Een waterdispenser kopen | Voordelen van meer drinkwater

De ultieme gids voor het kopen van een waterdispenser

U hoeft geen genoegen te nemen met kraanwater kwaliteit wanneer u een drinkwatersysteem van Aqua Pro kunt kopen. Onze systemen leveren verfrissend en kristalhelder water dat vrij is van schadelijke verontreinigingen. Wij bieden een breed scala aan drinkwatersystemen en onze experts zijn altijd beschikbaar om u te helpen de beste optie te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Vul ons formulier in voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, en zet de eerste stap naar een gezondere en duurzamere toekomst.


Een Waterdispenser Kopen | Voordolen
Een Waterdispenser Kopen | Voordolen

Een Waterdispenser Kopen | Voordolen
Een Waterdispenser Kopen | Voordolen

Welkom bij Aqua Pro, uw vertrouwde leverancier van hoogwaardige H2O-oplossingen voor bedrijven en HORECA-faciliteiten in België. Het is onze missie om een gezondere levensstijl te bevorderen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf vermindert door plastic flessen voor eenmalig gebruik te elimineren. Laat ons u voorzien van verfrissende, gefilterde dranken die vrij zijn van verontreinigingen voor zowel uw werknemers als uw klanten.

Bij Aqua Pro weten we dat geen twee klanten dezelfde behoeften hebben. Daarom bieden we een breed scala aan producten te koop en te huur aan – van waterkoelers tot drinkwatersystemen die speciaal zijn ontworpen voor HORECA-inrichtingen zoals hotels, restaurants en cafés. Met onze hulp kunt u uw klanten een vleugje luxe bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijke alternatieven voor water in plastic flessen promoten – met op maat gemaakte, herbruikbare glazen flessen met uw logo.

Het vinden van het ideale drinkwatersysteem voor uw bedrijf of HORECA-faciliteit kan overweldigend zijn. Daarom streven wij ernaar concurrerende prijzen en een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Als u meer wilt weten over hoe onze producten een gezondere levensstijl bevorderen en de CO2-uitstoot verminderen, stuur ons dan uw contactgegevens via onze site en iemand van ons team neemt contact met u op. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte oplossing op maat te vinden.

Een Waterdispenser Kopen

Een waterdispenser kopen: de milieuvriendelijke voordelen

Bij Aqua Pro begrijpen we hoe belangrijk het is om zuiver en veilig water te leveren. Onze geavanceerde drinkwatersystemen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven en HORECA zaken. Overweegt u te investeren in een waterdispenser? Ontdek hier welke milieuvriendelijke voordelen u kunt verwachten als u kiest voor onze oplossingen:

Beperkt de behoefte aan plastic wegwerpflessen.

Investeren in een waterdispenser biedt een van de belangrijkste milieuvriendelijke voordelen: Het elimineert de behoefte aan plastic flessen voor eenmalig gebruik. Door ter plaatse gefilterd H2O te verstrekken, kunt u de bijdrage van uw bedrijf aan stortplaatsen en oceanen drastisch minimaliseren, terwijl u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint. Plastic flessen hebben eeuwen nodig om te ontbinden en laten giftige stoffen achter die onze planeet schaden – door over te schakelen op een waterkoeler draag je je steentje bij aan een groenere en gezondere wereld.

Bevorderen van een gezondere levensstijl

Een waterdispenser in je zaak kan bijdragen tot een gezondere levensstijl. De gemakkelijke toegang tot gefilterd drinkwater moedigt werknemers en klanten aan om meer te drinken gedurende de dag. Dit verbetert niet alleen de spijsvertering, het energieniveau en de cognitieve vaardigheden – het creëert ook een algehele gezondere sfeer voor iedereen om je heen. Dit is een kleine maar belangrijke actie die bedrijven kunnen ondernemen om een gezonde levensstijl te ondersteunen.

voegt een vleugje luxe toe aan de klantervaring

Als u deel uitmaakt van de HORECA industrie, dan kan een waterdispenser de ervaring van uw klanten verder verfijnen. Geef hen de optie om te kiezen tussen gekoeld stilstaand of bruisend water, en u zult zich onderscheiden van uw concurrenten en uw gasten een luxueuzer gevoel geven. Door uw klanten aan te moedigen dit milieuvriendelijke concept te verkiezen boven flessenwater, laat u zien hoe belangrijk duurzaamheid is voor uw bedrijf en zult u zeker meer milieubewuste klanten aantrekken.

Personalisatiemogelijkheden

Bij Aqua Pro bieden we u de mogelijkheid om uw eigen glazen flessen te personaliseren met uw merklogo. Dit is een geweldige manier voor u om uw bedrijf in de markt te zetten en tegelijkertijd duurzaamheid te promoten. Door glazen flessen met een merknaam aan te bieden als alternatief voor plastic flessen, kunt u een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten en ervoor zorgen dat zij milieuvriendelijke keuzes maken in hun dagelijks leven.

Prijsstelling

Bij Aqua Pro vinden we dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om premium drinkwatersystemen te gebruiken. Om dit te garanderen, bieden we zowel huur- als aankoopplannen aan tegen redelijke prijzen. Of u nu een klein bedrijf of een grote cateringonderneming bent, onze oplossingen kunnen aan uw behoeften voldoen en passen gemakkelijk in uw budget.

Flexibele huuropties

Als u niet zeker weet of een waterdispenser de juiste keuze voor u is, bieden onze huuropties u toegang tot alle voordelen zonder dat u een langetermijncontract hoeft af te sluiten. Wij zorgen niet alleen voor de installatie en het onderhoud, maar vervangen ook regelmatig de filters – er zijn dus geen extra kosten voor u. Met onze flexibele huuraanbiedingen kan iedereen nu gemakkelijk genieten van heerlijk gefilterd drinkwater.

Uitstekende klantenservice

Bij Aqua Pro is ons belangrijkste doel u een eersteklas klantenservice te bieden. Vanaf uw eerste contact met ons werken we nauw samen om uit te zoeken wat het beste werkt voor u en uw bedrijf. Ons team van deskundige professionals is er om u te helpen bij elke stap van het installatieproces, zodat uw drinkwatersysteem in een mum van tijd operationeel is.

En ook bij onderhoud of technische problemen bent u bij ons in goede handen. U kunt erop rekenen dat Aqua Pro voor u klaarstaat wanneer u ons nodig heeft.

Samenvatting

Uiteindelijk kan investeren in een Aqua Pro waterdispenser tal van milieuvriendelijke voordelen opleveren voor uw bedrijf of HORECA-faciliteit. Wij geloven er sterk in dat we door het elimineren van plastic flessen en het bevorderen van een gezonde levensstijl, het verrijken van de klantervaring met luxe functies, personaliseringsopties en betaalbare prijzen in combinatie met flexibele huuralternatieven, kunnen helpen bij het creëren van een duurzamere en gezondere omgeving voor zowel klanten als werknemers.


Waterkoeler voor op kantoor | Gids: Aqua Pro biedt waterkoelers die perfect zijn voor op kantoor. Blijf gehydrateerd en verfrist met onze betrouwbare waterkoelers van topkwaliteit.
 
Tevreden klanten van Aqua Pro: Onze tevreden klanten zijn het bewijs van de kwaliteit van Aqua Pro’s producten en diensten. Sluit je aan bij de tevreden klanten die gekozen hebben voor onze superieure drinkwatersystemen.
 
Waterfilterkraan: Zeg vaarwel tegen onzuiverheden in je kraanwater met de waterfilterkraan van Aqua Pro. Onze hoogwaardige filters zorgen ervoor dat je altijd schoon en verfrissend water krijgt.
 
Aqua-Pro Drinkwatersysteem: Het Aqua Pro drinkwatersysteem is de ultieme oplossing voor wie alleen het beste wil. Onze state-of-the-art technologie zorgt ervoor dat je telkens weer schoon, veilig en heerlijk water krijgt.
 
Leidingwaterkoeler voor HORECA | Aqua Pro waterkoelers: Onze leidingwaterkoelers zijn ideaal voor de HORECA industrie. Houd je klanten en werknemers gehydrateerd met onze waterkoelers van topkwaliteit.
 
Drinkwatersystemen | Aqua Pro drinkwater – leidingwater: Zeg maar dag tegen flessenwater en hallo tegen de drinkwatersystemen van Aqua Pro. Onze systemen op basis van kraanwater zorgen ervoor dat je elke keer heerlijk en verfrissend water krijgt.
 
Drinkwatersysteem voor hotel: Het drinkwatersysteem van Aqua Pro is perfect voor hotels. Bied uw gasten de beste drinkwatersysteem met ons geavanceerde systeem dat veiligheid, zuiverheid en een geweldige smaak garandeert.

Een waterdispenser kopen: top 5 kenmerken waarop u moet letten

Welkom bij Aqua Pro. Als ondernemers begrijpen wij hoe belangrijk het is om werknemers en klanten te voorzien van drinkwater van goede kwaliteit. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om bedrijven en HORECA zaken te helpen hun dorst te lessen met onze uitzonderlijke drinkwatersystemen. Als u op zoek bent naar een waterdispenser voor uw werkomgeving, zijn er enkele belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden.

Capaciteit

Bij het kiezen van een waterdispenser is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit. Denk aan de grootte van uw bedrijf of faciliteit en hoeveel water u moet leveren. Grotere bedrijven kunnen kiezen voor een dispenser met een capaciteit van minstens 5 liter. Voor kleinere bedrijven daarentegen volstaat een compacte dispenser met een capaciteit van 1 liter. Door een dispenser met voldoende capaciteit te kiezen, kunt u het aantal vullingen tot een minimum beperken en ervoor zorgen dat alle werknemers de hele dag door toegang hebben tot verfrissend water.

Filtratiemogelijkheden

De kwaliteit van uw water is van cruciaal belang. Het is belangrijk een waterdispenser te kiezen met een geïntegreerd filter dat verontreinigende en vervuilende stoffen zoals chloor, lood en bacteriën uit uw water verwijdert. Aqua Pro waterdispensers zijn uitgerust met een hoogwaardige filter die gebruik maakt van geavanceerde technologie om alle schadelijke stoffen uit het water te verwijderen zodat het gezuiverd en klaar voor consumptie is. Door ervoor te zorgen dat uw waterdispenser schoon en vers water levert, kunt u de gezondheid van uw werknemers en klanten beschermen.

Duurzaamheid

Een waterdispenser is een investering waarvan u zeker wilt weten dat die het geld waard is. Daarom is het belangrijk om een dispenser te kiezen die lang meegaat. Zoek naar dispensers van robuuste materialen zoals roestvrij staal die bestand zijn tegen regelmatig gebruik en tegen alle belastingen. De waterdispensers van Aqua Pro zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met robuuste compressoren die ervoor zorgen dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en jarenlang betrouwbare diensten leveren.

Gebruiksvriendelijkheid

Uw personeel en klanten willen een dispenser die gemakkelijk te gebruiken is. Zoek naar een waterdispenser met eenvoudige en intuïtieve bediening, duidelijke displays en gemakkelijk te volgen instructies om een soepele bediening te garanderen. Het is ook belangrijk een dispenser te kiezen die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. Aqua Pro waterdispensers hebben gebruiksvriendelijke hendels, geavanceerde technologie en een verwijderbare lekbak die schoonmaken eenvoudig en handig maakt.

Design

Het ontwerp van uw dispenser kan het decor van uw werkomgeving maken of breken, en u wilt een dispenser kiezen die niet alleen water van hoge kwaliteit levert, maar ook naadloos aansluit bij uw interieurontwerp. Kies daarom een dispenser met een strak, modern ontwerp dat de stijl en esthetiek van uw bedrijf aanvult. Zoek ook naar het formaat, de kleur en andere functies die bij uw voorkeuren passen.

Kortom, het kiezen van de juiste waterdispenser voor uw bedrijf of HORECA is van cruciaal belang om een constante toevoer van schoon drinkwater voor uw werknemers en klanten te garanderen. Door deze kenmerken in overweging te nemen, kunt u uiteindelijk een waterdispenser van hoge kwaliteit kiezen die het beste bij uw zakelijke behoeften past. Bij Aqua Pro zijn we trots op het leveren van uitstekende waterdispensers die aan uw verwachtingen voldoen en uw behoeften overtreffen.

Een waterkoeler kopen voor je kantoor

Een Waterdispenser Kopen | Voordolen
Een Waterdispenser Kopen | Voordolen

Een waterdispenser kopen: 7 Tips voor het kiezen van de juiste waterdispenser voor uw bedrijf.

Bij Aqua Pro geloven we sterk dat het belangrijk is om uw werknemers en klanten toegang te geven tot drinkwater van hoge kwaliteit. Niet alleen draagt dit bij aan een gezonde en gelukkige werkomgeving, maar het laat ook zien dat u geeft om het welzijn van uw werknemers en klanten. Met zoveel verschillende waterdispensers op de markt kan het echter moeilijk zijn om erachter te komen welke het beste is voor uw bedrijf. Daarom hebben we deze 7 tips voor het kiezen van de juiste waterdispenser voor uw bedrijf.

Rekening houden met de omvang van uw bedrijf.

Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een waterdispenser is de grootte van uw bedrijf. U moet ervoor zorgen dat de dispenser voldoende water levert om aan de behoeften van uw werknemers en klanten te voldoen. Als u een groot bedrijf hebt met veel werknemers en klanten, is een bulkwaterdispenser de beste keuze. Als u daarentegen een klein bedrijf hebt, kan een waterdispenser volstaan.

Denk aan het type water dat u nodig hebt.

Er zijn veel verschillende soorten waterdispensers, dus het is belangrijk om na te denken over welke soorten water u nodig hebt. Als u alleen koud en warm water nodig hebt, volstaat een eenvoudige waterdispenser. Wilt u echter iets meer gespecialiseerd, zoals koolzuurhoudend water of alkalisch water, dan moet u op zoek naar een dispenser die deze opties biedt.

Beschouw het filtersysteem

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een waterdispenser is het filtratiesysteem. U wilt er zeker van zijn dat het afgegeven water schoon en vrij van verontreinigingen is. Zoek een waterdispenser met een hoogwaardig filtersysteem, zoals omgekeerde osmose of actieve kool.

Controleer de opslagcapaciteit.

De opslagcapaciteit van een waterdispenser is ook belangrijk. U wilt niet midden in een drukke dag zonder water komen te zitten. Zorg ervoor dat de waterdispenser die u kiest voldoende opslagcapaciteit heeft om aan uw behoeften te voldoen.

Rekening houden met de onderhoudsvereisten.

Alle waterdispensers vereisen enig onderhoud, iets waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een dispenser. Zoek een dispenser die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is, met eenvoudige instructies voor het vervangen van filters en andere onderdelen.

Kijk naar energie-efficiëntie

Een andere belangrijke factor is de energie-efficiëntie van de waterdispenser. Zoek een model dat Energy Star gecertificeerd is of andere energiebesparende functies heeft, zoals een timer die de dispenser uitschakelt als hij niet wordt gebruikt.

Kies een gerenommeerd merk

Zorg er bij het kiezen van een waterdispenser voor dat u een gerenommeerd merk kiest. Aqua Pro heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van waterdispensers van hoge kwaliteit aan bedrijven en HORECA zaken in heel België. Dankzij onze expertise kunt u er zeker van zijn dat u de beste waterdispenser krijgt voor uw zakelijke behoeften.

Kortom, het kiezen van de juiste waterdispenser voor uw bedrijf kan een uitdaging zijn, maar door deze tips in overweging te nemen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen die aan uw behoeften voldoet. Aarzel niet om contact op te nemen met Aqua Pro voor meer informatie over onze waterdispensers van hoge kwaliteit en hoe ze uw bedrijf van nut kunnen zijn.

Een waterkoeler voor bedrijven

Een Waterdispenser Kopen | Voordolen

FAQ’s over een waterdispenser kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om uw medewerkers of klanten zuiver drinkwater aan te bieden? Overweeg dan de aanschaf van een waterdispenser. Aqua Pro, gevestigd in België, biedt hoogwaardige HORECA en bedrijfssystemen voor iedereen die op zoek is naar schone verfrissingsoplossingen. Dit artikel beantwoordt enkele van de meest voorkomende vragen over de aankoop van een waterdispenser van Aqua Pro.

Welke soorten waterdispensers biedt Aqua Pro aan?

Aqua Pro heeft een uitgebreid assortiment waterdispensers voor alle eisen en voorkeuren. U kunt kiezen uit countertop-, staande en onderbouwmodellen. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen onze waterdispensers, afhankelijk van uw behoeften, stilstaande, gekoelde of koolzuurhoudende dranken doseren; wij bieden ook warmwaterdispensers om uw favoriete dranken zoals thee en koffie te maken.

Hoe werkt het huren van een waterdispenser?

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om te genieten van de voordelen van een waterdispenser in uw huis, dan biedt de huurovereenkomst van Aqua Pro u precies dat. U kunt de huurperiode kiezen die het best past bij uw behoeften, en ons team levert en installeert de unit gratis. Wij zorgen ook voor het onderhoud gedurende de hele huurperiode zonder extra kosten. Uiteindelijk hebt u drie opties: U kunt uw huurovereenkomst met ons verlengen, de waterdispenser terugbrengen of upgraden naar een hogere kwaliteit – wat u het beste uitkomt.

Hoe werkt het kopen van een waterdispenser?

Als u klaar bent om te investeren in een kwaliteits drinkwatersysteem van Aqua Pro, neem dan contact met ons op voor een onverslaanbare offerte. Onze concurrerende prijzen worden alleen geëvenaard door de uitzonderlijke kwaliteit van onze waterdispensers. Kies het model dat aan uw behoeften voldoet en wij zorgen voor de rest – levering, installatie, training en ondersteuning inbegrepen.

Kan ik mijn waterdispenser aanpassen?

Natuurlijk biedt Aqua Pro mogelijkheden om uw waterdispenser te personaliseren. U kunt niet alleen uw bedrijfslogo of branding toevoegen, maar we bieden ook herbruikbare glazen flessen met dezelfde logo’s – een geweldige manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd uw merkbekendheid te vergroten.

Hoe filtert een waterdispenser het water?

Aqua Pro waterdispensers maken van water drinken een plezier. Ze hebben geavanceerde filtratiesystemen die chloor, bezinksel en bacteriën uit het water verwijderen. Ons proces zorgt ook voor lekkerdere smaken voor onze klanten tijdens het drinken. Geniet van schone, verfrissende slokken met ons zuiveringssysteem zonder u zorgen te maken over het binnenkrijgen van schadelijke deeltjes of verontreinigingen in uw drankje.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een waterdispenser?

Voordat u een waterdispenser koopt of huurt, moet u de ruimte opmeten om er zeker van te zijn dat het model dat u kiest erin past. Onze modellen voor op het aanrecht zijn relatief klein en nemen niet veel ruimte in, terwijl onze vrijstaande en onderbouwmodellen vaak meer ruimte nodig hebben. Met slechts een paar metingen kunt u ervoor zorgen dat u een optimale optie vindt voor uw behoeften.

Hoe krijg ik de beste prijs voor een Aqua Pro waterdispenser?

Wilt u een waterdispenser van Aqua Pro kopen of huren? Neem contact met ons op om de best mogelijke prijs te krijgen. Wij bezorgen u een offerte op maat, gebaseerd op uw behoeften en specificaties. Wij bieden ook regelmatig speciale aanbiedingen en promoties waarvan u kunt profiteren. Nieuwe klanten kunnen zelfs korting krijgen op hun eerste aankoop of huur – mis het dus niet. Check onze website of social media pagina’s regelmatig voor de laatste offertes, die het hele jaar door geldig zijn.

Kan ik een waterdispenser van Aqua Pro kopen?

Ja, Aqua Pro biedt een reeks waterdispensers van hoge kwaliteit te koop aan. Onze dispensers zijn uitgerust met geavanceerde filtratiesystemen om uw werknemers of klanten te voorzien van verfrissend, gezuiverd water. We bieden ook een verscheidenheid aan maten, stijlen en functies om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat zijn de voordelen van de aankoop van een waterdispenser van Aqua Pro voor mijn bedrijf?

Door een waterdispenser van Aqua Pro te kopen, kunt u uw werknemers en klanten voorzien van schoon, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen. Dit bevordert een gezondere levensstijl en vermindert uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn. Bovendien voegen onze waterdispensers een vleugje luxe toe aan uw bedrijf en bevorderen ze het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water.

Wat zijn de prijzen voor de waterdispensers van Aqua Pro?

Bij Aqua Pro bieden we concurrerende prijzen voor onze waterdispensers van hoge kwaliteit. Onze prijzen variëren afhankelijk van de grootte en functies van de dispenser die u kiest. Neem contact met ons op voor de beste prijsinformatie en wij helpen u de beste optie voor uw bedrijf te kiezen.


Een Waterdispenser Kopen | Voordolen
Een Waterdispenser Kopen | Voordolen

Conclusie: Een waterdispenser kopen

Bij Aqua Pro geloven we dat iedereen toegang verdient tot schoon, verfrissend drinkwater. Daarom zetten wij ons in om bedrijven en HORECA-faciliteiten te voorzien van drinkwatersystemen van de hoogste kwaliteit. Onze systemen zijn ontworpen om verontreinigingen te filteren en uw werknemers en klanten te voorzien van gezond, verfrissend water.

Als u op zoek bent naar een waterdispenser voor uw bedrijf of instelling, dan bent u bij Aqua Pro aan het juiste adres. Onze systemen zijn te koop of te huur, en we bieden een breed scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een eenvoudige tafelmodel dispenser nodig heeft of een uitgebreid filtratiesysteem, wij hebben de juiste oplossing voor u. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw klanten en werknemers van het best mogelijke drinkwater te voorzien.