Drinkwatersystemen | Aqua Pro drinkwater – leidingwater

Verbeter uw waterspel met de hoogwaardige drinkwatersystemen van Aqua Pro.

Bent u een bedrijfseigenaar die zijn werknemers en klanten wil voorzien van verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen? Onze drinkwatersystemen zijn de perfecte aanvulling voor elke werkomgeving of HORECA zaak. Niet alleen bevorderen ze een gezondere levensstijl, maar ze verminderen ook uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Vul nu ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies over hoe u uw watervoorziening kunt verbeteren met Aqua Pro’s premium drinkwatersystemen.


Drinkwatersystemen | Aqua Pro
Drinkwatersystemen | Aqua Pro

Drinkwatersystemen | Aqua Pro
Drinkwatersystemen | Aqua Pro

Welkom bij Aqua Pro, uw one-stop-shop voor hoogwaardige drinkwatersystemen in België. Bij Aqua Pro geloven we dat iedereen toegang verdient tot zuiver, verfrissend water dat vrij is van onzuiverheden. Daarom zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwaardige drinkwatersystemen aan bedrijven en HORECA zaken.

Onze producten zijn ontworpen om een gezondere levensstijl te bevorderen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze drinkwatersystemen maken plastic wegwerpflessen overbodig, zodat u een bijdrage kunt leveren aan het milieu. Bovendien zijn onze waterdispensers en drinkwatersystemen perfect voor HORECA bedrijven die hun klanten een vleugje luxe willen bieden en tegelijkertijd het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water willen bevorderen. En met onze gepersonaliseerde herbruikbare glazen flessen kunt u zelfs uw logo op uw waterflessen laten drukken om uw merk te promoten.

Wilt u meer weten over onze drinkwatersystemen en hoe ze uw bedrijf of HORECA-faciliteit ten goede kunnen komen? Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste prijsinformatie. Laat ons u helpen de overstap te maken naar zuiver, verfrissend water.

Drinkwatersystemen

Recharge Your Life: 10 verbazingwekkende voordelen van gefilterd drinkwater.

Welkom bij Aqua Pro. Wij zijn een toonaangevende leverancier van hoogwaardige drinkwatersystemen die bedrijven en particulieren helpen gehydrateerd en gezond te blijven. Ons doel is om schoon, gefilterd water te leveren dat vrij is van verontreinigingen en schadelijke stoffen. In dit artikel leggen we 10 verbazingwekkende voordelen van gefilterd drinkwater uit en hoe het u kan helpen uw leven op te laden.

Betere smaak en geur

Gefilterd water smaakt en ruikt beter dan kraanwater. Waterfiltersystemen verwijderen onaangename smaken en geuren uit het water en zorgen voor verfrissend en schoon water. Dit is vooral belangrijk voor commerciële instellingen waar klanten dranken en voedsel van hoge kwaliteit verwachten.

Gezondere optie

Een van de belangrijkste voordelen van gefilterd drinkwater is dat het gezonder is. Kraanwater kan schadelijke verontreinigingen bevatten zoals lood, arsenicum en chloor die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Waterfiltersystemen verwijderen deze verontreinigingen, waardoor het water beter drinkbaar wordt en de kans op gezondheidsproblemen afneemt.

Kosteneffectief

Gefilterd drinkwater is een kosteneffectief alternatief voor flessenwater. Gebotteld water kan duur zijn, en de kosten lopen na verloop van tijd op. Waterfiltersystemen zorgen voor een eindeloze voorraad schoon water en verminderen de noodzaak om duur flessenwater te kopen.

Milieuvriendelijk

Gefilterd drinkwater is ook milieuvriendelijk. Gebotteld water draagt bij aan vervuiling omdat het duizenden jaren duurt voordat plastic flessen zijn afgebroken. Door gefilterd drinkwater te gebruiken, verkleint u uw ecologische voetafdruk en bevordert u een duurzame levensstijl.

Bevordert hydratatie

Water drinken is belangrijk om gehydrateerd te blijven en een goede gezondheid te behouden. Gefilterd drinkwater smaakt beter en is daarom aantrekkelijker. Dit stimuleert mensen om meer water te drinken en gehydrateerd te blijven gedurende de dag.

Vermindert sanitaire problemen

Gefilterd drinkwater kan ook sanitaire problemen verminderen. Chloor en andere verontreinigingen in leidingwater kunnen leiden tot corrosie en schade aan leidingen. Waterfiltersystemen verwijderen deze verontreinigingen, waardoor het risico op sanitaire problemen afneemt en de levensduur van uw sanitairsysteem wordt verlengd.

Verbetert de gezondheid van huid en haar

Gefilterd drinkwater kan ook de gezondheid van huid en haar verbeteren. Onzuiverheden in kraanwater kunnen droogheid, irritatie en andere huid- en haarproblemen veroorzaken. Gefilterd water is vriendelijker voor huid en haar, vermindert het risico op deze problemen en bevordert een gezonde huid en gezond haar.

Verbeterde gezondheid van het gebit

Gefilterd drinkwater kan ook de gezondheid van het gebit verbeteren. Fluoride is een mineraal dat de tanden versterkt en tandbederf voorkomt. De meeste waterfiltersystemen verwijderen onzuiverheden maar behouden de fluoride, zodat alle voordelen van fluoride behouden blijven zonder de schadelijke onzuiverheden.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Gefilterd drinkwater is ook handig en gemakkelijk in gebruik. Waterfiltersystemen zorgen voor een eindeloze voorraad schoon water en maken het kopen van flessen water overbodig. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze een probleemloze oplossing zijn voor schoon water.

Kortom, gefilterd drinkwater biedt talloze voordelen ten opzichte van kraan- en flessenwater. Aqua Pro biedt drinkwatersystemen van hoge kwaliteit die bedrijven en particulieren helpen gehydrateerd, gezond en milieubewust te blijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze waterfiltersystemen en hoe we u kunnen helpen uw leven weer op te laden.

Drinkwatersystemen | Aqua Pro
Drinkwatersystemen | Aqua Pro

Drinkwaterzuivering op kantoor | drinkwatersysteem voor bedrijven: Verbeter de gezondheid en het welzijn van uw werknemers met de drinkwatersystemen van Promedisleep. Onze Aqua Pro-technologie zorgt voor zuiver, verfrissend water voor uw kantoor of bedrijf, voor een betere hydratatie en een hogere productiviteit.

De beste drinkwatersystemen | Aqua Pro: Met de Aqua Pro drinkwatersystemen van Promedisleep hebt u toegang tot water van de hoogste kwaliteit met HORECA-certificaat. Ons geavanceerd filtratiesysteem verwijdert onzuiverheden en verontreinigingen, zodat u over het zuiverste en lekkerste water beschikt.

Leidingwaterkoelers | Info: Heb je genoeg van warm en muf kraanwater? De leidingwaterkoelers van Promedisleep zijn de oplossing die u nodig hebt. Onze koelers maken gebruik van geavanceerde technologie om leidingwater te koelen tot de perfecte temperatuur, zodat u telkens weer een verfrissend en heerlijk drankje krijgt.

Aqua Pro Drinkwatersystemen – Topkwaliteit: Bij Promedisleep begrijpen we het belang van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit. Daarom bieden we enkel de beste Aqua Pro technologie aan, met geavanceerde filtratie- en zuiveringssystemen die garant staan voor het zuiverste en meest verse water.

Waterkoeler voor HORECA: de waterkoelers van Promedisleep zijn perfect voor HORECA zaken. Onze waterkoelers zorgen voor een constante toevoer van gekoeld, zuiver water, wat de tevredenheid van de klant garandeert en een betere gezondheid en welzijn bevordert.

Drinkwatersystemen voor uw klanten | Aqua Pro: U geeft om uw klanten en wij geven er om hen te voorzien van de beste drinkwatersystemen die beschikbaar zijn. De Aqua Pro-technologie van Promedisleep verwijdert onzuiverheden en verontreinigingen, zodat uw klanten altijd toegang hebben tot zuiver en verfrissend water.

Drink meer water: U weet dat u meer drinkwater zou moeten drinken, maar dat is moeilijk als het niet gemakkelijk toegankelijk is. De drinkwatersystemen van Promedisleep maken van gehydrateerd blijven een makkie, met gemakkelijke toegang tot zuiver en verfrissend water de hele dag door. Wacht niet langer – drink meer water en voel de voordelen vandaag nog met Promedisleep.


Neem geen genoegen met minder: Investeer in een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit.

Als eigenaars van Aqua Pro begrijpen we hoe belangrijk het is om uw werknemers, klanten en gasten te voorzien van kwaliteitsdrinkwater. Het drinken van vervuild water kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, daarom is investeren in een goed drinkwatersysteem cruciaal. In dit artikel leggen we uit waarom u geen genoegen moet nemen met minder en moet investeren in een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit.

Gefilterd water bevordert een gezondere levensstijl

Gefilterd water is niet alleen verfrissend, maar ook vrij van verontreinigingen zoals chloor, sedimenten en schadelijke chemicaliën die een negatieve invloed kunnen hebben op uw gezondheid. Met een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers en klanten alleen het schoonste en gezondste water drinken. Dit bevordert niet alleen een gezonde levensstijl, maar verbetert ook de productiviteit en het moreel op de werkomgeving.

Verminder uw ecologische voetafdruk.

Plastic waterflessen voor eenmalig gebruik dragen aanzienlijk bij tot milieuvervuiling en -afbraak. Geschat wordt dat jaarlijks meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen terechtkomt. Door te investeren in een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit kunt u plastic flessen voor eenmalig gebruik elimineren, uw ecologische voetafdruk verkleinen en het milieu helpen beschermen.

Een vleugje luxe voor uw gasten

Aqua Pro biedt niet alleen gezonde en milieuvriendelijke drinkwateroplossingen, maar ook waterdispensers en drinkwatersystemen voor hotels, restaurants en cafés. Door gekoeld plat water of bruisend water te serveren, kunt u uw gasten een vleugje luxe bieden. Bovendien draagt het aanbieden van milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater bij aan de reputatie van uw bedrijf als duurzaam en verantwoordelijk bedrijf.

Aangepaste waterflessen

Bij Aqua Pro bieden we ook herbruikbare glazen flessen met uw logo om uw premium drinkwater in te serveren. Gepersonaliseerde waterflessen zijn niet alleen een geweldige manier om uw merk te promoten, maar ze stimuleren ook duurzame praktijken en verminderen plastic afval.

Koop of huur een drinkwatersysteem

Een drinkwatersysteem kopen of huren is een kosteneffectieve en handige oplossing voor bedrijven van elke omvang. Bij Aqua Pro bieden we opties voor elk budget en kunnen we onze diensten aanpassen aan uw specifieke behoeften. Onze hoogwaardige drinkwatersystemen zijn gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en worden geleverd met een 24/7 klantenservice.

Contacteer Aqua Pro vandaag nog.

Aqua Pro is toegewijd aan het leveren van de beste drinkwatersystemen aan bedrijven en HORECA zaken. Met meer dan tien jaar ervaring in de industrie, hebben we ons gevestigd als een toonaangevende leverancier van kwaliteit drinkwatersystemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en een offerte. Neem geen genoegen met minder als het gaat om het leveren van schoon en gezond drinkwater voor uw werknemers, klanten en gasten. Investeer in een kwalitatief drinkwatersysteem van Aqua Pro om een positieve invloed te hebben op uw gezondheid en het milieu.


Hoe toegang tot schoon water levens over de hele wereld verandert.

Bij Aqua Pro geloven we sterk dat toegang tot schoon drinkwater een fundamenteel mensenrecht is dat voor iedereen ter wereld beschikbaar zou moeten zijn. Helaas is dit voor veel mensen niet het geval, omdat ze om verschillende redenen geen toegang hebben tot schoon water. In dit artikel gaan we in op het belang van schoon water en hoe ons bedrijf helpt de toegang tot schoon drinkwater voor bedrijven en HORECA zaken te verbeteren.

Het belang van schoon water

Schoon water is essentieel voor het overleven van mensen, en het belang ervan kan niet worden overschat. Het speelt een cruciale rol in het goed functioneren van ons lichaam, en de voordelen ervan gaan verder dan hydratatie. Toegang tot schoon water kan het aantal door water overgebrachte ziekten verminderen, een betere hygiëne bevorderen en de levenskwaliteit van gemeenschappen over de hele wereld verbeteren. Helaas hebben miljoenen mensen over de hele wereld geen toegang tot schoon drinkwater, wat leidt tot ernstige gevolgen voor de gezondheid en in sommige gevallen zelfs tot de dood.

Onze bijdrage

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van schoon water en zetten we ons in om bedrijven en HORECA zaken te voorzien van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit. Onze drinkwatersystemen zijn ontworpen om verontreinigingen uit het water te filteren en ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot schoon drinkwater. Dit bevordert niet alleen een gezondere levensstijl, maar helpt ook om uw ecologische voetafdruk te verkleinen doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Drinkwatersystemen voor bedrijven

Onze drinkwatersystemen voor bedrijven zijn een uitstekende investering voor bedrijven die het welzijn en de productiviteit van hun werknemers willen bevorderen. Door toegang tot schoon water te bieden, kunnen bedrijven de gezondheid van werknemers verbeteren en het aantal ziektedagen verminderen. Werknemers hebben ook meer kans om gehydrateerd te blijven als er schoon water beschikbaar is, wat leidt tot een hogere productiviteit en concentratie. Onze drinkwatersystemen zijn te koop of te huur, en we bieden gepersonaliseerde glazen flessen met het logo van uw bedrijf.

Drinkwatersystemen voor HORECA zaken

Onze drinkwatersystemen voor HORECA bedrijven zijn een geweldige manier om de klantervaring te verbeteren en tegelijkertijd milieuvriendelijkheid te bevorderen. Door gekoeld plat water of koolzuurhoudend water te leveren, kunnen HORECA bedrijven hun klanten een luxueus tintje geven en tegelijkertijd het aantal gebruikte plastic wegwerpwaterflessen verminderen. Onze drinkwatersystemen kunnen worden gekocht of gehuurd en wij bieden gepersonaliseerde glazen flessen met het logo van uw bedrijf.

Huur vs. koop

Bij Aqua Pro begrijpen we dat bedrijven en HORECA-faciliteiten verschillende behoeften en eisen hebben. Daarom bieden we zowel huur- als koopopties voor onze drinkwatersystemen. Huren is een uitstekende optie voor wie onze systemen wil uitproberen alvorens tot aankoop over te gaan, terwijl kopen een goede investering is voor wie een oplossing op lange termijn wil.

Prijzen en contactinformatie

Bij Aqua Pro streven we ernaar onze klanten de best mogelijke prijzen aan te bieden. Als u geïnteresseerd bent in onze drinkwatersystemen voor uw bedrijf of HORECA faciliteit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ons team adviseert u graag en geeft u een offerte op basis van uw specifieke behoeften en eisen.

Kortom, toegang tot schoon drinkwater is een fundamenteel mensenrecht dat voor iedereen ter wereld beschikbaar zou moeten zijn. Bij Aqua Pro zetten we ons in om bedrijven en HORECA-faciliteiten te voorzien van hoogwaardige drinkwatersystemen om een gezondere levensstijl te bevorderen en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We hopen dat onze bijdrage zal helpen om de toegang tot schoon water te verbeteren en de levenskwaliteit van gemeenschappen over de hele wereld te verhogen.

Drinkwatersystemen | Aqua Pro

FAQ’s over drinkwatersystemen

Bij Aqua Pro krijg ik vaak vragen over de voordelen en kenmerken van onze drinkwatersystemen. Om enkele veelgestelde vragen te beantwoorden, heb ik deze lijst met FAQ’s samengesteld.

Wat is een drinkwatersysteem?

Een drinkwatersysteem is een apparaat dat leidingwater zuivert en filtert om schoon drinkwater van hoge kwaliteit te leveren voor consumptie. Onze systemen maken gebruik van geavanceerde technologie om verontreinigingen en schadelijke stoffen uit het water te verwijderen, zodat het water veilig en gezond is om te drinken.

Wat zijn de voordelen van een drinkwatersysteem?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een drinkwatersysteem, waaronder water met een betere smaak en kwaliteit, geen plastic flessen voor eenmalig gebruik en kostenbesparingen voor bedrijven die grote hoeveelheden flessenwater gebruiken en kopen.

Hoe kies ik het juiste drinkwatersysteem voor mijn bedrijf?

Welk systeem geschikt is voor uw bedrijf hangt af van het aantal werknemers of klanten, het waterverbruik en de beschikbare ruimte voor het systeem. Ons team adviseert u graag over welk systeem het meest geschikt is voor uw specifieke eisen.

Hoe vaak moet ik de filters in een drinkwatersysteem vervangen?

De frequentie van filtervervanging hangt af van het type systeem en het waterverbruik. Doorgaans moeten de filters om de 6-12 maanden worden vervangen om optimale prestaties van het systeem te garanderen.

Kan ik mijn drinkwatersysteem aanpassen aan de behoeften van mijn bedrijf?

Ja, wij bieden maatwerkopties voor onze drinkwatersystemen, inclusief branding en gepersonaliseerde glazen flessen. Neem contact met ons op om de gewenste aanpassingsmogelijkheden te bespreken.

Een leidingwater dispenser

Kan ik een drinkwatersysteem huren voor mijn bedrijf?

Ja, wij bieden huursystemen aan voor onze drinkwatersystemen. Dit is een goede optie voor bedrijven die het systeem willen uitproberen voordat ze het kopen, of voor bedrijven met een fluctuerende vraag naar drinkwater.

Wordt een drinkwatersysteem onderhouden?

Zoals bij elk apparaat is regelmatig onderhoud belangrijk voor optimale prestaties en een lange levensduur van het systeem. Wij bieden onderhoudspakketten voor onze systemen die vervanging van filters en regelmatige controles omvatten om ervoor te zorgen dat het systeem goed blijft werken.

Als u nog vragen heeft over onze drinkwatersystemen of geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een systeem voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ons team staat u graag te woord.

Wat zijn de voordelen van Aqua Pro drinkwatersystemen?

Aqua Pro drinkwatersystemen bieden een reeks voordelen, waaronder verser, gefilterd water met minder onzuiverheden dan ongefilterd kraanwater; ze verminderen ook uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Hoeveel kost een Aqua Pro drinkwatersysteem?

De prijs van een Aqua Pro drinkwatersysteem hangt af van de grootte en het type product dat u kiest. Wij bieden zowel huur- als koopopties. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen.

Biedt Aqua Pro herbruikbare glazen flessen met bedrijfslogo’s aan?

Ja. Naast onze drinkwatersystemen leveren wij ook herbruikbare glazen flessen van hoge kwaliteit die kunnen worden voorzien van het logo of ontwerp van uw bedrijf. Als u meer wilt weten over deze service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Schoon en verfrissend drinkwater leveren is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Aqua Pro. Onze hoogwaardige drinkwatersystemen zijn perfect voor bedrijven en HORECA zaken in België. Met Aqua Pro kunt u uw werknemers en klanten gefilterd water aanbieden dat vrij is van verontreinigingen, een gezondere levensstijl bevordert en uw ecologische voetafdruk vermindert door plastic wegwerpwaterflessen te elimineren.

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van een luxueuze ervaring voor uw klanten. Daarom bieden wij waterdispensers en drinkwatersystemen voor hotels, restaurants en cafés. U kunt uw klanten gekoeld stilstaand of koolzuurhoudend water serveren en het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater bevorderen. Wij bieden ook gepersonaliseerde herbruikbare glazen flessen met uw logo om uw merk een persoonlijk tintje te geven.

Drinkwatersystemen voor uw klanten

Investeren in een Aqua Pro drinkwatersysteem is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart u ook geld op de lange termijn. Of u onze systemen nu wilt kopen of huren, wij bieden de beste prijsinformatie voor uw bedrijf. Mis de kans niet om uw klanten en werknemers van verfrissend, schoon water te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Aqua Pro en hoe we uw bedrijf kunnen helpen. Bent u geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op onze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op.