Kraan voor drinkwater

Zoek je het beste kraan voor drinkwater? Deze kraan is geschikt voor gekoeld, bruisend en/of heet water. Ontdek de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Kraan Voor Drinkwater 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Drinkwatersysteem

Kraan voor drinkwater

Een van de problemen waarmee de mensen tegenwoordig vaak te kampen hebben, is dat er geen schoon en veilig drinkwater is. Gewoonlijk gebruiken de mensen kranen voor drinkwater in hun huizen.

Het water dat deze kranen voor drinkwater bereiken is echter niet volledig hygiënisch, en daarom krijgen zij talrijke gevaarlijke ziekten. Wanneer u drinkwaterkranen voor uw huis koopt, moet u ook rekening houden met de volgende 3 belangrijke dingen.

Laat een waterfiltersysteem in uw huis installeren.

Het beste wat u kunt doen wanneer u drinkwaterkranen in uw huis installeert, is een waterfiltersysteem van goede kwaliteit in uw huis te laten installeren. De waterfilter zal ervoor zorgen dat het water dat uit de kranen in uw huis komt, vrij is van alle toxines, chemicaliën en ongewenste verontreinigende stoffen die u kunnen blootstellen aan gezondheidsproblemen en chronische ziekten.

Zorg ervoor dat het filtratiesysteem dat u koopt goed genoeg is om alle soorten microscopische en grote verontreinigingen te verwijderen. Er zijn waterfilters die alleen bacteriën uit het water verwijderen, zoals UV-filters, terwijl andere filters, zoals een koolstoffilter, alleen grote deeltjes kunnen verwijderen. Zogenaamde “omgekeerde osmose”-filters kunnen echter alle in het water aanwezige verontreinigingen en organismen uit alle soorten water verwijderen.

Controleer het metaal van drinkwaterkranen.

Een ander punt van overweging bij de aankoop van drinkwaterkranen is een grondige inspectie van het metaal van de drinkwaterkranen. Zorg ervoor dat de kranen gemaakt zijn van metaal van hoge kwaliteit dat niet reageert met het water dat uit de kraan komt en een metaalachtige en ongewenste smaak achterlaat.

Kranen van metaal van lage kwaliteit hebben de neiging te reageren met de chemicaliën in het water en giftige bijproducten te produceren die blaas-, darm- en leverkanker kunnen veroorzaken.

Onderzoek daarom grondig de bedrijven die drinkwaterkranen aanbieden en koop kranen van een fabrikant die bekend staat om de verfijnde kwaliteit en hygiëne van de drinkwaterkranen die zij aanbieden.

Controleer de hardheid van het water in uw huis.

U moet ook controleren of het water dat uw huis binnenkomt hard is of niet. Hard water is rijk aan ionen, sulfieten, calcium- en magnesiumbicarbonaten die met het water reageren en kalkaanslag vormen, waardoor het water een slechte smaak krijgt en ongeschikt wordt voor gebruik in uw huis.

U moet nagaan of er hard water in uw huis aanwezig is, zodat u de drinkwaterkranen en waterfiltersystemen die u installeert daarop kunt afstemmen. Als er hard water in uw huis aanwezig is, moet u een waterontharder kopen dat niet alleen de chemicaliën en organismen verwijdert die ziekten veroorzaken, maar ook het water zacht maakt voordat u het gebruikt.

Volg deze 3 maatregelen voordat u kranen voor uw huis koopt om ervoor te zorgen dat u en uw gezin alleen schoon en zacht water krijgen.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro