Professionele waterkoeler

Verbeter uw werkomgeving met de Aqua Pro professionele waterkoeler.

Op zoek naar een betrouwbare bron van koud, verfrissend water voor uw kantoor? Kijk dan niet verder dan Aqua Pro. Ons assortiment professionele waterkoelers is de perfecte aanvulling voor elke werkomgeving, zodat uw werknemers de hele werkdag gehydrateerd en gezond blijven.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat een expert u helpen bij het kiezen van de beste waterdispenser voor uw behoeften. Vertrouw op Aqua Pro om uw kantoor koel, schoon en fris te houden.


Professionele Waterkoeler
Professionele Waterkoeler

Professionele Waterkoeler
Professionele Waterkoeler

Bij Aqua Pro willen we bedrijven en HORECA faciliteiten helpen hun werknemers en klanten premium drinkwater aan te bieden. Onze deskundig ontworpen waterdispensers zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven van elke omvang en bieden een betaalbaar, milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpflessen. Door een van onze watersystemen te kopen of te huren, kunt u een gezondere levensstijl bevorderen en uw ecologische voetafdruk verminderen terwijl u schoon, gefilterd water levert aan uw werknemers en klanten.

Ons bedrijf biedt een verscheidenheid aan waterdispensers en drinkwatersystemen om aan uw behoeften te voldoen. U kunt kiezen tussen plat water en koolzuurhoudend water, wat niet alleen praktische doeleinden dient, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan uw klantenservice. We kunnen ook herbruikbare glazen flessen met uw logo op maat aanbieden, wat een exclusieve mogelijkheid tot branding biedt. Of uw bedrijf nu klein of groot is, wij hebben een oplossing die uw bedrijf kan verbeteren en duurzaamheid kan bevorderen.

 • Voorzie uw werknemers en klanten van gefilterd water van hoge kwaliteit.
 • Verminder uw ecologische voetafdruk door plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te vermijden.
 • Voeg een vleugje luxe toe aan uw klantenervaring
 • Kies uit een reeks waterkoelers en drinkwatersystemen die passen bij uw behoeften
 • Personaliseer uw herbruikbare glazen flessen met uw logo

Voor meer informatie over onze professionele waterkoeler kunt u contact met ons opnemen voor de meest concurrerende prijzen.

Professionele Waterkoeler

Waarom elk bedrijf een professionele waterkoeler nodig heeft: 10 voordelen die u nog niet kende

Bij Aqua Pro zijn we ervan overtuigd dat elk bedrijf een professionele waterkoeler op de werkomgeving moet hebben. Hij zorgt niet alleen voor verfrissend en zuiver drinkwater voor personeel en klanten, maar biedt ook tal van voordelen waar u zich misschien niet bewust van bent.

Bevorderen van een gezondere levensstijl.

Toegang tot schoon en gefilterd water moedigt werknemers aan om gehydrateerd te blijven, wat kan leiden tot tal van gezondheidsvoordelen zoals een betere concentratie, een betere spijsvertering en een hoger energieniveau. Bovendien kan dit ook een cultuur van welzijn op de werkomgeving bevorderen.

Vermindert de ecologische voetafdruk

Het elimineren van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik is een belangrijke stap in het verminderen van de ecologische voetafdruk van een bedrijf. Door een professionele waterkoeler te gebruiken, kunnen bedrijven de hoeveelheid plastic afval aanzienlijk verminderen en het milieu helpen beschermen.

Kostenefficiënte oplossing

Investeren in een professionele waterkoeler lijkt op het eerste gezicht duur, maar kan op de lange termijn tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden. Doordat bedrijven geen water in flessen meer hoeven te kopen en minder afval produceren, kunnen ze geld besparen op hun uitgaven.

Verbetert de klantervaring

Voor bedrijven zoals hotels, restaurants en cafés kan een professionele waterkoeler een vleugje luxe toevoegen aan de klantervaring. Het serveren van gekoeld plat water of koolzuurhoudend water in een stijlvol glas kan een alternatief zijn voor gebotteld water, wat de sfeer van het etablissement kan verbeteren.

Tijdbesparende oplossing

Met een professionele waterkoeler hoeft u geen tijd en moeite te verspillen aan het bijvullen van waterkannen of flessenwater. Het systeem kan een onbeperkte hoeveelheid drinkwater leveren zonder dat er vaak onderhoud of vervanging nodig is.

Aanpasbare opties

Bij Aqua Pro bieden we aanpasbare opties voor onze waterdispensers, zoals personalisatie met uw bedrijfslogo. Dit kan een effectieve manier zijn om uw merk te promoten en een positief imago voor uw bedrijf te creëren.

Comfort voor klanten

Met een professionele waterkoeler kunnen bedrijven hun klanten altijd schoon en verfrissend drinkwater aanbieden. Dit is vooral handig voor bedrijven die actief zijn in warme of vochtige klimaten waar voldoende hydratatie belangrijk is.

Professionele reputatie

Met een professionele waterkoeler op uw werkomgeving geeft u uw werknemers en klanten de boodschap dat u waarde hecht aan hun gezondheid en welzijn. U kunt ook een positieve reputatie voor uw bedrijf creëren doordat u helpt plastic afval te verminderen en een gezondere levensstijl bevordert.

Gemakkelijke installatie en onderhoud

Onze professionele waterkoelers zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, met een minimale inspanning van uw kant. Wij bieden regelmatige onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat het systeem altijd optimaal werkt en de levering van schoon drinkwater niet wordt onderbroken.

Altijd bij de hand

Met een professionele waterkoeler weet u zeker dat u in elke situatie over schoon en gefilterd drinkwater kunt beschikken. Dit kan handig zijn in tijden van nood of crisis waar de toegang tot schoon water beperkt kan zijn.


Gekoeld water voor het kantoor | drinkwatersysteem voor bedrijven: Houd uw werknemers gehydrateerd en productief met de gekoeld-watersystemen van Aqua Pro die ontworpen zijn voor kantooromgevingen. Onze systemen leveren niet alleen verfrissend water, maar helpen ook plastic afval te verminderen.
 
De beste waterkoelers in België | Aqua Pro drinkwatersystemen: Verbeter je waterkoeler met de ultramoderne systemen van Aqua Pro. Onze waterkoelers zijn ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie in het achterhoofd, en zorgen voor een constante aanvoer van verfrissend water voor je kantoor.
 
Vraag een offerte aan voor een waterkoeler: Wil je de drankmogelijkheden in je kantoor upgraden? Vraag vandaag nog een offerte aan bij Aqua Pro en ga op weg naar een meer duurzame en verfrissende werkomgeving.
 
Drinkwatersysteem kopen of huren | Aqua Pro waterfiltersysteem: Aqua Pro biedt flexibele opties voor bedrijven die hun drinkwatersystemen willen upgraden. Of u nu wilt kopen of huren, onze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke hydratatiebehoeften.
 
Kraan voor drinkwater: Bent u de plastic waterflessen in uw kantoor beu? Stap over op Aqua Pro’s kraanwateroplossingen en voorzie je werknemers van een constante toevoer van zuiver, verfrissend water.
 
Een leidingwaterkoeler | Aqua Pro waterkoelers: De leidingwaterkoelers van Aqua Pro bieden een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor de hydratatiebehoeften van uw kantoor. Onze systemen leveren niet alleen gekoeld water, maar helpen ook plastic afval te verminderen.
 
Zuiver drinkwater: Als het op hydratatie aankomt, is kwaliteit belangrijk. De drinkwatersystemen van Aqua Pro leveren zuiver, verfrissend water dat vrij is van onzuiverheden en verontreinigingen, zodat uw werknemers gehydrateerd en gezond blijven.

5 Kenmerken waarop u moet letten bij het kiezen van een professionele waterkoeler voor uw bedrijf.

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van schoon en verfrissend water voor uw medewerkers en klanten. Daarom bieden we drinkwatersystemen van hoge kwaliteit voor HORECA zaken en faciliteiten. Maar met zoveel keuze op de markt, hoe kiest u de perfecte waterdispenser voor uw behoeften? Hier zijn 5 kenmerken waarop u moet letten bij het kiezen van een professionele waterkoeler voor uw bedrijf.

Filtratie technologie

Waterkwaliteit is van het grootste belang bij het kiezen van een waterdispenser. Zorg ervoor dat u een waterkoeler kiest die beschikt over geavanceerde filtratietechnologie om onzuiverheden en chemicaliën te verwijderen. Onze drinkwatersystemen hebben een 4-fasen filtratieproces dat alles verwijdert, van chloor tot zware metalen, zodat uw drinkwater helder, zuiver en verfrissend is.

Energie-efficiëntie

Energie-efficiënte waterdispensers kunnen bedrijven helpen geld te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Zoek een waterdispenser die als energie-efficiënt is gecertificeerd door gerenommeerde organisaties zoals Energy Star. Onze drinkwatersystemen zijn voorzien van geavanceerde energiebesparende technologie die het energieverbruik tot 50% vermindert.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Een gebruiksvriendelijk ontwerp is cruciaal voor elke waterdispenser, omdat het het gebruik kan helpen verhogen en de algemene klanttevredenheid kan verbeteren. Kies een waterdispenser die gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden is, met een eenvoudig doseersysteem en intuïtieve bediening. Bij Aqua Pro bieden we waterdispensers met aanraaktechnologie en een ergonomisch ontwerp die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn.

Capaciteit en functies

Houd rekening met het aantal mensen en de hoeveelheid water die nodig is voordat u een waterdispenser kiest. Kies een waterdispenser die voldoende water levert voor uw bedrijf, of u nu een tafelmodel of een vrijstaand model nodig hebt. Er zijn veel extra functies die uw waterdispenser kunnen verbeteren, zoals temperatuurregeling, automatische uitschakeling en regelbare watertoevoer. Onze waterdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, van 20 tot 100 liter, en hebben geavanceerde functies om aan al uw behoeften te voldoen.

Brand reputatie en ondersteuning

Zorg er ten slotte voor dat u een gerenommeerd merk kiest dat een uitstekende klantenservice en ondersteuning biedt. Zoek naar bedrijven met solide beoordelingen en een bewezen staat van dienst in het leveren van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit. Bij Aqua Pro is ons professionele team toegewijd aan uw tevredenheid, van advies tot installatie en verder.

Bij Aqua Pro leveren we waterdispensers van hoge kwaliteit voor HORECA zaken en faciliteiten. Het kiezen van een professionele waterkoeler die aan uw behoeften voldoet is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze offerte van moderne drinkwatersystemen. Investeer in een waterdispenser die een gezondere levensstijl bevordert, uw ecologische voetafdruk verkleint en uw klanten een vleugje luxe biedt.

 • Geavanceerde filtratie technologie zorgt voor zuiver en verfrissend drinkwater
 • Energie-efficiënte systemen verlagen het energieverbruik en de kosten
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp met intuïtieve bediening en eenvoudige doseersystemen
 • Verschillende capaciteiten en functies om aan uw behoeften te voldoen
 • Gerenommeerd merk met uitstekende klantenondersteuning en service.
Professionele Waterkoeler

Hoe kiest u de juiste professionele waterkoeler voor uw bedrijf: 9 factoren om te overwegen.

Welkom bij Aqua Pro, de specialist in hoogwaardige drinkwatersystemen voor bedrijven en HORECA installaties. Als marktleider in België weten we hoe belangrijk het is om de juiste waterkoeler voor uw bedrijf te kiezen. In dit artikel overlopen we de 9 factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een professionele waterkoeler.

Capaciteit

De eerste factor om rekening mee te houden is de capaciteit van de waterdispenser. De capaciteit van de waterdispenser hangt af van het aantal mensen in het kantoor of bedrijf. U moet ervoor zorgen dat de waterdispenser voldoende capaciteit heeft om aan de behoeften van uw werknemers of klanten te voldoen.

Type water

Er zijn twee soorten waterdispensers: Kraanwaterkoelers en flessenwaterkoelers. Kraanwaterkoelers worden aangesloten op de hoofdwaterleiding en filteren het water voordat ze het distribueren. Fleswaterkoelers daarentegen zijn gevuld met waterflessen die vervangen moeten worden als ze leeg zijn. Welk type waterdispenser u kiest, hangt af van uw behoeften en voorkeuren.

Installatie

De installatie van de waterdispenser is een andere belangrijke factor om te overwegen. Sommige waterdispensers moeten door een professional geïnstalleerd worden, terwijl andere eenvoudig door iedereen geïnstalleerd kunnen worden. U moet ervoor zorgen dat de waterdispenser wordt geïnstalleerd op een locatie die gemakkelijk toegankelijk is voor uw personeel of klanten.

Onderhoud

Onderhoud van de waterdispenser is belangrijk om deze hygiënisch en in goede staat te houden. Sommige waterdispensers zijn onderhoudsintensiever dan andere, dus u moet met deze factor rekening houden bij het kiezen van een professionele waterkoeler.

Filtratiesysteem

Het filtratiesysteem is een belangrijke factor bij het kiezen van een waterdispenser. U moet ervoor zorgen dat het filtratiesysteem verontreinigingen en verontreinigende stoffen verwijdert om uw werknemers of klanten schoon en veilig drinkwater te bieden.

Stijl en ontwerp

De stijl en het ontwerp van de waterdispenser is belangrijk omdat deze past bij het decor van uw kantoor of instelling. U moet ervoor zorgen dat de waterdispenser het bestaande decor aanvult en waarde toevoegt aan uw kantoor of faciliteit.

Energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie is een belangrijke factor, omdat deze van invloed is op het energieverbruik en de bedrijfskosten van de waterdispenser. U moet ervoor zorgen dat de waterdispenser energie-efficiënt is, zodat u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen en geld kunt besparen op de energierekening.

Reputatie van het merk

De reputatie van het merk waterdispenser is een belangrijke factor. U moet een waterdispenser kiezen die is geproduceerd door een gerenommeerd merk met een bewezen staat van dienst op het gebied van kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice.

Prijs en garantie

De prijs van de waterdispenser en de garantie zijn belangrijke factoren bij de aankoop. U moet ervoor zorgen dat u waar voor uw geld krijgt en dat de waterdispenser een garantie heeft die eventuele defecten of storingen dekt.

Professionele Waterkoeler

FAQs over waterkoelers: alles wat u moet weten

Als het erom gaat gehydrateerd te blijven, kan de toegang tot schoon en verfrissend drinkwater het verschil maken. Daarom kiezen veel bedrijven en HORECA zaken voor Aqua Pro als het gaat om professionele waterkoelers. Als u overweegt een waterdispenser voor uw bedrijf te kopen of te huren, lees dan verder voor antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Wat is een professionele waterkoeler?

Een professionele waterkoeler is een drinkwatersysteem van hoge kwaliteit, ontworpen voor gebruik in bedrijven en HORECA zaken. Het biedt toegang tot schoon, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen, schadelijke stoffen en andere schadelijke stoffen. Het biedt een kosteneffectief, handig en milieuvriendelijk alternatief voor flessenwater.

Wat zijn de voordelen van een professionele waterkoeler?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een professionele waterdispenser, waaronder het bevorderen van een gezondere levensstijl, het verminderen van de CO2-uitstoot door het elimineren van plastic flessen voor eenmalig gebruik en het verbeteren van de algemene klantervaring. Het kan bedrijven ook helpen geld te besparen op waterkosten.

Hoe werkt een professionele waterkoeler?

Een professionele waterdispenser filtert het water door een meertrapsfiltersysteem dat onzuiverheden, verontreinigingen en andere schadelijke stoffen verwijdert. Het gefilterde water wordt vervolgens via een temperatuurgeregelde tuit of watertap afgegeven en zorgt voor gekoeld, plat of bruisend water op aanvraag.

Welke soorten professionele waterkoelers zijn beschikbaar?

Aqua Pro biedt een scala aan professionele waterkoelers voor verschillende zakelijke behoeften. Deze omvatten waterkoelers voor op de toonbank, vrijstaande waterkoelers en waterkoelers voor aan de muur. We bieden ook verschillende modellen met verschillende capaciteiten voor bedrijven van elke omvang.

Kan ik mijn professionele waterkoeler op maat laten maken?

Ja, Aqua Pro biedt mogelijkheden om je professionele waterkoeler te personaliseren, inclusief gepersonaliseerde merken en logo’s. Dit is een geweldige manier om je merk te promoten en je klanten een unieke en memorabele ervaring te bezorgen.

Hoeveel kost een professionele waterdispenser?

De prijs van een professionele waterdispenser hangt af van een aantal factoren, zoals het type waterdispenser, de capaciteit en de aanpassingsmogelijkheden. Bij Aqua Pro hanteren we scherpe prijzen voor al onze professionele waterkoelers. Neem contact met ons op om uw specifieke eisen te bespreken en een offerte aan te vragen.

Moet ik mijn professionele waterkoeler onderhouden?

Het onderhoud van uw professionele waterkoeler is essentieel om ervoor te zorgen dat hij goed blijft werken en schoon en verfrissend water blijft leveren. Aqua Pro biedt verschillende onderhouds- en servicemogelijkheden om ervoor te zorgen dat je waterkoeler in optimale conditie blijft. Denk hierbij aan regelmatige filtervervanging, schoonmaakdiensten en noodreparaties indien nodig.

Wat maakt de Aqua Pro Professional waterkoeler anders dan andere waterkoelers op de markt?

De Aqua Pro Professional waterkoeler heeft enkele unieke kenmerken die hem onderscheiden van conventionele waterkoelers. Ten eerste heeft hij een roestvrijstalen tank met een grote capaciteit die zorgt voor voldoende toevoer van koud water. Ten tweede is hij uitgerust met een krachtige, energiezuinige compressor die het water snel koelt terwijl hij weinig energie verbruikt. Ten derde heeft hij een strak en modern design dat naadloos past in elk interieur.

Wat zijn de voordelen van de Aqua Pro Professional waterkoeler?

De Aqua Pro Professional waterkoeler biedt de gebruiker verschillende voordelen. Ten eerste levert hij schoon en veilig water dat vrij is van onzuiverheden en verontreinigingen. Ten tweede helpt hij plastic afval te verminderen omdat gebruikers hun waterflessen uit de koeler kunnen hervullen in plaats van water in flessen te kopen. Ten derde bevordert het een betere hydratatie en gezondheid door gebruikers aan te moedigen meer water te drinken gedurende de dag.

Hoe gemakkelijk is het om de Aqua Pro Professional waterkoeler te onderhouden en schoon te maken?

Het schoonmaken en onderhouden van de Aqua Pro Professional waterkoeler is eenvoudig en ongecompliceerd. Hij heeft een verwijderbare lekbak en spatbescherming die vaatwasmachinebestendig zijn, waardoor hij gemakkelijk te reinigen en hygiënisch te houden is. De waterkoeler heeft ook een vervangbaar waterfilter dat om de zes maanden vervangen moet worden om schoon en veilig water te garanderen. Het vervangen van de filter is eenvoudig en kan volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.


Professionele Waterkoeler
Professionele Waterkoeler

Conclusie: Aqua Pro – uw professionele waterkoeler

Aqua Pro richt zich op het leveren van premium drinkwatersystemen aan bedrijven en HORECA faciliteiten om een gezondere levensstijl te bevorderen en duurzame praktijken te ondersteunen. Onze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften en budgetten van bedrijven en HORECA-faciliteiten.

Aqua Pro biedt waterkoelers en drinkwatersystemen die gezuiverd en verfrissend water zonder onzuiverheden leveren. Deze systemen zijn geschikt voor werkomgevingen en faciliteiten, bevorderen een gezondere levensstijl en verminderen de ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn. U kunt glazen flessen personaliseren om klanten een vleugje luxe te bieden en tegelijkertijd het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water te bevorderen.

 • U kunt kiezen tussen retail- en huuropties voor onze drinkwatersystemen, afhankelijk van welk prijsplan bij uw bedrijf of faciliteit past.
 • Onze producten zijn ideaal voor bedrijven en HORECA faciliteiten en bieden een verscheidenheid aan opties voor verschillende budgetten en vereisten.
 • Neem nu contact met ons op om uit te vinden hoe Aqua Pro uw bedrijf of faciliteit kan helpen met een waterdispenseroplossing die prioriteit geeft aan gezondheid en duurzaamheid.

Wilt u weten hoe Aqua Pro uw bedrijf of instelling kan helpen met een oplossing voor waterkoeling? Neem nu contact met ons op om met onze experts te spreken en de best beschikbare prijzen te krijgen. Als u voor Aqua Pro kiest, kunt u uw werknemers en klanten schoon en verfrissend water aanbieden dat duurzaamheid bevordert.