Leidingwaterkoeler | Aqua Pro waterkoelers

Verfraai uw werkruimte met de Aqua Pro leidingwaterkoeler.

Blijf de hele dag gehydrateerd met de innovatieve leidingwaterkoeler van Aqua Pro. Onze leidingwaterkoelers zijn ontworpen om verfrissend, gekoeld water te leveren op aanvraag voor uw kantoor, school of eender welke persoonlijke ruimte.

Vul ons online formulier in en ontvang persoonlijk advies over welk model Aqua Pro leidingwaterkoeler perfect is voor uw kantoor of persoonlijke ruimte. Met de hulp van onze experts kunt u genieten van efficiënte en betrouwbare koelsystemen die uw dorst lessen en uw productiviteit op het werk verhogen. Maak je klaar om je waterkoelerervaring te verbeteren met de geavanceerde technologie van Aqua Pro.


Leidingwaterkoeler
Leidingwaterkoeler

Leidingwaterkoeler
Leidingwaterkoeler

Bedankt voor het kiezen van Aqua Pro, de beste bron voor drinkwatersystemen van hoge kwaliteit in België. Ons bedrijf behoort tot de leiders in de sector en biedt geavanceerde leidingwaterkoelers te koop of te huur aan voor bedrijven en HORECA-vestigingen. Onze waterdispensers zorgen voor een constante toevoer van zuiver en verfrissend gefilterd water dat vrij is van onzuiverheden. Door onze waterdispensers te gebruiken, kunt u van een gezondere levensstijl genieten en uw impact op het milieu verminderen doordat u geen plastic wegwerpflessen meer hoeft te gebruiken.

Aqua Pro biedt hotels, restaurants en cafés drinkwatersystemen en waterdispensers en een uitstekende klantenservice. Deze systemen bieden plat of bruisend water en creëren een luxe ervaring voor klanten, terwijl ze milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water bevorderen. Onze herbruikbare glazen flessen kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo om uw merk te benadrukken.

 • Drinkwatersystemen van hoge kwaliteit voor bedrijven en HORECA faciliteiten.
 • Bevordert een gezondere levensstijl en vermindert uw ecologische voetafdruk
 • Levert drinkwatersystemen en waterdispensers voor HORECA faciliteiten, die klanten een vleugje luxe bieden.
 • Personaliseringsopties beschikbaar met herbruikbare glazen flessen
 • Aankoop- of huuropties beschikbaar, neem contact met ons op voor de beste prijsinformatie.

Wilt u weten hoe uw bedrijf kan profiteren van de leidingwaterkoelers van Aqua Pro? Vul uw contactgegevens in op onze website en een van onze experts neemt binnenkort contact met u op.

Leidingwaterkoeler

5 Kenmerken van de perfecte leidingwaterkoeler voor uw kantoor

Bij Aqua Pro begrijpen we hoe belangrijk het is om bedrijven en HORECA zaken te voorzien van schoon en verfrissend drinkwater. Wij zetten ons in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een gezondere levensstijl te bevorderen door het gebruik van milieuvriendelijke drinkwatersystemen. In dit artikel bespreken we de 5 kenmerken van de perfecte leidingwaterkoeler voor uw kantoor.

Hoogwaardig filtratiesysteem

Het eerste en belangrijkste kenmerk van een perfecte leidingwaterkoeler is een filtratiesysteem van hoge kwaliteit. Onze watersystemen van Aqua Pro leveren 100% zuiver, verfrissend en gefilterd water dat vrij is van onzuiverheden en verontreinigingen. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater.

Gemakkelijke bediening en onderhoud

Het tweede kenmerk is gemak. Onze leidingwaterkoelers zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en zijn gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Gewoon aansluiten en wegwezen, en ons team staat klaar voor onderhoud en ondersteuning indien nodig.

Bespaar geld en verminder afval

Het derde kenmerk van een perfecte leidingwaterkoeler is zijn milieuvriendelijkheid. Onze watersystemen helpen afval te verminderen en geld te besparen doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt ook bedrijven geld te besparen en hun duurzaamheidsinspanningen te verbeteren.

Stijlvolle ontwerpopties

Aqua Pro biedt een breed scala aan ontwerpopties voor leidingwaterkoelers die stijlvol, strak en modern zijn. Onze systemen geven een professionele en verfijnde uitstraling aan elk kantoor of HORECA zaken. Kies uit een reeks ontwerpopties om de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden.

Aanpasbare brandingopties

Tot slot zijn onze leidingwaterkoelers voorzien van aanpasbare brandingopties waarmee bedrijven hun watersystemen kunnen personaliseren met hun logo of ander brandingmateriaal. Dit voegt een vleugje professionaliteit toe aan het systeem en helpt bedrijven zich te onderscheiden van de massa terwijl ze hun milieuvriendelijke inspanningen promoten.

Kortom, de perfecte drinkwaterdispenser voor uw kantoor moet een filtratiesysteem van hoge kwaliteit hebben, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden zijn, geld besparen en afval verminderen, stijlvolle ontwerpopties en aanpasbare merkopties bieden.


Een waterkoeler voor uw restaurant | HORECA drinkwatersysteem: Het HORECA drinkwatersysteem van Aqua Pro is de perfecte aanvulling voor elk restaurant en zorgt voor kristalhelder water dat geschikt is voor commercieel gebruik.
 
Waterkoeler Leidingwater: De leidingwaterkoeler van Aqua Pro is een slanke en efficiënte manier om je huis of kantoor van verfrissend drinkwater te voorzien, met eenvoudige installatie en onderhoud.
 
Waterkoeler kopen: Op zoek naar een nieuwe waterkoeler? Kijk dan niet verder dan Aqua Pro, met een ruime keuze uit stijlvolle en hoogwaardige modellen.
 
Watertapsysteem voor HORECA: Aqua Pro’s watertapsysteem is een must-have voor elk professioneel restaurant, levert gezuiverd water en zorgt ervoor dat de normen voor voedselveiligheid worden nageleefd.
 
Aqua Pro drinkwatersystemen voor restaurants | HORECA: met het assortiment drinkwatersystemen van Aqua Pro kunnen HORECA zaken hun klanten voorzien van veilig, schoon drinkwater dat de verwachtingen overtreft.
 
Waterkoeler voor op kantoor: Houd uw team gehydrateerd en tevreden met de waterkoeler voor op kantoor van Aqua Pro, ontworpen voor gebruiksgemak en een strakke professionele look.
 
Waterkoeler op kantoor: Houd je team gehydrateerd en tevreden met de waterkoeler voor op kantoor van Aqua Pro, ontworpen voor gebruiksgemak en een strakke professionele look.

Tap voor een betere gezondheid: 5 voordelen van het drinken uit leidingwater.

Bij Aqua Pro zetten we ons in om watersystemen van hoge kwaliteit te leveren die een gezondere levensstijl bevorderen en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Onze leidingwaterkoelers bieden een duurzaam en kosteneffectief alternatief voor flessenwater, met tal van voordelen om met u te delen.

Verbeterde gezondheid en hydratatie

Water drinken is belangrijk voor een goede gezondheid en om uw lichaam gehydrateerd te houden. Met Aqua Pro leidingwaterkoelers hebt u de hele dag verfrissend, gefilterd water binnen handbereik. Onze geavanceerde filtersystemen verwijderen onzuiverheden en verontreinigingen, zodat uw water zuiver en veilig is om te drinken. Met toegang tot vers, schoon water kunt u uw gezondheid verbeteren en gehydrateerd blijven, wat leidt tot meer productiviteit en algemeen welzijn.

Milieuvriendelijk

Plastic flessen voor eenmalig gebruik dragen aanzienlijk bij tot plastic afval, schaden onze oceanen en brengen schade toe aan de natuur. Bij Aqua Pro geloven we in het verminderen van onze impact op het milieu door duurzame praktijken, daarom bieden we een groener alternatief voor gebotteld water. Door onze leidingwaterkoelers te gebruiken, kunt u plastic voor eenmalig gebruik elimineren en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kosteneffectief

Met een Aqua Pro leidingwaterkoeler geniet u van vers, gefilterd water tegen een lagere prijs dan flessenwater. Door de kosten van gebotteld water te vermijden, kunt u geld besparen en de kosten van uw bedrijf verlagen. Bovendien zijn onze leidingwaterkoelers te huur of te koop, waardoor u meer flexibiliteit en financiële opties voor uw budget hebt.

Comfort

Met onze leidingwaterkoelers hebt u toegang tot vers, gefilterd water op uw bureau of werkomgeving. U hoeft niet langer naar de winkel te rijden om flessenwater te kopen of u zorgen te maken dat het water opraakt. Onze systemen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en bieden een handige en probleemloze oplossing voor uw waterbehoeften.

Personalisatie

Bij Aqua Pro bieden we personalisatiemogelijkheden voor onze glazen flessen, zodat u uw logo kunt toevoegen en uw merk of bedrijf kunt promoten. Onze gepersonaliseerde glazen flessen zijn een perfecte manier om uw inzet voor duurzaamheid te tonen en uw milieuvriendelijke praktijken te promoten, terwijl u uw klanten een eersteklas, luxe waterervaring biedt.

Kortom, kiezen voor de Aqua Pro leidingwaterkoeler biedt tal van voordelen voor uw gezondheid, het milieu en uw financiën. Door een duurzame, kosteneffectieve, handige en op maat gemaakte oplossing te bieden, helpen wij uw bedrijf een positieve impact op de wereld te hebben.

 • Geniet van vers, gefilterd water tegen een lagere prijs dan flessenwater.
 • Bevorder de duurzaamheid door de noodzaak van plastic flessen voor eenmalig gebruik weg te nemen.
 • Blijf gehydrateerd en verbeter uw gezondheid met eenvoudige toegang tot schoon water.
 • Personaliseer uw glazen flessen om uw merk en milieuvriendelijke praktijken te promoten
 • Probleemloos onderhoud en installatie voor uw gemak
Leidingwaterkoeler

Verwijder plastic: 7 problemen die een leidingwaterkoeler oplost.

Bij Aqua Pro geloven we in het leveren van kwalitatieve drinkwatersystemen die zowel milieuvriendelijk als luxueus zijn. Onze leidingwaterkoelers bieden een reeks voordelen die de manier waarop u over water denkt en uw ecologische voetafdruk vermindert, revolutionair kunnen veranderen. Hier zijn 7 problemen die onze leidingwaterkoelers kunnen oplossen:

Beperking van plastic voor eenmalig gebruik.

Studies tonen aan dat er tegen 2050 meer plastic in de oceaan zal zitten dan vis. Met een leidingwaterkoeler kunt u uw werknemers of klanten een duurzaam alternatief bieden voor gebotteld water. Door plastic voor eenmalig gebruik te verminderen, creëer je ook een groenere werkomgeving of bedrijf.

Een betere smaak

Met leidingwaterkoelers kunt u genieten van vers, heerlijk smakend water zonder toegevoegde chemicaliën of verontreinigingen. U helpt niet alleen het milieu, maar u biedt ook een verfrissend en lekker alternatief waarvan iedereen kan genieten.

Verbeterde hydratatie

Water is essentieel voor een gezonde levensstijl, en onze leidingwaterkoelers bieden de hele dag door toegang tot schoon, verfrissend drinkwater. Een goede hydratatie leidt tot meer energie, een betere concentratie en een algehele betere gezondheid.

Custom branding

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van branding, vooral in de horeca. Wij bieden u de mogelijkheid om uw waterflessen te personaliseren met uw logo, waardoor u een unieke merkervaring creëert voor uw klanten.

Bespaar geld

In plaats van voortdurend water in flessen te kopen, kan een leidingwaterkoeler u op lange termijn geld besparen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kosten van flessen, levering, opslag of recyclage. Door te investeren in een leidingwaterkoeler kan je tot 70% besparen op je waterkosten.

Ruimtebesparing

Onze leidingwaterkoelers zijn ontworpen om ruimte te besparen en rommel te minimaliseren. Ze nemen minder ruimte in dan traditionele waterdispensers en maken het bewaren van grote waterflessen overbodig.

Betere duurzaamheid

Het installeren van een waterdispenser bevordert een cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen door te laten zien dat men zich inzet voor het verminderen van afval en het beschermen van het milieu. Het is een investering in de duurzaamheid van uw bedrijf op lange termijn.

 • Neem afscheid van wegwerpplastic en omarm duurzaamheid met een leidingwaterkoeler van Aqua Pro.
 • Geniet van heerlijk smakend water en de voordelen van een goede hydratatie met een leidingwaterkoeler.
 • Personaliseer uw waterflessen met uw eigen branding en creëer een unieke ervaring voor uw klanten.
 • Bespaar geld en ruimte en toon uw inzet voor afvalvermindering met een leidingwaterkoeler.

Bij Aqua Pro zijn we gepassioneerd om onze klanten milieuvriendelijke en luxe drinkwatersystemen aan te bieden. Laat ons u helpen over te schakelen op leidingwaterkoelers en begin vandaag nog de vruchten ervan te plukken.

Leidingwaterkoeler

Vragen over leidingwater: Geniet van verfrissend, gefilterd water wanneer u maar wilt

Wat is een leidingwaterkoeler en hoe werkt het?

Een leidingwaterkoeler is een systeem dat leidingwater filtert en koelt om altijd verfrissend, schoon en zuiver drinkwater te hebben. Het systeem kan aangesloten worden op de waterleiding of een fles gebruiken als waterbron. Het maakt gebruik van een filtratieproces om onzuiverheden zoals chloor, sediment en andere deeltjes te verwijderen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een leidingwaterkoeler?

Het gebruik van een leidingwaterkoeler heeft vele voordelen. Ten eerste zorgt hij altijd voor zuiver, schoon en verfrissend water. Dit bevordert een gezondere levensstijl door hydratatie aan te moedigen. Ten tweede vermindert het je ecologische voetafdruk doordat je geen plastic wegwerpflessen meer nodig hebt, die een grote impact hebben op het milieu. U bespaart ook geld omdat het kopen van water in flessen duur kan zijn.

Hoe wordt de waterkwaliteit gegarandeerd met een leidingwaterkoeler?

Aqua Pro garandeert de waterkwaliteit door een hoogwaardig filtersysteem dat schadelijke deeltjes en gifstoffen verwijdert. Ons filtratieproces verwijdert chloor, bezinksel, bacteriën en virussen, zodat het water zuiver en veilig is om te drinken.

Welke soorten leidingwaterkoelers zijn er en welke moet u kiezen?

Aqua Pro biedt een verscheidenheid aan leidingwaterkoelers, waaronder tafelmodellen, systemen voor onder de toonbank en aan de muur gemonteerde eenheden. Welk model u kiest hangt af van uw voorkeuren, budget en beschikbare ruimte. Wij kunnen samen met u uitzoeken welk product het beste bij uw behoeften past.

Hoeveel ruimte heeft een leidingwaterkoeler nodig en hoe werkt de installatie?

De benodigde ruimte voor een leidingwaterkoeler hangt af van het model dat je kiest. Tafelmodellen zijn kleiner en compacter, terwijl wandmodellen meer ruimte vragen. Onze technici beoordelen je ruimte en bepalen de beste plaats voor het toestel. De installatie is eenvoudig en ons team zorgt ervoor dat alles correct wordt geïnstalleerd.

Wat zijn de onderhoudsvereisten voor een leidingwaterkoeler?

Leidingwaterkoelers vergen minimaal onderhoud. Ons team voert routinecontroles uit om de goede werking van het systeem te garanderen. Het belangrijkste onderhoud is de regelmatige vervanging van de filter, die wij voor je kunnen verzorgen.

Kan een leidingwaterkoeler gehuurd worden en wat zijn de huurvoorwaarden?

Aqua Pro verhuurt leidingwaterkoelers. De huurtermijnen variëren naargelang uw wensen, budget en de periode dat u het systeem nodig heeft. Wij zoeken samen met u naar de beste huurovereenkomst voor uw behoeften en bieden flexibele opties die naar wens kunnen worden aangepast.


Wat zijn de voordelen van Aqua Pro leidingwaterkoelers?

Aqua Pro leidingwaterkoelers zijn een geweldig alternatief voor traditionele Fleswaterkoelers. Met leidingwaterkoelers geniet u van een constante toevoer van vers en schoon water tegen een fractie van de kosten van gebotteld water. Leidingwaterkoelers zijn een milieuvriendelijke oplossing die minder afval genereert, de transportemissies vermindert en ook geschikt is voor wie zich zorgen maakt over plasticvervuiling.

Hoe zorgt Aqua Pro ervoor dat het leidingwater veilig en gezond is om te gebruiken?

Aqua Pro zorgt ervoor dat het leidingwater dat in onze koelers wordt gebruikt strenge filtratie- en hygiëneprocedures ondergaat om onzuiverheden en bacteriën te verwijderen. De waterdispensers van Aqua Pro zijn uitgerust met geavanceerde filtratiesystemen om chloor, lood, cysten en andere onzuiverheden te verwijderen die de smaak en kwaliteit van het water kunnen beïnvloeden. Ons team van experts en professionals werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke water ontvangt voor uw gezondheid en welzijn.

Wat voor onderhoud is er nodig voor Aqua Pro leidingwaterkoelers?

Aqua Pro leidingwaterkoelers hebben een minimum aan onderhoud nodig. Ons team biedt professioneel onderhoud en service, zodat uw waterkoeler altijd in goede staat is en werkt zoals verwacht. Regelmatige reiniging en desinfectie zijn noodzakelijk om het water veilig en gezond te houden. Wij raden je aan om de filter om de zes maanden of zoals aanbevolen door ons team te vervangen om de waterkwaliteit te behouden. Onze klantendienst staat klaar om al uw vragen of problemen over uw Aqua Pro leidingwaterkoeler te beantwoorden.


Leidingwaterkoeler
Leidingwaterkoeler

Conclusie: Aqua Pro – uw bron voor verfrissende en duurzame leidingwaterkoelers.

Bij Aqua Pro bieden we leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen aan die drinkwater van hoge kwaliteit leveren voor iedereen. Onze producten zijn verkrijgbaar in België en daarbuiten. Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen die gemakkelijk te gebruiken zijn en verfrissend, gefilterd water leveren voor bedrijven, HORECA faciliteiten en particulieren om een gezondere levensstijl te bevorderen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wij bieden drinkwatersystemen aan voor zowel aankoop als verhuur. Onze producten zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, en ons deskundige team staat klaar om advies en ondersteuning te bieden. Onze offerte omvat stijlvolle waterdispensers, glazen flessen en gepersonaliseerde merkopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen en een uitzonderlijke klantenervaring te bieden.

 • Verminder uw ecologische voetafdruk en bevorder een gezondere levensstijl met onze leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen.
 • Geniet van verfrissend, gefilterd water zonder onzuiverheden
 • Onze herbruikbare glazen flessen kunnen op maat gemaakt worden.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste prijsinformatie en om te genieten van de voordelen van Aqua Pro’s drinkwatersystemen.

Wilt u meer informatie over onze leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen? Wij kunnen u helpen de ideale oplossing te vinden voor uw bedrijf of HORECA zaken. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet van heerlijk smakend en milieuvriendelijk drinkwater met Aqua Pro.