Leidingwaterkoelers | Info

Aqua Pro leidingwaterkoelers – de milieuvriendelijke oplossing voor uw bedrijf.

Verbeter de drinkervaring in uw kantoor door uw werknemers te voorzien van verfrissend, gefilterd water rechtstreeks uit de watertap. De leidingwaterkoelers van Aqua Pro zijn ontworpen om plastic wegwerpflessen overbodig te maken, uw ecologische voetafdruk te verkleinen en een gezondere levensstijl te bevorderen.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies over hoe u kunt overstappen op milieuvriendelijke drinkwatersystemen. Laten we samen iets doen voor de planeet, één slok per keer.


Leidingwaterkoelers | Info
Leidingwaterkoelers | Info

Leidingwaterkoelers | Info
Leidingwaterkoelers | Info

Welkom bij Aqua Pro, waar we drinkwatersystemen van hoge kwaliteit leveren voor bedrijven en HORECA zaken. Ons bedrijf is gevestigd in België en isa

Bij Aqua Pro bieden we leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen van hoge kwaliteit in België. Ons doel is om onze klanten duurzame en zuivere drinkwatersystemen te bieden die een gezonde levensstijl bevorderen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk verkleinen door plastic wegwerpwaterflessen te vermijden. Wij zijn uw one-stop-shop voor al uw drinkwaterbehoeften.

Wij bieden leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen voor bedrijven die gratis gefilterd water willen verstrekken aan hun werknemers en klanten, evenals HORECA etablissementen die hun klanten een speciale ervaring willen bieden. Onze systemen kunnen gekoeld plat water of koolzuurhoudend water serveren, en we bieden ook herbruikbare glazen flessen op maat met uw eigen logo.

Wilt u meer weten over hoe onze leidingwaterkoelers en drinkwatersystemen uw ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en een gezondere levensstijl kunnen bevorderen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en ons team neemt binnenkort contact met u op. Samen kunnen we een verschil maken, één glas zuiver en duurzaam water per keer.

Leidingwaterkoelers

5 Redenen om over te schakelen op leidingwaterkoelers in uw werkomgeving.

Bij Aqua Pro geloven we dat het voorzien van uw werknemers van hoogwaardig drinkwater een topprioriteit moet zijn voor elke ondernemer. Daarom zijn we grote voorstanders van leidingwaterkoelers, die een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele waterflessen. In dit artikel bespreken we 5 belangrijke redenen waarom wij geloven dat de overstap naar een leidingwaterkoeler een slimme beslissing is voor elke werkomgeving.

Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers.

Een van de belangrijkste redenen om over te schakelen op een leidingwaterkoelers zijn de gezondheidsvoordelen die het uw werknemers kan bieden. In tegenstelling tot water in flessen, dat weken of zelfs maanden kan bewaren voordat het gedronken wordt, is leidingwater vers en onmiddellijk beschikbaar. Door uw werknemers voortdurend te voorzien van schoon, verfrissend leidingwater, helpt u hen gehydrateerd en geconcentreerd te blijven gedurende de werkdag. Studies hebben aangetoond dat voldoende hydratatie de cognitieve functie kan verbeteren, vermoeidheid kan verminderen en de productiviteit kan verhogen, waardoor het een belangrijk aspect is van elk welzijnsprogramma voor de werkomgeving.

Een positief effect op het milieu

Een ander belangrijk voordeel van leidingwaterkoelers is hun impact op het milieu. Elk jaar belanden miljoenen tonnen plastic wegwerpflessen op stortplaatsen, waar het honderden jaren duurt om ze af te breken en de planeet te vervuilen. Door over te schakelen op een leidingwaterkoeler, kunt u flessenwater volledig elimineren, uw ecologische voetafdruk verkleinen en uw betrokkenheid bij duurzaam ondernemen tonen.

Bespaar op water in flessen

Een verrassend duur aspect van het runnen van een kantoor of bedrijf is de aankoop en onbeperkte levering van flessen water. Als je de terugkerende en vaak opgeblazen kosten van levering, opslag van de flessen en afvoer van het afval in overweging neemt, vraag je je af of het echt nodig is. Door een leidingwaterkoelers te installeren, kunnen bedrijven hun jaarlijkse uitgaven aan flessenwater drastisch verminderen. Uw werknemers hoeven geen geld meer uit te geven om water in flessen te kopen, u vermindert de kosten die gepaard gaan met het beheer van leveringsdiensten van flessen, en u geniet van het gemak van een continue, verfrissende levering van water rechtstreeks uit de watertap.

Customise met gepersonaliseerde glazen flessen.

Bij Aqua Pro kunt u onze leidingwaterkoelers voorzien van glazen flessen met uw bedrijfslogo. Deze flessen bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor plastic flessen, maar kunnen ook dienen als marketinginstrument. Met uw logo prominent in beeld en gecombineerd met een aangename drinkervaring, zullen uw glazen flessen met merknaam door een breder publiek worden gebruikt om de aandacht te trekken en het imago van uw merk te versterken.

Voorzie uw klanten van de ultieme horeca-ervaring.

Leidingwaterkoelers zijn niet alleen goed voor het personeel, maar bieden ook de mogelijkheid om indruk te maken en klanten tevreden te stellen. Hotels, restaurants en cafés die onze leidingwaterkoelers gebruiken, kunnen hun gasten gekoeld, stilstaand of bruisend water rechtstreeks uit de kraan ter verfrissing aanbieden. Dit biedt klanten niet alleen een extra vleugje luxe, maar het promoot uw bedrijf ook als een milieubewust bedrijf dat een extra mijl gaat om uw gasten een uitstekende ervaring te bieden.

Samengevat biedt Aqua Pro een geweldige oplossing voor de noden van een moderne, duurzame levensstijl. Door over te schakelen op een leidingwaterkoelers kunnen bedrijven de gezondheid en het welzijn van hun werknemers bevorderen, hun impact op het milieu verminderen, geld besparen, aangepaste marketingmogelijkheden ontwikkelen en tegelijkertijd een vleugje luxe bieden aan hun klanten.


Waterkoelers: Aqua Pro biedt waterkoelers van topkwaliteit die koel en verfrissend drinkwater leveren. Deze waterkoelers zijn perfect voor thuis of op kantoor, slank, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken.
 
Waterkoeler voor gekoeld water: Met de waterdispenser van Aqua Pro kun je op elk moment genieten van vers, schoon drinkwater. Deze waterdispenser van topkwaliteit is perfect voor huizen, kantoren en andere bedrijven.
 

Waterkoeler voor gekoeld water: Blijf koel en verfrist met Aqua Pro’s waterkoeler voor gekoeld water. Deze waterkoeler van hoge kwaliteit is perfect voor warme zomerdagen en is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Drinkwaterkoeler | Aqua Waterkoelers: De drinkwaterkoeler van Aqua Pro is de perfecte oplossing voor wie schoon en verfrissend drinkwater wil. Deze drinkwaterkoeler is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Waterkoeler | Aqua Pro: De waterkoeler van Aqua Pro is een geweldige keuze voor iedereen die vers, schoon drinkwater wil. Met zijn strakke design en efficiënte werking is deze waterkoeler perfect voor thuis of op kantoor.
 
Een waterdispenser kopen | Aqua Pro drinkwatersysteem: Op zoek naar een waterdispenser van topkwaliteit? Kijk dan niet verder dan het drinkwatersysteem van Aqua Pro. Met zijn geavanceerde filtratietechnologie levert deze waterdispenser altijd schoon en veilig drinkwater.
 
Aqua Pro | Beste drinkwatersysteem voor HORECA en bedrijven: Aqua Pro is de bron bij uitstek voor het beste drinkwatersysteem voor HORECA en bedrijven. Onze geavanceerde filtratietechnologie en materialen van topkwaliteit zorgen voor schoon en veilig drinkwater voor iedereen.

Hoe kiest u de juiste leidingwaterkoelers voor uw bedrijf?

Bij Aqua Pro vinden we dat elk bedrijf toegang moet hebben tot drinkwater van hoge kwaliteit dat vrij is van verontreinigingen. Daarom bieden we een reeks leidingwaterkoelers die ontworpen zijn om bedrijven en HORECA zaken te voorzien van een betrouwbare bron van gekoeld, stilstaand of bruisend water dat voor iedereen toegankelijk is.

In dit artikel geven wij u ons deskundig advies over het kiezen van de juiste waterdispenser voor uw bedrijf. We overlopen enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een waterkoeler, zoals capaciteit, filtratie, onderhoud en kosten. Of je nu een waterdispenser wil huren of kopen, lees verder om alles te weten te komen wat je moet weten.

Capaciteit is belangrijk

Een van de eerste dingen die je moet overwegen bij het kiezen van een waterdispenser is de capaciteit. Hoeveel mensen zullen de waterdispenser dagelijks gebruiken? Aan de hand daarvan kunt u bepalen welk formaat waterdispenser u nodig hebt. Voor bedrijven met veel bezoekers is een waterkoeler met een grotere capaciteit nodig, zodat er altijd genoeg water beschikbaar is.

Filtratie is de sleutel

Bij Aqua Pro geloven we dat filtratie cruciaal is om ervoor te zorgen dat uw drinkwater vrij is van verontreinigingen. Daarom zijn al onze leidingwaterkoelers uitgerust met gecertificeerde waterfilters die chloor, bezinksel, bacteriën en andere verontreinigingen verwijderen. Zorg ervoor dat de waterdispenser die u kiest een goed filtratiesysteem heeft, zodat uw water veilig en zuiver is.

Onderhoud en service

Een andere belangrijke factor is het onderhoud van je waterdispenser. Hoe vaak moeten de filters worden vervangen? Wie is verantwoordelijk voor het schoonmaken en desinfecteren van de waterdispenser? Zorg ervoor dat u een waterdispenser kiest die gemakkelijk te onderhouden is en een goede klantenservice biedt.

Kostenoverwegingen

Natuurlijk zijn ook de kosten een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een waterdispenser voor uw bedrijf. Hoewel een waterdispenser op het eerste gezicht een dure investering lijkt, kan het u op de lange termijn geld besparen doordat u geen plastic wegwerpflessen meer hoeft te kopen. Bij Aqua Pro bieden we concurrerende prijzen voor al onze waterdispensers en huuropties, zodat u een systeem kunt kiezen dat binnen uw budget past.

Aanvullende kenmerken

Naast deze belangrijke factoren zijn er nog een aantal andere kenmerken die u moet overwegen bij het kiezen van een waterdispenser. Sommige waterdispensers worden bijvoorbeeld geleverd met extra dispensers voor heet water of koffie. Andere worden geleverd met mobiele apps waarmee u het waterverbruik en de levensduur van het filter kunt controleren. Overweeg voordat u tot aanschaf overgaat welke extra functies gunstig zijn voor uw bedrijf.

Milieuduurzaamheid

Bij Aqua Pro zetten we ons in voor milieuvriendelijke oplossingen voor bedrijven. Door te kiezen voor een leidingwaterkoelers kunt u uw ecologische voetafdruk verminderen doordat u geen plastic wegwerpflessen meer nodig hebt. Onze herbruikbare glazen flessen bieden ook een milieuvriendelijke, aanpasbare optie voor bedrijven die hun merk en duurzaamheid willen promoten.

Kortom, het kiezen van de juiste leidingwaterkoelers voor uw bedrijf kan een ingewikkelde beslissing zijn. Bij Aqua Pro maken we dit proces eenvoudig en stressvrij. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige waterdispenser voor uw kantoor of een complex systeem voor uw café of restaurant, wij hebben de expertise en de middelen om u te helpen de beste optie voor uw behoeften te kiezen.

Leidingwaterkoelers | Info

7 Tips om uw leidingwaterkoelers te onderhouden en de levensduur ervan te verlengen.

Bij Aqua Pro zijn we toegewijd om onze klanten drinkwatersystemen van hoge kwaliteit te leveren die zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief zijn. Of u nu een bedrijf bent dat verfrissend gefilterd water wil aanbieden aan uw werknemers en klanten, of een HORECA bedrijf dat een vleugje luxe wil bieden aan uw klanten, wij hebben een oplossing voor u.

Een van de populairste producten in ons assortiment zijn onze leidingwaterkoelers. Deze systemen zorgen voor een constante toevoer van gekoeld plat water of koolzuurhoudend water zonder de noodzaak van plastic wegwerpflessen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en kunnen helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl ze een gezondere levensstijl bevorderen.

Als u onlangs hebt geïnvesteerd in een leidingwaterkoelers van Aqua Pro, of overweegt dit te doen, zijn er een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal werkt en zo lang mogelijk meegaat. Hier zijn onze top 7 tips om je leidingwaterkoelers te onderhouden en de levensduur te verlengen:

Reinig hem regelmatig

Om je leidingwaterkoelers optimaal te laten werken, is het belangrijk hem regelmatig te reinigen. Dit omvat het afnemen van de buitenkant met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel, en het reinigen van de interne onderdelen zoals filters en kraankleppen.

Vervang de filters

De filters in uw waterdispenser zijn ontworpen om onzuiverheden te verwijderen en de smaak en kwaliteit van het afgegeven water te verbeteren. Deze filters kunnen echter na verloop van tijd verstopt raken, waardoor hun effectiviteit afneemt. Het is belangrijk om de filters regelmatig te vervangen om ervoor te zorgen dat uw water altijd vers en schoon is.

Controleer het koelvloeistofpeil

De koelvloeistof in uw leidingwaterkoelers zorgt ervoor dat het afgegeven water wordt gekoeld. Na verloop van tijd kan deze koelvloeistof gaan lekken of uitgeput raken, waardoor de koelcapaciteit van je systeem afneemt. Het is belangrijk om het koelvloeistofpeil regelmatig te controleren en eventuele lekken zo snel mogelijk te repareren.

Opbergen op een koele, droge plaats.

Om te voorkomen dat uw waterdispenser oververhit of beschadigd raakt, is het belangrijk dat u hem op een koele, droge plaats bewaart. Plaats hem niet in de buurt van warmte- of vochtbronnen zoals kachels of gootstenen, en zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet geblokkeerd zijn.

Gebruik water van hoge kwaliteit

De kwaliteit van het water dat u in uw waterdispenser gebruikt kan van grote invloed zijn op de prestaties en de levensduur ervan. Het is belangrijk om schoon water van hoge kwaliteit te gebruiken dat vrij is van onzuiverheden en verontreinigingen. Zo voorkomt u dat de filters en sproeiers verstopt raken en vermindert u het risico op schade aan de interne onderdelen.

Plan regelmatig onderhoud.

Zelfs met regelmatige reiniging en onderhoud zal uw leidingwaterkoelers uiteindelijk reparaties of vervangende onderdelen nodig hebben. Een regelmatige onderhoudsafspraak met een gekwalificeerde technicus kan helpen potentiële problemen te identificeren voordat het grote problemen worden en je systeem jarenlang probleemloos laten werken.

Investeer in een kwaliteitssysteem

Een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om de levensduur van uw leidingwaterkoelers te verlengen, is investeren in een kwaliteitssysteem van een gerenommeerd bedrijf als Aqua Pro. Onze systemen zijn gebouwd om lang mee te gaan, met gemakkelijk vervangbare filters en onderdelen die blijvende prestaties en betrouwbaarheid garanderen.

Kortom, het onderhoud van uw leidingwaterkoeler is essentieel om ervoor te zorgen dat hij optimaal werkt en zo lang mogelijk meegaat. Door deze 7 tips te volgen, kunt u uw systeem soepel laten werken, geld besparen op reparaties en vervangende onderdelen, en jarenlang genieten van schoon, verfrissend water.

Leidingwaterkoelers | Info

Vragen over leidingwaterkoelers:

Wat is een leidingwaterkoeler?

Een leidingwaterkoeler is een apparaat dat rechtstreeks op de waterleiding wordt aangesloten en het water filtert om verfrissend, gekoeld water te leveren. Hiermee kunnen bedrijven en HORECA-faciliteiten hun werknemers en klanten van drinkwater van hoge kwaliteit voorzien, terwijl ze geen plastic wegwerpflessen meer nodig hebben.

Hoe werkt een leidingwaterkoelers?

Een leidingwaterkoeler bestaat uit een filter dat onzuiverheden uit het leidingwater verwijdert, een koeleenheid die het water koelt en een kraan die het gekoelde water afgeeft. Sommige modellen bieden ook de mogelijkheid om koolzuurhoudend water af te geven.

Wat zijn de voordelen van een leidingwaterkoeler?

Het gebruik van een leidingwaterkoelers draagt bij tot een gezondere levensstijl door gefilterd drinkwater van hoge kwaliteit te leveren. Het vermindert ook de ecologische voetafdruk van het bedrijf doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn.

Moet ik speciale apparatuur installeren om een waterdispenser te gebruiken?

Nee, een leidingwaterkoeler is gemakkelijk te installeren en vereist enkel een aansluiting op de waterleiding. Aqua Pro biedt ook installatiediensten aan als onderdeel van ons verhuurpakket.

Hoe vaak moet ik de filters van de leidingwaterkoelers vervangen?

De vervangingsfrequentie van de filters hangt af van het gebruik en de kwaliteit van het leidingwater. Aqua Pro raadt aan de filters om de zes maanden te vervangen om de kwaliteit van het drinkwater te garanderen.

Kan ik de leidingwaterkoelers personaliseren?

Ja, Aqua Pro biedt de mogelijkheid om de drinkwaterkoeler te personaliseren met individuele branding, zoals logo’s of designs. Dit zorgt voor een unieke en professionele look die de esthetiek van je bedrijf kan versterken.

Hoeveel kost het om een leidingwaterkoelers van Aqua Pro te huren of te kopen?

De prijs van een leidingwaterkoeler varieert naargelang het pakket en de gekozen opties. Contacteer Aqua Pro voor de beste prijzen voor het kopen of huren van een leidingwaterkoelers op maat van uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van de leidingwaterkoelers van Aqua Pro?

Onze leidingwaterkoelers bieden bedrijven een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor het leveren van drinkwater van hoge kwaliteit aan werknemers en klanten. Doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen en een gezondere levensstijl bevorderen. Onze leidingwaterkoelers beschikken ook over geavanceerde filtratiesystemen om ervoor te zorgen dat het water vrij is van verontreinigingen en verfrissend smaakt.

Kunnen de leidingwaterkoelers van Aqua Pro worden aangepast aan de behoeften van mijn bedrijf?

Ja, wij bieden oplossingen op maat voor uw specifieke bedrijfsbehoeften. Onze leidingwaterkoelers kunnen worden uitgerust met verschillende functies, zoals dispensers voor warm en koud water, opties voor koolzuurhoudend water en zelfs aangepaste branding om uw klantervaring te verbeteren.

Hoe kunnen leidingwaterkoelers van Aqua Pro mijn bedrijf geld besparen?

Investeren in onze leidingwaterkoelers kan de kosten van uw bedrijf op de lange termijn aanzienlijk verlagen. Doordat u de kosten van het kopen van flessenwater en de bijbehorende logistiek van opslag, transport en afvoer vermijdt, kunt u aanzienlijk besparen. Bovendien zijn onze leidingwaterkoelers robuust en duurzaam en vereisen ze een minimum aan onderhoud en reparaties.

Leidingwaterkoelers | Info
Leidingwaterkoelers | Info

Conclusie

Aqua Pro biedt drinkwatersystemen van hoge kwaliteit, waaronder leidingwaterkoelers, geschikt voor bedrijven en HORECA zaken. Onze waterdispensers zijn ontworpen om schoon en verfrissend gefilterd water te leveren zonder verontreinigingen. Wij geloven dat onze systemen bijdragen aan een gezondere levensstijl voor al onze klanten.

Door plastic flessen voor eenmalig gebruik te elimineren, helpen wij onze klanten hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar stelt bedrijven ook in staat hun betrokkenheid bij duurzaamheid te tonen. Bovendien voegen onze waterdispensers en drinksystemen voor HORECA faciliteiten een luxueus tintje toe aan de klantervaring en stimuleren het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water.

Als u meer wilt weten over onze leidingwaterkoelers of andere producten, neem dan contact met ons op voor prijsinformatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u het ideale drinkwatersysteem te vinden. Laten we samenwerken om duurzaamheid te bevorderen en drinkwater van hoge kwaliteit te leveren aan bedrijven en HORECA faciliteiten in België.