Gebotteld water

Zoek je het beste drinkwatersysteem voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren. Met de drinkwatersystemen van Aqua-Pro hoef je geen plastic flessen water meer te kopen. Met je eigen installatie maak je zelf je zuiver water.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Gebotteld Water 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Drinkwatersysteem

Zorg voor uw eigen gebotteld water door Aqua-Pro waterkoelers te gebruiken.

Gebotteld water is een noodzaak voor gebruik in restaurants, scholen en kantoren. In sommige restaurants en fastfoodrestaurants moet ook water in flessen worden verkocht. In uw kantoor hebt u niet noodzakelijk een echte cafetaria nodig, maar voor water moet u een waterkoeler installeren of anders flessenwater kopen.

Aqua-Pro biedt geavanceerde waterfilters aan die gewoon leidingwater kunnen omvormen tot zuiver bruisend flessenwater. Dit geeft u de mogelijkheid uw eigen gebotteld water aan te kopen tegen een lagere prijs, terwijl aankoop bij een leverancier zeer duur kan zijn als u gebotteld water nodig hebt voor uw school, kantoor of restaurant.

Met Aqua-Pro koelers kunt u uw eigen gebotteld water hebben met een betere kwaliteit en zuiverheid en het zelf etiketteren. Gebotteld water is meestal een gefilterde vorm van gewoon kraanwater en in sommige gevallen water uit koele waterbronnen. De meeste bedrijven filteren het water echter gewoon en bottelen het.

Hoewel de meeste bedrijven betrouwbaar zijn omdat ze moderne filters gebruiken om het water te zuiveren, kunt u nooit zeker zijn. Bij gebotteld water moet je ook letten op de kwaliteit van het water, die essentieel is voor de gezondheid van het water, vooral als het voor lange tijd wordt opgeslagen.

Gebotteld water kan ook erg duur zijn, maar als u uw eigen gefilterde water gebruikt, kunt u deze kosten aanzienlijk verlagen. Er zijn alleen de eenmalige kosten voor de installatie van de koeler en de levering van de flessen, die relatief laag zijn in vergelijking met de kosten van gebotteld merkwater.

Aqua-Pro waterkoelers bieden verschillende ontwerpen die op verschillende plaatsen kunnen worden geïnstalleerd. Waterfilters en -koelers zijn nodig omdat onbehandeld openbaar of leidingwater een ernstig gezondheidsrisico kan inhouden.

De kwaliteit en de veiligheid van het drinkwater dat op kantoor, op school of thuis wordt gebruikt, moeten worden gewaarborgd. Gebotteld water geniet ook de voorkeur van veel mensen omdat het overal mee naartoe kan worden genomen, vooral in scholen, colleges en kantoren.

Maar om de veiligheid van de mensen te garanderen, kunt u in plaats van flessenwater te laten leveren, de Aqua-Pro waterkoeler gebruiken om het water te zuiveren en te koelen. Bovendien hebben de mensen graag flessenwater in huis voor het gemak.

U kunt uw leidingwater echter niet gebruiken zonder het te zuiveren, aangezien slechts 3% van het zoet water redelijk drinkbaar is. De rest van het water moet hetzij thuis, hetzij in fabrieken worden behandeld.

Naarmate het bewustzijn inzake waterzuivering en de daarmee samenhangende gezondheidsproblemen is gegroeid, nemen veel mensen hun toevlucht tot water in flessen in plaats van water te halen uit een waterkoeler in de buurt. De Aqua-Pro koeler kan dit oplossen, u kunt het water zuiveren en uw eigen merk erop zetten.

Tip: Vergelijk ook de prijzen voor waterontkalkers in uw regio.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro