Leidingwaterkoelers | Aqua Pro huren of kopen van een drinkwatersysteem

Verbeter uw bedrijf met de leidingwaterkoelers van Aqua Pro.

Bij Aqua Pro begrijpen we dat het verstrekken van vers, gefilterd water aan klanten en werknemers essentieel is voor een gezonde en milieuvriendelijke werkomgeving. Onze leidingwaterkoelers zijn de perfecte oplossing voor bedrijven en HORECA zaken die een duurzame en luxueuze klantenervaring willen bevorderen.

Met onze geavanceerde drinkwatersystemen kunt u afscheid nemen van plastic waterflessen en genieten van verfrissend water van hoge kwaliteit. Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies over hoe Aqua Pro uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.


Leidingwaterkoelers | Aqua Pro
Leidingwaterkoelers | Aqua Pro

Leidingwaterkoelers | Aqua Pro
Leidingwaterkoelers | Aqua Pro

Ontdek de voordelen van Aqua Pro’s leidingwaterkoelers voor uw bedrijf en HORECA zaken.

Bij Aqua Pro zijn we er trots op drinkwatersystemen van hoge kwaliteit aan te bieden aan bedrijven en HORECA-faciliteiten in heel België. Onze leidingwaterkoelers voorzien werknemers en klanten van verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen en een gezondere levensstijl voor iedereen bevordert. Wanneer u voor onze watersystemen kiest, draagt u niet alleen bij aan het welzijn van uw team en gasten, maar vermindert u ook uw ecologische voetafdruk door plastic flessen voor eenmalig gebruik te elimineren. Ons doel is om duurzame praktijken te ondersteunen en tegelijkertijd een vleugje luxe naar uw faciliteit te brengen.

Voor HORECA vestigingen zoals hotels, restaurants en cafés bieden wij waterdispensers en drinkwatersystemen die gekoeld plat water of bruisend water aan uw klanten serveren. Dit verhoogt niet alleen het plezier, maar bevordert ook het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water. Om uw service nog persoonlijker te maken, bieden wij herbruikbare glazen flessen met uw logo. De drinkwatersystemen van Aqua Pro zijn te koop of te huur, zodat u de flexibiliteit heeft om de beste optie voor uw bedrijf te kiezen. Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij sturen u de beste prijsinformatie op maat.

Leidingwaterkoelers

Maak drinkwater leuk: 10 voordelen van leidingwaterkoelers

Bij Aqua Pro geloven we dat elk bedrijf toegang moet hebben tot verfrissend en zuiver drinkwater. Daarom bieden we drinkwatersystemen van hoge kwaliteit aan bedrijven en HORECA zaken. Een van onze populairste producten zijn onze leidingwaterkoelers. Deze koelers bieden een handige en milieuvriendelijke manier om gekoeld plat water of bruisend water te serveren aan uw werknemers, klanten en gasten. In dit artikel bespreken we 10 voordelen van het gebruik van leidingwaterkoelers in uw werkomgeving of faciliteit.

Betaalbaar en zuinig

Met de stijgende kosten van gebotteld water zijn leidingwaterkoelers een kosteneffectief alternatief. Onze waterkoelers filteren en koelen kraanwater, waardoor er geen dure flessen water meer nodig zijn. Door te zorgen voor een constante toevoer van koud, schoon water, bespaart u geld en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Bevorderen van een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl vereist gehydrateerd blijven. Door uw werknemers en klanten te allen tijde toegang tot water te bieden, bevordert u een goede gezondheid. Onze koelers zijn ideaal voor sportscholen, klinieken en wellnesscentra. Bovendien zijn onze herbruikbare glazen flessen met custom branding een stijlvol en duurzaam accessoire voor actieve mensen.

Milieuvriendelijk

Plastic flessen voor eenmalig gebruik dragen bij aan het groeiende probleem van plasticvervuiling. Door deze flessen niet te gebruiken, minimaliseert u uw impact op het milieu. Onze leidingwater dispensers moedigen milieuvriendelijk gedrag aan door een alternatief te bieden voor water in flessen. Bij Aqua Pro zetten we ons in om plastic afval te verminderen en duurzame praktijken te bevorderen.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Onze leidingwaterkoelers zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Sluit de koeler gewoon aan op uw bestaande watervoorziening en hij is klaar voor gebruik. Onze waterkoelers worden geleverd met gebruiksvriendelijke kranen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dankzij onze huurmogelijkheden kunt u ze gemakkelijk upgraden of verkleinen als dat nodig is.

Verschillende toepassingen in de HORECA industrie

Onze waterdispensers zijn ook ideaal voor hotels, restaurants en cafés die hun gasten gekoeld water met of zonder koolzuur willen serveren. Dit voegt een vleugje luxe toe aan de klantervaring en bevordert tegelijkertijd het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater. Bovendien zorgen onze herbruikbare glazen flessen met gepersonaliseerde branding voor een extra onderscheidend vermogen en bevorderen ze de duurzaamheid in de horeca.

Brede reeks opties beschikbaar

Bij Aqua Pro begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we een breed scala aan leidingwaterkoelers waaruit u kunt kiezen. Onze waterdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, met opties voor plat water of bruisend water. We bieden ook verschillende installatiemogelijkheden, zoals tafelmodel, vrijstaand of aan de muur bevestigd.

Ruimte besparen

Onze leidingwaterkoelers zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw ruimtebehoeften te voldoen. Veel modellen zijn zo ontworpen dat ze onder toonbanken, in kasten of op kleine tafels passen. Door gefilterd en gekoeld water te leveren, bespaart u ruimte doordat er geen extra koelkasten of opslag voor flessenwater nodig zijn.

Verbetert de waterkwaliteit

Onze leidingwaterkoelers verbeteren de kwaliteit van uw drinkwater door onzuiverheden te filteren. Onze filters verwijderen chloor, bezinksel en andere verontreinigingen, zodat uw water veilig en gezond is om te drinken. Bovendien verminderen onze filters het risico op kalkaanslag in uw waterdispenser, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Verhoogt de hydratatie

Door een constante toevoer van gekoeld, verfrissend water, bevorderen onze leidingwaterkoelers de hydratatie. Voldoende water drinken is belangrijk om gezond en geconcentreerd te blijven gedurende de dag. Onze waterdispensers maken het gemakkelijk voor het personeel om hun flessen gedurende de dag bij te vullen, wat resulteert in een hoger waterverbruik.

Kortom, de leidingwaterkoelers van Aqua Pro zijn een handige, milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier om uw werknemers of klanten van verfrissend drinkwater te voorzien. Onze uitgebreide opties met instelbare instellingen, filters, installatie- en onderhoudsopties maken Aqua Pro de perfecte leverancier voor uw waterkoelerbehoeften. Door een leidingwaterkoeler te installeren, toont u uw inzet voor duurzame en gezonde praktijken, terwijl u uw werknemers een gemakkelijke en bevredigende manier biedt om gehydrateerd te blijven. Contacteer Aqua Pro vandaag nog voor meer informatie over onze leidingwaterkoelers of om een afspraak te maken voor de installatie ervan.

Leidingwaterkoelers | Aqua Pro
Leidingwaterkoelers | Aqua Pro

Drinkwatersysteem | Aqua Pro waterkoeler kopen of huren: Haal het meest verse en zuiverste drinkwater uit de Aqua Pro waterkoeler, te koop of te huur bij Promedisleep. Onze watersystemen zorgen ervoor dat u gezond water consumeert terwijl u geld bespaart op duur flessenwater.

Drinkwatersysteem voor winkels | Aqua Pro waterkoelers: Hydratatie is de sleutel tot tevreden en tevreden klanten! Koop de beste Aqua Pro waterkoelers bij Promedisleep en voorzie uw winkelpubliek van kristalhelder en vers smakend water. Onze watersystemen zorgen ook voor meer voetgangers en klantenbinding.

Waterfiltratiesysteem voor op kantoor: Blijf gehydrateerd en gezond met het waterfiltratiesysteem van Promedisleep voor uw kantoor. Verwijder schadelijke verontreinigingen uit uw waterbron en verbeter de smaak en helderheid van uw H2O. Geniet met elke slok van een betere gezondheid en productiviteit!

Waterkoeler voor op kantoor | Gids: Op zoek naar de perfecte waterkoeler voor uw kantoor? Zoek niet verder dan Promedisleep! Onze gids met experts helpt u de juiste Aqua Pro waterkoeler te kiezen voor uw unieke behoeften. Onze koelers hebben medische kwaliteiten om rugpijn, nekpijn en andere kwaaltjes te verlichten.

Waterfles met filter: Blijf gehydrateerd onderweg met de waterfles met filter van Promedisleep. Perfect voor wie veilig en zuiver water wil drinken, zelfs op reis of buitenshuis. Onze waterflessen zijn ontworpen om lang mee te gaan en uw gezondheid in toom te houden.

De beste waterkoelers | Tips op kantoor: Promedisleep biedt de beste waterkoelers voor op kantoor en we hebben enkele tips om ze optimaal te benutten. Blijf gehydrateerd en verhoog uw productiviteit door de aanbevolen 8 glazen water per dag te drinken. Onze Aqua Pro waterkoelers maken het gemakkelijk en handig!

De beste water taps voor HORECA zaken | Aqua drinkwatersysteem: Promedisleep biedt het beste Aqua drinkwatersysteem voor HORECA zaken. Verzeker de kwaliteit en veiligheid van uw drinkwater door onze watertappen te installeren. Met onze medische kwaliteiten zullen uw gasten zich comfortabel en verwend voelen, wat leidt tot betere reviews en klanttevredenheid.


Het bereiken van gezondheidsdoelstellingen met leidingwaterkoelers

Bij Aqua Pro zijn we er trots op dat we bedrijven en HORECA faciliteiten voorzien van kwaliteits drinkwater systemen. Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot verfrissend, zuiver water dat vrij is van verontreinigingen. Met onze leidingwaterkoelers helpen we bedrijven hun gezondheidsdoelstellingen te bereiken door een gezondere levensstijl te bevorderen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Een gezondere levensstijl bevorderen

Voldoende hydratatie is essentieel voor een gezonde levensstijl. Water drinken helpt gifstoffen af te voeren, helpt bij de spijsvertering en helpt zelfs bij gewichtsverlies. Maar niet al het water is hetzelfde. Kraanwater kan schadelijke verontreinigingen bevatten zoals chloor, pesticiden en zware metalen. Onze leidingwaterkoelers, uitgerust met geavanceerde filtratiesystemen, zorgen ervoor dat elk glas water dat u drinkt vrij is van verontreinigingen en ook nog eens heerlijk smaakt.

Verminder uw ecologische voetafdruk

De negatieve impact van plastic flessen voor eenmalig gebruik op het milieu is onmiskenbaar. Door uw personeel en klanten van kraanwater te voorzien, kunt u plastic flessen elimineren en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Zo bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij aan een schoner en gezonder milieu.

Een vleugje luxe voor de klantervaring

Als u een café, restaurant of hotel runt, weet u dat kleine details kunnen bijdragen aan een uitzonderlijke klantervaring. Met onze leidingwaterkoelers kunt u zich onderscheiden door uw klanten een luxe alternatief voor gebotteld water te bieden. Het serveren van gekoeld plat water of bruisend water uit onze stijlvolle waterdispensers voegt een vleugje finesse toe aan uw zaak en verbetert de klantervaring.

Milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water

Naast onze leidingwaterkoelers bieden we ook herbruikbare glazen flessen die kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo. Deze opvallende flessen zijn ideaal om klanten een milieuvriendelijk alternatief te bieden voor plastic waterflessen. Door herbruikbare opties te promoten, helpen we niet alleen het milieu te beschermen, maar voegen we ook een uniek tintje toe aan uw merk.

Koop of huur een drinkwatersysteem.

Bij Aqua Pro begrijpen we dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Wij bieden flexibele opties om een drinkwatersysteem te kopen of te huren dat voldoet aan uw specifieke behoeften. Ons vriendelijke en deskundige team helpt u het meest geschikte systeem voor uw bedrijf te kiezen en zorgt voor doorlopend onderhoud om een probleemloze werking te garanderen.

Best prijsinformatie

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot kwalitatieve drinkwatersystemen. Daarom streven wij ernaar onze klanten de beste prijsopties te bieden. Wanneer u ervoor kiest om met ons te werken, kunt u er zeker van zijn dat u uitzonderlijke waarde voor uw investering krijgt.

Kortom, ons doel bij Aqua Pro is om bedrijven te helpen hun gezondheidsdoelstellingen te bereiken en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen. Onze leidingwaterkoelers, herbruikbare glazen flessen en gepersonaliseerde opties bieden bedrijven de mogelijkheid om te investeren in een gezondere, milieuvriendelijke toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten ook uw bedrijf ten goede kunnen komen en nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een gratis advies en concurrerende prijzen.


Leef slimmer met een leidingwaterkoeler

Verfrissend, duurzaam en luxueus.

Bij Aqua Pro zijn we er trots op bedrijven en HORECA faciliteiten te voorzien van innovatieve en duurzame oplossingen voor hun drinkwaterbehoeften. Onze leidingwaterkoelers veranderen gewoon kraanwater in gekoeld, gefilterd water dat vrij is van onzuiverheden. Als u voor onze drinkwatersystemen kiest, bevordert u niet alleen een gezondere levensstijl, maar helpt u ook uw ecologische voetafdruk te verkleinen door plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te elimineren.

Verbeter uw klantervaring

Onze waterdispensers en drinkwatersystemen zijn ideaal voor hotels, restaurants en cafés die hun gasten een vleugje luxe willen bieden. Onze systemen leveren verfrissend, gekoeld water met of zonder koolzuurgas, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een verfijnd alternatief voor flessenwater. Maak indruk op uw gasten met de kwaliteit en het gemak van onze leidingwater dispensers.

Geschikte, herbruikbare glazen flessen.

Als aanvulling op onze leidingwaterkoelers bieden wij herbruikbare glazen flessen die kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo. Deze personalisatie voegt een uniek tintje toe aan uw merkidentiteit en bevordert tegelijkertijd de duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Door uw klanten en werknemers herbruikbare flessen te geven, bevordert u de vermindering van plastic voor eenmalig gebruik en stelt u een voorbeeld voor andere bedrijven.

Koop of huur een drinkwatersysteem

Bij Aqua Pro begrijpen we dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele opties voor de aankoop van onze leidingwaterkoelers. Afhankelijk van uw individuele behoeften en financiële situatie kunt u ervoor kiezen om een drinkwatersysteem te kopen of te huren. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Ongeëvenaarde kwaliteit en service

Onze drinkwatersystemen van hoge kwaliteit worden ontworpen en geproduceerd in België om uitstekende prestaties en duurzaamheid te garanderen. Onze klantgerichte aanpak garandeert een uitzonderlijke service, van installatie tot onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw Aqua Pro leidingwaterkoeler altijd optimaal functioneert, zodat uw klanten en medewerkers steeds toegang hebben tot zuiver, verfrissend water.

Gezonde levensstijl en milieuvriendelijkheid

Wanneer u kiest voor leidingwaterkoelers van Aqua Pro, investeert u in een gezondere levensstijl voor uw werknemers en klanten. Onze systemen bieden toegang tot schoon, gefilterd water dat de hydratatie en het algehele welzijn bevordert. Bovendien helpen onze milieuvriendelijke oplossingen afval te verminderen en het milieu te beschermen, waardoor onze leidingwaterkoelers de perfecte keuze zijn voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid.

Contacteer ons voor de beste prijzen.

Wij nodigen u uit om het Aqua Pro-verschil zelf te ontdekken. Neem contact op met ons team voor de beste prijsinformatie en om uw specifieke wensen te bespreken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen niet alleen de ervaring van uw klanten zullen verbeteren, maar ook zullen bijdragen aan een gezondere, duurzamere toekomst voor iedereen. Kies vandaag nog voor Aqua Pro en begin slimmer te leven met een leidingwaterkoeler.

Leidingwaterkoelers | Aqua Pro

FAQ’s over leidingwaterkoelers

Bij Aqua Pro voorzien we bedrijven en HORECA zaken van kwalitatieve drinkwatersystemen, waaronder leidingwaterkoelers. Omdat we weten dat u misschien vragen heeft over deze systemen, hebben we een lijst met veelgestelde vragen en hun antwoorden voor u samengesteld.

Wat is een leidingwaterkoeler, en hoe werkt het?

Eenvoudig gezegd is een leidingwaterkoeler een apparaat dat leidingwater koelt en afgeeft. Het wordt aangesloten op de bestaande koudwatervoorziening en het water wordt dan gekoeld door een intern koelsysteem. Het water wordt afgegeven via een watertap of tuit die geactiveerd kan worden door op een knop of hendel te drukken.

Wat zijn de voordelen van een leidingwaterkoeler?

Het gebruik van een leidingwaterkoeler heeft een aantal voordelen. Zo zijn er geen plastic wegwerpflessen meer nodig, wat de ecologische voetafdruk verkleint. Het bevordert ook een gezondere levensstijl door personeel en klanten te voorzien van verfrissend, gefilterd water zonder onzuiverheden. Bovendien kan het gebruik van een leidingwaterkoeler uw bedrijf op de lange termijn geld besparen doordat het niet voortdurend water in flessen hoeft te kopen.

Kunnen leidingwaterkoelers ook koolzuurhoudend water leveren?

Ja, dat kan. Wij bieden drinkwatersystemen die zowel plat water als koolzuurhoudend water kunnen leveren. Dit is een geweldige optie voor HORECA instellingen zoals restaurants en cafés die hun klanten een luxe en milieuvriendelijk alternatief voor flessenwater willen bieden.

Prijs van een waterdispenser

Zijn er verschillende soorten leidingwaterkoelers?

Ja, die zijn er. Bij Aqua Pro bieden we een reeks leidingwaterkoelers die passen bij verschillende bedrijven en behoeften. Er zijn bijvoorbeeld tafelmodellen voor kleinere bedrijven of ruimtes met beperkte ruimte, en vrijstaande modellen voor grotere gebouwen. We bieden ook modellen met verschillende functies, zoals warmwaterdispensers of UV-filtersystemen.

Wat voor onderhoud heeft een leidingwaterkoeler nodig?

Regelmatig onderhoud is belangrijk om je waterkoeler in goede staat te houden. Denk hierbij aan het reinigen en ontsmetten van het apparaat, het vervangen van filters en het reviewen van het koelsysteem. Bij Aqua Pro bieden we regelmatig onderhoud en service voor al onze toestellen, zodat ze veilig en efficiënt werken.

Is het beter om een leidingwaterkoeler te kopen of te huren?

Of je een leidingwaterkoeler moet kopen of huren hangt af van de behoeften en het budget van je bedrijf. Huren kan een goede optie zijn als je geen grote investering wenst te doen of als je het toestel slechts korte tijd nodig hebt. Kopen kan de betere optie zijn als u van plan bent de machine voor langere tijd te gebruiken, omdat u dan op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Kan ik mijn waterdispenser personaliseren met het logo van mijn bedrijf?

Ja, dat kan. Bij Aqua Pro bieden we personaliseerbare waterdispensers die kunnen worden voorzien van het logo of merk van uw bedrijf. Dit is een geweldige manier om de unit een professioneel tintje te geven en uw merk te promoten bij de klanten die de unit gebruiken.

Hoe werken de leidingwaterkoelers van Aqua Pro?

Onze leidingwaterkoelers werken met een meertrapsfiltersysteem dat onzuiverheden zoals chloor, lood en bacteriën uit uw leidingwater verwijdert. Het systeem koelt het water ook tot een verfrissende temperatuur, zodat u kunt genieten van schoon, koel water rechtstreeks uit de kraan.

Zijn Aqua Pro leidingwaterkoelers goedkoper dan flessenwater?

Absoluut. Onze leidingwaterkoelers maken dure plastic wegwerpwaterflessen overbodig. Door uw werknemers of klanten een milieuvriendelijk alternatief voor flessenwater te bieden, verkleint u niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar bespaart u op de lange termijn ook geld.

Kunnen de leidingwaterkoelers van Aqua Pro worden aangepast aan de huisstijl van mijn bedrijf?

Ja, dat kan. Wij bieden gepersonaliseerde, herbruikbare glazen flessen die kunnen worden voorzien van het logo van uw bedrijf om een vleugje luxe toe te voegen voor uw klanten. Bovendien zijn onze drinkwaterdispensers verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat u de perfecte fles voor uw bedrijf kunt kiezen die perfect past bij de esthetiek van uw bedrijf. Neem contact met ons op om uw aanpassingsmogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen uw merk nog meer te laten opvallen.


Verander uw werkomgeving en HORECA-ervaring met de leidingwaterkoelers van Aqua Pro.

In een wereld waar duurzaamheid en gezondheid voorop staan, zijn wij bij Aqua Pro vastbesloten om een verschil te maken. Onze leidingwaterkoelers bieden een naadloze oplossing voor bedrijven en HORECA zaken in België door zuiver, verfrissend en gefilterd drinkwater te leveren. Wanneer u voor onze watersystemen kiest, bevordert u niet alleen een gezondere levensstijl voor uw werknemers en klanten, maar vermindert u ook uw ecologische voetafdruk doordat u geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig hebt.

Meer water drinken op kantoor

Voor de HORECA industrie bieden onze waterdispensers en drinkwatersystemen een vleugje luxe, door gekoeld plat water of koolzuurhoudend water te serveren in milieuvriendelijke, herbruikbare glazen flessen met uw logo. Of u nu wilt kopen of huren, onze concurrerende prijzen maken het u gemakkelijk om de juiste keuze voor uw bedrijf te maken.

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf of HORECA zaak uit te rusten met onze state-of-the-art leidingwaterkoelers? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en sluit u aan bij de beweging voor een gezondere en duurzamere toekomst. Samen kunnen we een blijvende impact hebben op het milieu en de ervaring van uw werknemers en klanten verbeteren.