinkwatersystemen Voor Thuis

De 5 voordelen van een drinkwatersysteem voor thuis of een waterkoeler: water zuiveren tot drinkwater

Een drinkwatersysteem of waterkoeler dat voorziet in zuiver drinkwater, rechtstreeks op uw waterleiding wordt aangesloten, heeft tal van voordelen.

We zetten deze voordelen graag voor u op een rij.

Drinkwatersysteem particulier

Drinkwater filteren, koelen, bruisend of heet maken … het kan allemaal met de Aqua Pro kranen

Drinkwatersysteem Voor Thuis
Drinkwatersysteem voor thuis

1. Veel geld besparen

Drinkwatersysteem Geld Besparen

Geld besparen met een eigen drinkwatersysteem / waterkoeler

De meeste mensen halen drinkwater in huis via flessenwater. Dit kost niet alleen veel geld. Het is ook een heel gedoe om wekelijks een groot aantal flessen water in huis te halen van de supermarkt.

En we weten dat het drinken van veel water belangrijk is voor het welzijn van ons lichaam en onze geest, ook van onze kinderen. Het lichaam functioneert immers het beste als we voldoende gezond water drinken, iedere dag opnieuw.

En als er geen flessenwater in huis is, vergeten we te drinken. Of we grijpen naar softdrinks zoals cola of limonade of andere dranken.

Maar stel u voor dat u dagelijks fris en gefilterd drinkwater kan zuiveren en krijgen via de kraan, aangesloten op uw waterleiding … Dat is uiteraard stukken goedkoper dan telkens flessenwater te moeten kopen in grote aantallen.

U bespaart uzelf de kost van dat dure flessenwater.

Wist u dat een gemiddeld gezin jaarlijks zo’n € 800 tot € 1,000 kan besparen dankzij een drinkwatersysteem of waterkoeler. Kies daarom vandaag nog voor een Aqua Pro waterkoeler of drinkwaterkraan voor in uw keuken.

Een gemiddeld gezin (4 personen) verbruikt dagelijks 4 flessen water. Met AquaPro kan U jaarlijks veel geld besparen:

1 fles water (0,75 euro) x 4 x 365 dagen = 1.095 euro per jaar.

2. Bespaar u de rugpijn

Waterkoeler Thuis Kopen Geen Rugpijn Meer

Gedaan dus met zware bakken sleuren met een drinkwatersysteem voor thuis

Omdat u niet langer grote bakken of pakken flessenwater moet dragen hebt u geen risico meer op rugpijn of andere lichamelijke kwalen. Het water komt immers rechtstreeks uit de kraan met een Aqua Pro drinkwatersysteem.

Gedaan dus met zware bakken sleuren! Geniet meteen van gekoeld en gefilterd plat water of spuitwater met een AquaPro in huis.

Geen zware bakken meer versleuren. Geen rugpijn meer.  Geen zware boodschappen.

3. Meer plaats

Drinkwatersysteem Voor Thuis Kopen

Meer plaats in uw koelkast en berging

U hebt dankzij een Aqua Pro waterkoeler meteen ook veel meer ruimte in uw koelkast en in uw berging.

U zal er immers niet langer grote plastiek flessen aantreffen.

Geen plastieken PET flessen meer

Flessen water nemen veel plaats in: in de berging, in de ijskast, … stop hiermee, ga niet langer voor massa’s plastieken flessen in uw woning.

4. Beste voor het milieu

Drinkwatersysteem Voor Het Milieu

Drinkwatersysteem particulier: het beste voor ons milieu

Een drinkwatersysteem of waterkoeler is uiteraard ook veel beter voor het milieu dan de grote afvalberg die wordt veroorzaakt door water in PET flessen, plastieken flessenwater, het typische drinkwater van één van de vele merken.

U geniet immers van lekker fris water dat gefilterd wordt binnen het drinkwatersysteem en op die manier direct uit uw kraan komt.

U verbruikt ook minder CO2 en u hebt geen flessenafval meer. En dus ook minder verbruik van dure PMD zakken!

Verminder dus de afvalberg aanzienlijk en kies voor een drinkwatersysteem of drinkwaterkraan van Aqua Pro, u aangeboden door Aqua-Service.

5. Beste smaak & geur

Waterfilter Voor Thuis

Drinkwater maken met uitstekende smaak en geur

Het water dat momenteel uit uw kraan komt heeft mogelijk een mindere smaak, al dan niet samen met een minder geurtje… Het is immers niet de kwaliteit die we gewoon zijn van het water uit bijvoorbeeld een fles van een gekend merk.

Welnu, de Aqua-Pro drinkwatersystemen zorgen ervoor dat de chloorsmaken en mindere geuren of ongeschikte elementen uit uw leidingwater worden verwijderd waardoor u kan genieten van gekoeld en gefilterd drinkwater.

U kan dit gefilterd, zuiver water ook gebruiken om lekkere gerechten te bereiden, want koken met gefilterd water is nog altijd beter. En het zorgt ook voor betere, zuivere smaken. U kan het gefilterd water ook perfect gebruiken voor bijvoorbeeld babyflessen.

Een drinkwatersysteem is dus goed voor (1) uw portemonnee, (2) uw rug, (3) de plaats in uw berging, (4) het milieu, en (5) uw algemeen drink- en eetgenot.

Drinkwatersysteem Prijs

Drinkwatersysteem Particulier
Drinkwatersysteem particulier

Werking van een drinkwatersysteem voor thuis

In de kast onder uw aanrecht plaatst Aqua Service een Aqua Pro filterbak met CO2 set.

Deze waterfilters zuiveren uw leidingwater naar de kwaliteit van perfect drinkwater door er onder meer de mindere chloren en zuren uit weg te nemen. Hoewel het leidingwater in Vlaanderen en België al streng gecontroleerd wordt op kwaliteit, wordt het op dankzij een drinkwaterfilter dus nog eens extra behandeld. Hierna wordt het lekkere water gekoeld en wordt er desgewenst bruis aan toegevoegd.

Actieve kool – Drinkwatersysteem Aqua Pro ®, met filters

Wij adviseren om een voorfilter te plaatsen bij het drinkwatersysteem.

Een voorfilter zorgt er voor dat de grote onzuiverheden meteen worden opgevangen door deze waterfilter en op die manier al goed gefilterd water het drinkwatersysteem voor thuis bereikt voor verdere waterbehandeling.

U moet maar eens het drinkwater dat u nu heeft testen: heeft het een mindere smaak en treft u er onzuiverheden aan? Uw drinkwater testen zorgt er immers voor dat u een beter inzicht krijgt omtrent het al dan niet noodzakelijk zijn van een drinkwaterkraan.

Het drinkwater in België is doorgaans ok om te drinken, maar het kan nog veel, veel beter. Vergelijkt u maar eens de kwaliteit van flessenwater van een bekend merk met de kwaliteit van het water dat momenteel uit uw kraan komt: het water van uw kraan is bijlange niet zo lekker.

Welnu, met een drinkwatersysteem of waterkoeler voor thuis kan u de goede, fijne smaak bereiken van het flessenwater van een merk, uit uw kraan. Gewoon omdat onze Aqua Pro drinkwatersystemen zijn uitgerust met een koolstoffilter en andere waterfiltersystemen die ervoor zorgen dat uw leidingwater gekoeld en fris is.

Waterkoelers Op Waterleiding Prijs


Waterkoeler voor leidingwater – drinkwaterfontein voor thuis

U zal het meteen merken: drinkwater zuiveren thuis met een waterfilter of een drinkwatersysteem is een aanzienlijke stap vooruit: u kan iedere moment opnieuw genieten van zuiver, gefilterd en gekoeld drinkwater, plat water of bruisend water/spuitwater, gewoon uit de kraan!

Geen excuses meer dus dat u niet beschikt ook flessenwater … want uw drinkwater is niet langer ‘op’, het is gewoon bereikbaar via uw kraan.

Lekker en zuiver drinkwater uit de drinkwaterfontein, voor iedereen van het gezin.

Drinkwatersysteem op leidingwater, met koolstoffilter

De Aqua-Pro drinkwatersystemen en waterkoelers voor particulieren bestaan uit microfilters (micro filters) die ervoor zorgen dat geuren en slechte smaken van leidingwater worden verwijderd. Door het verwijderen van deze onzuiverheden krijgt u fris drinkwater dat even goed is dan flessenwater.

Alle kleine onzuiverheden worden volledig verwijderd uit uw leidingwater, dankzij een goed werkende koolstoffilter.

Spuitwater uit de kraan (kraanwater zuiveren) – bruisend water maken (spuitwater maken)

Daarnaast wordt ook koolzuurgas toegevoegd indien u als gebruiker van het drinkwatersysteem bruisend water of spuitwater wil drinken. En dat is dus vrij uniek: u kan spuitwater rechtstreeks uit de kraan bekomen. Ofwel kiest u voor plat water op kamertemperatuur of gekoeld plat water, ofwel voor gekoeld spuitwater of bruisend water.

Ook instant heet water uit de kraan is beschikbaar als optie

En de Aqua Pro drinkwaterkraan of waterkoeler werd recent ook uitgebreid met een nieuwe functie: namelijk het tappen uit de kraan van instant heet water, om bijvoorbeeld thee te zetten of een soepje mee te maken. De smaken van deze dranken zijn immers heerlijk en opperbest met gefilterd water.

Gedaan dus met het plaatsen van een tas koud water in de microgolf om op te warmen: dankzij de instant heet water functie van het Aqua-Pro drinkwatersysteem kan u meteen beschikken over warm water.

AquaPro Drinkwatersysteem voor thuis kopen: prijs en informatie

Hebt u interesse in een drinkwatersysteem voor thuis? Wilt u een waterkoeler of waterdispenser voor thuis kopen?

Aarzel dan niet: kies voor een drinkwatersysteem of waterkoeler als particulier van Aqua-Service.

U kan een vrijblijvende prijs offerte bekomen op deze website.

Wij zullen dan met u contact opnemen om u alle nuttige informatie te bezorgen omtrent onze Aqua pro drinkwatersystemen.

Wij zullen u een drinkwatersysteem of waterkoeler aanbieden met de juiste waterfilter, rekening houdend met uw behoeften en uw drinkwaterverbruik.

Stefanie of één van haar collega’s komen graag bij u langs met alle informatie.

Prijs van een drinkwatersysteem? Contacteer het team van Aqua-Pro vandaag.

Drinkwater Zuiveren Thuis
Drinkwater zuiveren thuis

Drinkwatersysteem Voor Thuis Prijs