Drinkwatersysteem voor hotel | HORECA

Zoek je het beste drinkwatersysteem of waterkoeler voor uw hotel? Ontdek de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor HORECA zaken en bedrijven.

Ze zijn geschikt voor gekoeld, bruisend en/of heet water. Ook gepersonaliseerde flessen behoren tot de mogelijkheid.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze drinkwatersysteem prijzen met persoonlijk advies aan:


Aqua Pro Drinkwatersysteem
Drinkwatersysteem Voor Hotel | Horeca
Drinkwatersysteem

Drinkwatersysteem of waterdispenser voor uw hotel

Klanten kunnen uw hotel om verschillende redenen verkiezen boven andere: goede kwaliteit, betere service, zuinigheid, luxueuze omgeving, onberispelijk schoonmaakpersoneel of gewoon privacy.

Voor mensen zijn hotels een soort mix tussen thuis en vakantieoord, iets dat hen ontspanning biedt zoals thuis, maar in een andere omgeving. De duur van het verblijf en het doel van het bezoek, of het nu voor zaken of voor plezier is, variëren.

Wat zij allemaal zoeken is goede kwaliteit in elk artikel of product dat zij gebruiken. Als hoteleigenaar moet u ernaar streven het comfort van de gasten te maximaliseren en ervoor zorgen dat de faciliteiten, de schoonmaak en het eten op hun best zijn.

Of uw hotel nu groot of klein is, als bedrijf hebt u er belang bij zo goed mogelijk aan de behoeften van uw gasten te voldoen. Naast een comfortabele kamer hebben uw klanten ook een goede maaltijd nodig. Sommige hotels hebben restaurants of eetzalen ter plaatse, andere brengen het bestelde eten en drinken gewoon naar de kamer.

Watervoorziening in hotels

Natuurlijk hebben uw klanten water nodig om te drinken. Als goede hotelmanager moet u zich concentreren op het verstrekken van drinkwater van de zuiverste en hoogste kwaliteit. Als u uw gasten alleen kraanwater aanbiedt, doet u een grote concessie aan de kwaliteit van uw hotel. Daarom is het gebruikelijk hoge bedragen te betalen voor gebotteld water. Ook al lijkt dit een eenvoudige oplossing, het is in geen geval winstgevend voor u.

Aqua-Pro drinkwatersysteem voor de horeca

De baanbrekende maar zeer eenvoudige oplossing voor dit probleem is het installeren van Aqua-Pro waterkoelers in uw hotel. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de fabricage van waterkoelers en drinkwatersystemen die ervoor zorgen dat elk gedeeld glas de zuiverste en meest verfrissende vorm van water is.

Aqua-Pro vervaardigt een gamma waterkoelers zodat uw hotel het product kan kiezen dat het wenst te installeren volgens zijn specifieke eisen. Het maakt gebruik van de bestaande watervoorziening in uw gebouw.

Het water wordt onmiddellijk gezuiverd en gekoeld zodat het niet stinkt. Uw hotel kan het toestel draaiende houden door het om de 6 maanden te laten reinigen. De waterdispenser kan het best in een gang of eethoek worden geplaatst.

Afhankelijk van uw behoeften kan ook een waterkoeler per kamer worden geïnstalleerd. Het is ook aan te raden waterkoelers te installeren in de keukens of rustzones van uw werknemers.

Met Aqua-Pro kunt u ook gemakkelijk koolzuurhoudend water maken, zodat u uw klanten wat variatie kunt bieden. Het beste van alles is dat uw hotel zijn watervoorziening kan personaliseren met glazen Aqua-Pro-flessen waarop u het logo en de naam van uw bedrijf kunt aanbrengen in de vorm van een monogram.

Dit is een gemakkelijke manier om uw diensten te promoten en hen iets unieks te geven. Aqua-Pro garandeert dat de kwaliteit en de temperatuur van het water perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw klanten.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro

Waterfilter Voor Drinkwater Op Hotel

Hotel Drinkwatersysteem Waterkoeler

Drinkwater Flessen Met Logo Horeca Hotel Restaurant


Tip: de beste airco zonder buitenunit kopen?