Drinkwatersystemen | Aqua Pro drinkfonteinen

Les vandaag nog uw dorst met de drinkwatersystemen van Aqua Pro

Op zoek naar een gemakkelijke manier om betaalbare, kwalitatieve drinkwatersystemen te krijgen voor uw huis of kantoor? Kijk niet verder dan Aqua Pro. Ons team van experts staat klaar om u te helpen het perfecte waterfiltersysteem voor uw behoeften te kiezen, van tafelmodellen tot oplossingen voor het hele huis.

Vul het formulier op onze website in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere levensstijl.


Drinkwatersystemen
Drinkwatersystemen

Drinkwatersystemen
Drinkwatersystemen

Beste drinkwatersystemen – huren of kopen

Bij Aqua Pro zijn we er trots op dat we bedrijven en HORECA faciliteiten voorzien van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit. Onze systemen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en leveren verfrissend, schoon water dat vrij is van verontreinigingen.

Als de toonaangevende leverancier van drinkwatersystemen in België bieden wij een scala aan mogelijkheden, waaronder verhuur en verkoop. Onze systemen zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, zodat u er zeker van kunt zijn dat u en uw klanten water van de beste kwaliteit krijgen. Wij geloven dat schoon water essentieel is voor een gezond leven en wij zetten ons in om bedrijven een kosteneffectieve oplossing te bieden voor het leveren van veilig en schoon water.

Als u meer wilt weten over onze systemen, laat dan uw contactgegevens achter op onze website. We kijken ernaar uit om u te helpen uw werknemers en klanten te voorzien van drinkwatersystemen van de hoogste kwaliteit.

Drinkwatersystemen

6 Verrassende feiten over de ecologische en sociale voordelen van drinkwatersystemen.

Bij Aqua Pro geloven we in de kracht van zuiver drinkwater van hoge kwaliteit. Onze passie om bedrijven en HORECA zaken te voorzien van de beste waterfiltratie- en waterdistributiesystemen komt voort uit ons geloof in de talloze voordelen van het drinken van schoon water – niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor het milieu en de samenleving in het algemeen. Hier zijn zes verrassende feiten over de voordelen van drinkwatersystemen die u misschien nog niet wist.

Bestrijding van plastic afval voor eenmalig gebruik

We weten allemaal dat plastic voor eenmalig gebruik een groot probleem is voor de planeet. Maar wist u dat drinkwatersystemen kunnen helpen om de hoeveelheid plastic afval dat op stortplaatsen en in de oceanen terechtkomt te verminderen? Door een van onze hoogwaardige systemen te huren of te kopen, kunnen bedrijven flessenwater elimineren en in plaats daarvan hun werknemers en klanten verfrissend, gefilterd water rechtstreeks uit de watertap aanbieden. Dit helpt niet alleen plastic afval te verminderen, maar vermindert ook de transportemissies en het energieverbruik die gepaard gaan met het bottelen en vervoeren van water.

Steun lokale waterbronnen

Als u afhankelijk bent van gebotteld water, weet u vaak niet waar het vandaan komt – het kan duizenden kilometers verderop zijn gebotteld en naar uw bedrijf zijn vervoerd. Met een drinkwatersysteem daarentegen kunt u water uit uw lokale gemeenschap betrekken of zelfs uit een nabijgelegen natuurlijke bron. Dit geeft u niet alleen meer controle over de kwaliteit en smaak van het water, maar het ondersteunt ook lokale waterbronnen en kan helpen het milieu te beschermen.

Het energieverbruik verminderen

Wist u dat het leveren van gebotteld water aan werknemers en klanten veel energie kost? Van de productie van de flessen tot het transport ervan naar uw huis, zijn veel middelen nodig. Een drinkwatersysteem vereist daarentegen veel minder energie – naar schatting kost het leveren van 1.000 liter drinkwater via een systeem slechts ongeveer 0,2 kWh energie, vergeleken met 1.000 kWh voor gebotteld water.

Geld besparen

Een van de grootste misvattingen over drinkwatersystemen is dat ze duur zijn in installatie en onderhoud. De waarheid is echter dat bedrijven op de lange termijn geld kunnen besparen met systemen zoals het onze. Door gefilterd water rechtstreeks uit de watertap aan uw werknemers en klanten te leveren, hoeft u geen water in flessen te kopen – en de kosten die gepaard gaan met het bestellen, opslaan en weggooien van die flessen. Bovendien bieden veel lokale overheden kortingen of premies voor bedrijven die investeren in waterbesparende technologieën.

De gezondheid en productiviteit van werknemers bevorderen

De hele dag door voldoende water drinken is belangrijk om het lichaam gehydrateerd en op gang te houden. Door uw werknemers gemakkelijk toegang te geven tot drinkwater van goede kwaliteit, bevordert u hun gezondheid en welzijn – wat op zijn beurt kan leiden tot een hogere productiviteit, minder ziektedagen en meer tevreden werknemers. Door de behoefte aan plastic voor eenmalig gebruik en transportemissies te verminderen, draagt u ook bij aan een gezondere planeet voor iedereen.

A positieve sociale impact

Ten slotte kan investeren in een drinkwatersysteem uw bedrijf helpen een positieve sociale impact te hebben. Door plastic afval te verminderen, lokale waterbronnen te ondersteunen en de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen, draagt u bij aan een duurzamere, rechtvaardigere toekomst voor iedereen. Zowel klanten als werknemers hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid bij het kiezen van een werkplek of winkel – door te investeren in een drinkwatersysteem laat u zien dat uw bedrijf een verschil wil maken.

Kortom, investeren in een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit zoals dat van Aqua Pro kan verstrekkende voordelen hebben voor zowel uw bedrijf als de samenleving als geheel. Van het verminderen van plastic afval tot het bevorderen van gezondheid en productiviteit, een drinkwatersysteem is een slimme, duurzame keuze die een echt verschil kan maken.


Fleswaterkoeler

Waterdispensers voor professioneel gebruik: Aqua Pro biedt ultramoderne waterdispensers die speciaal ontworpen zijn voor professioneel gebruik. Van strakke modellen voor op het aanrecht tot duurzame staande units, onze waterdispensers leveren veilig en betrouwbaar drinkwater voor uw werkomgeving of bedrijf.
 
Redenen om een drinkwatersysteem te kopen: Zeg vaarwel tegen lompe waterflessen en hallo tegen gemak met de drinkwatersystemen van Aqua Pro. Onze geavanceerde filtratietechnologie zorgt voor schoon, verfrissend water zonder gedoe. Bovendien zijn er milieuvriendelijke opties beschikbaar, zodat je een goed gevoel hebt over je aankoop.
 
Drinkwatersysteem HORECA: Aqua Pro is je partner voor drinkwatersystemen van topkwaliteit in de HORECA-industrie. Onze systemen zijn gebouwd om lang mee te gaan, met filters met hoge capaciteit die een consistente waterkwaliteit garanderen, hoe druk je zaak ook is.
 
Vraag een offerte aan voor een waterkoeler: Geïnteresseerd in een waterkoeler voor je kantoor of bedrijf? Aqua Pro heeft het voor je. Vraag nu een offerte aan voor een aanpasbare oplossing op maat van jouw specifieke behoeften en budget.
 
Drinkwatersystemen van Aqua Pro | Voor B2B HORECA en Bedrijven: Bij Aqua Pro zijn we gespecialiseerd in drinkwateroplossingen voor bedrijven en organisaties van elke omvang. Van kleine cafés tot grote bedrijven, wij hebben een systeem dat past bij jouw unieke behoeften.
 
AQUA-PRO DRINKWATERSYSTEEM – TOPKWALITEIT: Krijg het beste van het beste met het drinkwatersysteem van Aqua Pro. Onze systemen van topkwaliteit zijn ontworpen om schoon, helder water te leveren op aanvraag, met geavanceerde functies zoals aanraakloze dispensers en instelbare temperatuuropties.
 
Drinkwatersystemen voor HORECA | Hotel Restaurant en Café: Houd uw gasten, klanten en werknemers gehydrateerd met de drinkwatersystemen van Aqua Pro. Onze duurzame, gebruiksvriendelijke units passen perfect in hotels, restaurants en cafés van alle soorten en maten.

Kwaliteitsvolle drinkwatersystemen voor HORECA: klanten reviews over Aqua Pro

Als de trotse eigenaar van het Aqua Pro drinkwatersysteem, kan ik niet meer tevreden zijn met de voordelen ervan voor mijn zaak. Onze gasten zijn enthousiast over het verfrissende gefilterde water dat altijd voor hen beschikbaar is. Het voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan hun etentje, maar bevordert ook een gezondere levensstijl. De mogelijkheid om onze gasten gekoeld plat of bruisend water te serveren op een milieuvriendelijke manier is een belangrijk voordeel voor ons en wij zijn er trots op samen te werken met Aqua Pro.

Gasthof Halifax, Deinze

Wij hebben onlangs een drinkwatersysteem van Aqua Pro aangekocht voor ons hotel en ik moet zeggen dat wij erg blij zijn met onze aankoop. Het systeem is strak en compact en past perfect in onze lobby. Onze gasten genieten echt van de gemakkelijke toegang tot zuiver, gefilterd water tijdens hun verblijf. Vanuit zakelijk oogpunt heeft dit watersysteem onze ecologische voetafdruk verkleind en de behoefte aan plastic wegwerpwaterflessen weggenomen. Bedankt, Aqua Pro, voor het leveren van zo’n uitstekend product en service.

Hotel uitbater, Waregem

Het drinkwatersysteem van Aqua Pro voor restaurants is gewoonweg fantastisch. Als HORECA uitbaters hebben we uiteraard vaak klanten die kwaliteitsvol water wensen bij hun maaltijd met wijn. Sinds we dit systeem hebben, hebben we niets dan lovende reacties. De gasten houden van de luxe dat zij kunnen kiezen tussen plat en bruisend water. Ook het ontwerp van het systeem is strak en aantrekkelijk, wat bijdraagt aan de esthetiek van onze zaak. Bovenal zijn we blij dat ons bedrijf zijn steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu door onze afhankelijkheid van plastic flessen te verminderen. Aqua Pro is een betrouwbaar bedrijf dat uitstekende service en kwaliteitsvolle producten levert.

Jeroen, ’t Wit Kasteel, Kortrijk


Waterdispenser | Aqua Pro

7 Veel voorkomende verontreinigingen in leidingwater en hoe drinkwatersystemen deze eruit filteren.

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is om schoon, niet-verontreinigd water te drinken om gezond te blijven. Hoewel kraanwater onschadelijk lijkt om te drinken, kan het verschillende verontreinigingen bevatten die een negatieve invloed kunnen hebben op onze gezondheid. In dit geval zijn onze drinkwatersystemen zeer nuttig. In dit artikel presenteren we de zeven meest voorkomende verontreinigingen in kraanwater en leggen we uit hoe onze drinkwatersystemen deze door middel van filtratie verwijderen.

Chlor

Om kraanwater veilig te maken voor consumptie, wordt chloor toegevoegd als ontsmettingsmiddel. Helaas kan dit leiden tot een sterke smaak en geur. Onze drinkwatersystemen lossen dit probleem op met actieve koolfilters die chloor en zijn bijproducten verwijderen. Het resultaat: uw water smaakt en ruikt fris en schoon.

Lood

Om ervoor te zorgen dat u veilig en gezond water drinkt, is het belangrijk te weten dat lood, een giftig metaal, via gecorrodeerde leidingen en armaturen in het leidingwater terecht kan komen. Dit kan onder andere leiden tot ontwikkelings- en gedragsproblemen bij kinderen. Gelukkig maken onze drinkwatersystemen gebruik van omgekeerde osmose technologie om lood en andere zware metalen uit het water te verwijderen.

Fluoride

Op veel plaatsen wordt fluoride aan kraanwater toegevoegd om tandbederf te voorkomen, maar te veel fluoride kan leiden tot tandfluorose en andere gezondheidsproblemen. Onze drinkwatersystemen gebruiken geavanceerde filtratiemethoden om schadelijke verontreinigingen zoals fluoride te verwijderen en tegelijkertijd de belangrijke mineralen in het water te behouden.

Pesticiden

Pesticiden worden vaak in de landbouw gebruikt en kunnen in het grondwater sijpelen en in ons leidingwater terechtkomen. Onze drinkwatersystemen maken echter gebruik van geavanceerde filtratiemethoden die deze pesticiden en andere in de landbouw gebruikte chemicaliën kunnen verwijderen. Het resultaat is schoon en gezond drinkwater voor u.

Farmaceutische producten

Farmaceutische producten en producten voor persoonlijke verzorging kunnen in de waterwegen terechtkomen en ons leidingwater aantasten. Hoewel de hoeveelheid van deze chemicaliën in ons drinkwater over het algemeen laag is, moeten we toch meer weten over hun effecten op de gezondheid. Gelukkig doorloopt ons drinkwater geavanceerde filtratieprocessen die zijn ontworpen om geneesmiddelen en andere opkomende verontreinigingen te verwijderen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u veilig en gezond water drinkt.

Bacteriën en virussen

Onze drinkwatersystemen maken gebruik van ultraviolet (UV) sterilisatietechnologie om schadelijke bacteriën en virussen te doden die tot maag- en darmziekten kunnen leiden. Dit betekent dat het water dat u drinkt vrij is van dergelijke micro-organismen. Het is belangrijk te weten dat kraanwater dergelijke schadelijke bacteriën en virussen kan bevatten.

Sedimenten en deeltjes

Kraanwater kan sedimenten en deeltjes bevatten als gevolg van oude leidingen, wat kan leiden tot problemen zoals verstopte kranen en leidingen. Wij hebben echter sedimentfilters in onze drinkwatersystemen ingebouwd die efficiënt werken om sediment en deeltjes te verwijderen, zodat u helder, vuilvrij drinkwater krijgt.

Ons hoofddoel bij Aqua Pro is om onze klanten drinkwatersystemen van hoge kwaliteit te bieden die efficiënt verschillende onzuiverheden uit het leidingwater kunnen verwijderen. Door zuiver en schoon water te consumeren, kunt u uw gezondheid op peil houden en een gezondere levensstijl ondersteunen. Bovendien kunnen onze drinkwatersystemen helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door het gebruik van plastic wegwerpwaterflessen te vermijden.

Drinkwatersystemen | Aqua Pro

Drinkwatersystemen
Drinkwatersystemen

7 Tips voor het onderhoud van drinkwatersystemen voor langdurig gebruik.

Bij Aqua Pro geloven we in het leveren van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit voor bedrijven en HORECA faciliteiten. Onze filtratiesystemen zijn ontworpen om verfrissend, gezuiverd water te leveren dat vrij is van verontreinigingen. Maar het installeren van een drinkwatersysteem alleen is niet genoeg. Het is belangrijk om het systeem te onderhouden zodat het soepel en effectief blijft werken. In dit artikel geven we u 7 tips om drinkwatersystemen op lange termijn te onderhouden.

Vervang regelmatig de filters

Drinkwatersystemen maken gebruik van filters om het water te reinigen. Na verloop van tijd kunnen deze filters verstopt raken met onzuiverheden, waardoor hun effectiviteit afneemt. Het is belangrijk om de filters regelmatig te reviewen en indien nodig te vervangen. Wij raden aan de filters om de 6 maanden te vervangen voor optimale prestaties. Zo blijft het water vrij van onzuiverheden en veilig voor consumptie.

Reinig het systeem

Vuil, bacteriën en andere verontreinigingen kunnen zich na verloop van tijd ophopen in drinkwatersystemen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om het systeem regelmatig te reinigen. Wij adviseren het systeem om de paar maanden te reinigen met een oplossing van witte azijn en water. Voeg de oplossing toe aan de watertank en laat het een paar uur inwerken voordat u het systeem doorspoelt met schoon water.

Onderzoek op lekken

Lekken kunnen het drinkwatersysteem beschadigen en leiden tot waterverspilling. Het is belangrijk om het systeem regelmatig te controleren op lekken. Let op zichtbare lekken of tekenen van waterschade, zoals watervlekken of natte plekken. Als u problemen opmerkt, los ze dan onmiddellijk op om verdere schade te voorkomen.

Controleer de waterkwaliteit

Een van de voordelen van een drinkwatersysteem is dat het gezuiverd water levert. Het is echter belangrijk om de waterkwaliteit regelmatig te reviewen om er zeker van te zijn dat het water veilig is voor consumptie. Wij raden aan een waterkwaliteitstest te gebruiken om het water te controleren op verontreinigingen zoals lood, chloor en bacteriën. Als u problemen vindt, is het belangrijk deze onmiddellijk te verhelpen om de veiligheid van het water te garanderen.

Controleer de watertemperatuur

Drinkwatersystemen kunnen ook warm en koud water leveren. Het is belangrijk om de watertemperatuur regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat deze binnen een veilig bereik blijft. Wij raden aan de temperatuur van het warme water onder de 49°C te houden om verbranding te voorkomen.

Plan professioneel onderhoud

Hoewel regelmatig onderhoud kan helpen om uw drinkwatersysteem soepel te laten werken, is het ook belangrijk om professioneel onderhoud te plannen. Een professional kan het systeem inspecteren op problemen en eventueel noodzakelijke reparaties of vervangingen uitvoeren. Wij raden aan minstens één keer per jaar professioneel onderhoud in te plannen om de prestaties van het systeem op lange termijn te garanderen.

Instrueer gebruikers

Tot slot is het belangrijk om de gebruikers voor te lichten over het juiste gebruik en onderhoud van het drinkwatersysteem. Dit houdt ook in dat u de gebruikers uitlegt hoe ze filters moeten vervangen, het systeem moeten schoonmaken en eventuele problemen moeten melden. Door de gebruikers voor te lichten, kunt u ervoor zorgen dat het systeem in goede staat blijft en gezuiverd water van hoge kwaliteit blijft leveren.

Kortom, regelmatig onderhoud is de sleutel tot langdurige prestaties van drinkwatersystemen. Door deze 7 tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw drinkwatersysteem in goede staat blijft en vers, gezuiverd water blijft leveren aan uw werknemers en klanten. Bij Aqua Pro zetten we ons in om onze klanten drinkwatersystemen en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Drinkwatersystemen voor uw klanten

Drinkwatersystemen

FAQ’s over drinkwatersystemen

Beste Aqua Pro-eigenaar, we hebben een lijst samengesteld met veelgestelde vragen en antwoorden om u te helpen onze drinkwatersystemen beter te begrijpen.

Wat zijn drinkwatersystemen en hoe werken ze?

Geavanceerde filtratiesystemen, drinkwatersystemen genoemd, zijn ontworpen om schoon en verfrissend drinkwater te leveren door onzuiverheden en verontreinigingen te verwijderen. Deze systemen maken gebruik van meerdere filtratiefasen, zoals sedimentfiltratie, koolstoffiltratie en omgekeerde osmose, om verschillende soorten verontreinigingen uit het water te verwijderen.

Wat zijn de voordelen van drinkwatersystemen in een bedrijf of HORECA?

Door drinkwatersystemen te installeren in uw bedrijf of HORECA zaak, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste helpt het u een gezonde levensstijl te behouden door schoon water zonder onzuiverheden te leveren. Ten tweede helpt het u uw ecologische voetafdruk te verkleinen doordat u geen plastic wegwerpflessen meer hoeft te gebruiken. En tot slot verbetert het de klantervaring en moedigt het hen aan milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water te kiezen.

Welke soorten drinkwatersystemen biedt Aqua Pro aan?

Aqua Pro biedt verschillende opties voor drinkwatersystemen, zoals tafelmodellen, staande systemen en wandsystemen. Deze systemen kunnen zowel plat water als koolzuurhoudend water leveren. Daarnaast bieden we waterdispensers speciaal voor kantoren en HORECA-faciliteiten.

Kan ik een drinkwatersysteem van Aqua Pro huren?

Aqua Pro biedt drinkwatersystemen te huur aan met verschillende flexibele opties om aan uw behoeften te voldoen, zoals huurcontracten op korte of lange termijn.

Bieden jullie personalisatiemogelijkheden voor jullie glazen flessen?

Onze glazen flessen kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo of ontwerp. Zo kunt u uw merk promoten en uw klanten een speciale ervaring bieden.

Hoe weet ik welk drinkwatersysteem het beste is voor mijn bedrijf of HORECA zaak?

Wij kunnen uw bedrijf of HORECA vestiging helpen bij het kiezen van het ideale drinkwatersysteem. Ons team van specialisten zal uw waterkwaliteit, verbruik en andere specifieke vereisten analyseren om het meest geschikte systeem aan te bevelen.

Wat zijn de prijzen voor Aqua Pro drinkwatersystemen?

De prijzen voor onze drinkwatersystemen zijn afhankelijk van factoren zoals het type systeem, huur- of koopoptie en specifieke eisen. We bespreken graag uw behoeften en geven u de beste prijsopties.

Waarin verschilt het drinkwatersysteem van Aqua Pro van andere merken qua technologie en kwaliteit?

Het drinkwatersysteem van Aqua Pro maakt gebruik van omgekeerde osmose (RO) technologie, die effectief onzuiverheden en verontreinigingen uit het leidingwater verwijdert, waardoor alleen zuiver en veilig drinkwater wordt gegarandeerd. Onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat onze systemen efficiënt en duurzaam zijn, waardoor ze een verstandige investering zijn voor u en de gezondheid van uw gezin.

Is het kopen van een drinkwatersysteem van Aqua Pro op de lange termijn goedkoper dan het kopen van water in flessen?

Ja, investeren in een drinkwatersysteem van Aqua Pro is op lange termijn rendabel. U bespaart geld doordat u niet langer flessenwater hoeft te kopen, wat duur is en veel plastic afval oplevert. Bovendien garandeert drinken uit ons zuiveringssysteem niet alleen schoon water, maar biedt het ook gezondheidsvoordelen door de vele mineralen.

Hoe vaak moet het drinkwatersysteem onderhouden worden en wat zijn de onderhoudskosten?

Voor een goede werking moeten de Aqua Pro drinkwatersystemen eens in de zes maanden onderhouden worden. De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van uw locatie en het type systeem. De onderhoudskosten zijn echter relatief laag in vergelijking met de kosten voor het kopen van flessenwater. Ons bedrijf biedt een garantie die het onderhoud van het systeem tot een jaar na aankoop dekt.


Drinkwatersystemen
Drinkwatersystemen

Drinkwatersystemen van Aqua Pro

Bij Aqua Pro zijn we er trots op dat we onze klanten drinkwatersystemen van hoge kwaliteit leveren voor hun bedrijven en HORECA faciliteiten. Het leveren van verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van werknemers en klanten, het is ook een milieuvriendelijke keuze.

Onze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, van kleine kantoren tot grote restaurants en hotels. Met onze huuropties kunnen bedrijven profiteren van Aqua Pro drinkwatersystemen zonder de extra kosten van aankoop en onderhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op en sluit u aan bij het groeiende aantal bedrijven dat overstapt op Aqua Pro drinkwatersystemen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de gezondheid van onze gemeenschappen en onze planeet. Bent u geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en laat ons u helpen uw werknemers en klanten van kwaliteitsdrinkwater te voorzien.