Drinkwaterzuivering op kantoor | drinkwatersysteem voor bedrijven

Upgrade uw kantoor met hoogwaardige drinkwatersystemen van Aqua Pro.

Bent u het beu dat uw werknemers leidingwater drinken of plastic waterflessen kopen? Upgrade uw kantoor met de hoogwaardige drinkwaterbehandelingssystemen van Aqua Pro. Onze systemen leveren verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen, een gezondere levensstijl bevordert en uw ecologische voetafdruk vermindert doordat er geen plastic waterflessen voor eenmalig gebruik meer nodig zijn.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en om deskundig advies te krijgen over hoe u het best mogelijke drinkwater kunt leveren aan uw medewerkers. Vertrouw op Aqua Pro voor al uw drinkwaterzuivering op kantoor.


Drinkwaterzuivering Op Kantoor
Drinkwaterzuivering Op Kantoor

Drinkwaterzuivering Op Kantoor
Drinkwaterzuivering Op Kantoor

Bij Aqua Pro geloven we dat toegang tot schoon drinkwater in de werkomgeving een belangrijk aandachtspunt zou moeten zijn voor elk bedrijf. Onze missie is het leveren van premium drinkwatersystemen die uw werknemers en klanten laten genieten van zuiver en voedzaam water en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen door het elimineren van plastic flessen voor eenmalig gebruik.

Ons bedrijf is gevestigd in België en is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van drinkwatersystemen aan bedrijven en HORECA zaken. Ons productassortiment omvat waterkoelers, filtratiesystemen en waterdispensers met koolzuurgas, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Door te kiezen voor Aqua Pro kunt u uw klanten een vleugje luxe bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater promoten.

Ons bedrijf is toegewijd aan het leveren van uitstekende service aan onze klanten door oplossingen op maat te bieden voor hun specifieke behoeften. Ons team van deskundigen staat klaar om advies en ondersteuning te bieden, of u nu een drinkwatersysteem wilt kopen of huren. Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste prijsinformatie en zet de eerste stap naar een gezondere en duurzamere werkomgeving.

Drinkwaterzuivering Op Kantoor

5 Redenen waarom drinkwaterzuivering op kantoor een must is.

Bij Aqua Pro geloven we dat drinkwaterzuivering op kantoor een must is. De voordelen van een eenvoudige en gemakkelijk toegankelijke bron van schoon water kunnen niet worden overschat. Hier zijn vijf redenen waarom elk kantoor zou moeten investeren in een drinkwaterbehandelingssysteem.

Bevorderen van gezondheid en welzijn

Water is essentieel voor het behoud van fysieke en cognitieve functies. Uitdroging kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en zelfs verminderde cognitieve prestaties. Door uw werknemers gemakkelijk toegang te geven tot schoon en verfrissend water, kunt u ervoor zorgen dat ze gehydrateerd en gezond blijven. Bovendien kan het aanbieden van een alternatief voor suikerhoudende dranken en plastic waterflessen een algemeen gezondere levensstijl bevorderen.

Verwijder plastic afval

Plastic voor eenmalig gebruik is een groot milieuprobleem. Elke dag worden er miljoenen plastic waterflessen weggegooid, en veel daarvan belanden op stortplaatsen of in onze oceanen. Door te investeren in een drinkwaterbehandelingssysteem kunnen kantoren hun ecologische voetafdruk verkleinen en plastic afval helpen voorkomen. Onze systemen zijn ontworpen om kristalhelder, verfrissend water te leveren zonder de noodzaak van plastic flessen.

Verbetert de klantervaring

Als u in de horeca werkt, weet u dat elk klein detail telt als het gaat om het leveren van een geweldige klantervaring. Het aanbieden van gratis gefilterd water kan gasten een gevoel van luxe en verwennerij geven. Dit onderscheidt u niet alleen van de concurrentie, maar bevordert ook milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Kosteneffectief en handig

Investeren in een drinkwaterzuiveringssysteem is een kosteneffectieve en handige oplossing voor kantoren. In plaats van voortdurend water in flessen te moeten kopen of te vertrouwen op leidingwater dat verontreinigingen kan bevatten, zorgen onze systemen voor een constante toevoer van schoon en verfrissend water. En dankzij de aanpasbare opties kunnen we het systeem aanpassen aan de specifieke behoeften van uw kantoor.

Verhoogt de productiviteit

Het behandelen van drinkwaterzuivering op kantoor kan de productiviteit verhogen. Studies hebben aangetoond dat zelfs lichte uitdroging de cognitieve functie, het humeur en het energieniveau negatief kan beïnvloeden. Wanneer werknemers gemakkelijk toegang hebben tot schoon en verfrissend water, kunnen ze de hele dag alert en geconcentreerd blijven. Het bespaart ook waardevolle tijd en middelen, aangezien uw werknemers niet meer naar de winkel hoeven om flessen water te kopen.

Bij Aqua Pro zijn we gepassioneerd over het leveren van kwalitatieve drinkwaterbehandelingssystemen aan bedrijven en HORECA faciliteiten. Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot schoon en verfrissend water, en we zetten ons in om plastic afval voor eenmalig gebruik te verminderen. Of u nu een systeem wilt kopen of huren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.


De 6 belangrijkste kenmerken waarop u moet letten bij het kiezen van een drinkwaterzuivering op kantoor.

Bij Aqua Pro geloven we dat een drinkwatersysteem van goede kwaliteit op kantoor een essentiële stap is in het bevorderen van een gezonde en duurzame levensstijl. Met het groeiende bewustzijn van de schadelijke effecten van plastic flessenwater op het milieu en onze gezondheid, zijn bedrijven op zoek naar milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossingen voor hun drinkwaterbehoeften. In dit artikel presenteren we de 6 belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een drinkwaterzuivering op kantoor.

Waterkwaliteit

Het eerste en belangrijkste kenmerk is de waterkwaliteit. Een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit moet zuiver, schoon en verfrissend water leveren dat vrij is van schadelijke verontreinigingen zoals bacteriën, virussen en zware metalen. Bij Aqua Pro gebruiken we geavanceerde filtratie technologieën zoals omgekeerde osmose en UV-sterilisatie om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit aan de hoogste normen voldoet.

Capaciteit

De capaciteit van het drinkwatersysteem is een ander belangrijk kenmerk om te overwegen. U moet een systeem kiezen dat kan voldoen aan de dagelijkse waterbehoefte van uw personeel en klanten, terwijl u ook rekening moet houden met de beschikbare ruimte in uw kantoor. Aqua Pro biedt een breed scala aan systemen, van kleine countertop modellen tot grote vrijstaande units die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen.

Comfort

Het gemak van de drinkwatersystemen is ook een cruciale factor om rekening mee te houden. Personeel en klanten moeten gemakkelijk en snel over water kunnen beschikken, zonder gedoe of rommel. Bij Aqua Pro bieden we verschillende opties voor waterafgifte, zoals aanraakloze sensoren, drukknoppen en voetpedalen, om het waterafgifteproces eenvoudig en hygiënisch te maken.

Onderhoud

Een ander belangrijk punt is het onderhoud van het drinkwatersysteem. Regelmatige reiniging en desinfectie zijn essentieel om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal functioneert en dat de waterkwaliteit aan de hoogste normen voldoet. Aqua Pro biedt een professionele onderhoudsservice, inclusief filtervervanging en desinfectie, zodat uw systeem altijd zuiver en veilig drinkwater levert.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een drinkwaterzuivering op kantoor. Door te kiezen voor een systeem dat geen plastic water in flessen nodig heeft, verkleint u niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar draagt u ook bij aan een gezonder en duurzamer milieu. Bij Aqua Pro bieden we een reeks milieuvriendelijke opties, zoals glazen flessen en recyclebare bekers, om u te helpen uw impact op het milieu te verminderen.

Kostenefficiëntie

Tot slot is de kostenefficiëntie van het drinkwatersysteem ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden. U moet een systeem kiezen dat binnen uw budget past en een goed rendement op de investering biedt. Bij Aqua Pro bieden we flexibele huur- en koopopties om aan de behoeften en budgetten van verschillende bedrijven te voldoen. Onze systemen zijn energie- en kostenefficiënt, zodat u geld kunt besparen op uw waterrekening en uw totale ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Het kiezen van de juiste drinkwaterzuivering op kantoor vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, waaronder waterkwaliteit, capaciteit, comfort, onderhoud, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Bij Aqua Pro zijn we toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit, kosteneffectieve drinkwatersystemen op maat van de behoeften van een verscheidenheid aan bedrijven.

Drinkwaterzuivering Op Kantoor
Drinkwaterzuivering Op Kantoor

A Stap-voor-stap handleiding voor het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor.

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van schoon en verfrissend drinkwater voor werknemers en klanten. Als bedrijfseigenaar bent u verantwoordelijk voor het gehydrateerd houden van uw medewerkers gedurende de dag. Dit verhoogt niet alleen hun productiviteit, maar ook hun gezondheid en welzijn. In dit artikel geven we u een stap-voor-stap handleiding voor het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor.

Verricht een wateraudit

De eerste stap bij het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor is het uitvoeren van een wateraudit. Dit zal de huidige watervoorziening onderzoeken en mogelijke verontreinigingen identificeren. Misschien wilt u ook de pH en de hardheid van het water testen. Bij Aqua Pro bieden we een gratis wateranalysedienst om u te helpen het beste drinkwaterzuivering op kantoor te vinden.

Kies het juiste drinkwatersysteem

Na de wateranalyse moet u het juiste drinkwaterzuivering op kantoor kiezen. Bij Aqua Pro bieden we een reeks drinkwatersystemen die voldoen aan uw specifieke behoeften. We hebben countertop en undercounter systemen, evenals flessenloze waterdispensers en koolzuurhoudende waterdispensers. Wij kunnen u helpen het juiste systeem te kiezen op basis van de grootte van uw kantoor, uw budget en de waterkwaliteit.

Installatie van de drinkwatersystemen

Zodra u het juiste drinkwatersysteem hebt gekozen, is de volgende stap de installatie ervan in uw kantoor. Bij Aqua Pro zorgt ons team van experts voor de installatie. Wij zorgen ervoor dat het systeem correct wordt geïnstalleerd en voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen.

Training van het personeel

Na het installatieproces is het belangrijk om uw personeel te trainen in het gebruik van het drinkwatersysteem. Bij Aqua Pro bieden we een uitgebreide training om ervoor te zorgen dat uw medewerkers vertrouwd zijn met het systeem en weten hoe ze het moeten onderhouden.

Onderhoud en service

Regelmatig onderhoud en service van uw drinkwatersysteem is essentieel om ervoor te zorgen dat het optimaal functioneert. Bij Aqua Pro bieden we regelmatig onderhoud en service aan onze klanten. Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat uw drinkwatersysteem altijd in topconditie verkeert.

Vermindering van plastic afval

Het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor is niet alleen goed voor de gezondheid van uw werknemers, maar helpt ook om plastic afval te verminderen. Door plastic flessen voor eenmalig gebruik te elimineren, kan uw kantoor een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Bij Aqua Pro bieden we ook herbruikbare glazen flessen die kunnen worden gepersonaliseerd met het logo van uw bedrijf.

Kostenbesparende oplossing

Tot slot is het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor op de lange termijn een kosteneffectieve oplossing. In plaats van water in flessen te kopen, wat vrij duur kan zijn, zal een drinkwatersysteem u op de lange termijn geld besparen. Bij Aqua Pro bieden we onze klanten betaalbare oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Kortom, het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor is een goede investering in de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en het milieu. Bij Aqua Pro zetten we ons in om bedrijven te helpen hun werknemers en klanten van schoon en verfrissend drinkwater te voorzien.

Drinkwaterzuivering Op Kantoor

FAQ’s over drinkwaterzuivering op kantoor

Drinkwater is essentieel voor een gezonde levensstijl, en op de werkomgeving is eenvoudige toegang tot schoon en gezond water cruciaal. Met de drinkwaterzuiveringssystemen van Aqua Pro kunnen werknemers op kantoor genieten van zuiver en verfrissend water. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over drinkwaterzuivering op kantoor:

Wat zijn de voordelen van een drinkwaterzuivering op kantoor?

De drinkwaterbehandelingssystemen van Aqua Pro filteren onzuiverheden en verontreinigingen en zorgen ervoor dat het water schoon en veilig is om te drinken. Het installeren van een drinkwaterzuivering op kantoor bevordert een betere hydratatie, wat leidt tot een hogere productiviteit, een betere concentratie en een betere gezondheid. Het elimineert ook de behoefte aan plastic wegwerpflessen, waardoor afval wordt verminderd en het milieu wordt geholpen.

Wat is het verschil tussen leidingwater en gefilterd water?

Leidingwater is niet altijd veilig om te drinken en kan verontreinigingen bevatten zoals chloor, lood en andere giftige stoffen. Een drinkwaterbehandelingssysteem filtert deze verontreinigingen eruit en zorgt voor schoon, fris en gezond water dat beter smaakt dan leidingwater.

Welke soorten drinkwatersystemen biedt Aqua Pro aan?

Wij bieden verschillende soorten drinkwatersystemen voor verschillende kantoorgrootten en vereisten. Onze systemen omvatten filtratiesystemen voor op het aanrecht, filtratiesystemen voor onder de toonbank, waterkoelers zonder flessen en meer. We bieden ook waterbubbelsystemen voor een vleugje luxe en personaliseringsopties voor herbruikbare glazen flessen.

Hoe vaak moet ik de filters in mijn drinkwaterbehandelingssysteem vervangen?

De frequentie van filtervervanging hangt af van het type systeem en het gebruik ervan. Over het algemeen moeten de filters in onze systemen elke 4-6 maanden of na elke 1000 liter watergebruik worden vervangen. Aqua Pro biedt regelmatig onderhoud en filtervervanging aan om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd in optimale conditie is.

Kan ik een drinkwaterbehandelingssysteem van Aqua Pro huren of kopen?

Beide opties zijn mogelijk. U kunt een systeem op maandelijkse basis huren of kopen. Ons deskundige team kan u adviseren over de beste optie voor uw behoeften en budget.

Moet ik een drinkwaterbehandelingssysteem installeren onder elke gootsteen in het kantoor?

Nee, het is niet nodig om onder elke gootsteen een systeem te installeren. Onze systemen kunnen op een centrale plaats worden geïnstalleerd en op meerdere gootstenen worden aangesloten, zodat het hele kantoor gemakkelijk van schoon en gezond water wordt voorzien.

Hoe kan ik beginnen met de installatie van een drinkwaterzuivering op kantoor?

Neem contact met ons op voor een consultatie en voor de beste prijsinformatie. Ons deskundig team kan de grootte van uw kantoor, de waterkwaliteit en de vereisten beoordelen om het beste systeem voor uw behoeften aan te bevelen. Wij bieden installatie-, onderhouds- en filtervervangingsdiensten om ervoor te zorgen dat uw drinkwaterbehandelingssysteem altijd perfect werkt.

Wat zijn de voordelen van een Aqua Pro-drinkwaterzuiveringssysteem voor kantoren?

Een drinkwaterzuiveringssysteem op kantoor zorgt er niet alleen voor dat u en uw collega’s toegang hebben tot verfrissend en geweldig smakend water, maar bevordert ook een gezondere levensstijl door een verhoogde vochtinname. Onze systemen verwijderen verontreinigingen en schadelijke stoffen zoals bacteriën, virussen en chemicaliën, waardoor uw drinkwater veilig en hygiënisch is. Bovendien verminderen onze systemen uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic flessen voor eenmalig gebruik meer nodig zijn.

Hoe garandeert Aqua Pro de netheid en kwaliteit van de drinkwaterbehandelingssystemen in het kantoor?

Bij Aqua Pro zijn we trots op het onderhoud en de service van onze systemen om een optimale reinheid en waterkwaliteit te garanderen. Onze technici voeren regelmatig onderhoudscontroles en filtervervangingen uit en we gebruiken hoogwaardige filters die zijn getest en gecertificeerd op prestaties en veiligheid. We gebruiken ook alleen materialen en apparatuur die zijn goedgekeurd voor contact met drinkwater.

Hoe kunnen kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar drinkwaterbehandelingssysteem baat hebben bij Aqua Pro?

Aqua Pro biedt flexibele en betaalbare oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar drinkwaterbehandelingssysteem. Wij bieden zowel huur- als koopopties, en ons ervaren team zal u adviseren over het juiste systeem voor uw behoeften. Onze systemen zijn uitgerust met de nieuwste functies en technologieën, waaronder ultramoderne filtratie- en koelsystemen voor een optimale waterkwaliteit en -temperatuur. Bovendien kunnen onze herbruikbare glazen flessen met uw logo een vleugje personalisatie en luxe toevoegen aan uw kantoor.


Drinkwaterzuivering Op Kantoor
Drinkwaterzuivering Op Kantoor

Conclusie: Drinkwaterzuivering op kantoor

De missie van Aqua Pro is om bedrijven te helpen hun werknemers en klanten op eenvoudige wijze van schoon en gefilterd drinkwater te voorzien. Wij bieden een verscheidenheid aan drinkwatersystemen van hoge kwaliteit, waaronder basis waterdispensers en koolzuurhoudende waterdispensers die gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn. Onze flexibele prijsopties komen tegemoet aan uw specifieke behoeften. Wij zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf een verantwoordelijkheid heeft om voor schoon water te zorgen.

Onze systemen zijn een duurzaam en gezonder alternatief voor plastic wegwerpwaterflessen. Ze geven ook een luxe uitstraling aan uw werkomgeving of decor. Door onze gepersonaliseerde glazen flessen te gebruiken, kunt u uw merk promoten en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu hebben. We zijn er trots op dat we tal van bedrijven helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een gezonde levensstijl te promoten.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor drinkwaterbehandeling? Vul uw contactgegevens in op onze website en wij nemen binnenkort contact met u op. Laten we samenwerken om een positieve impact te maken.