Waterkoeler voor restaurants (HORECA): huren of kopen

Waterkoeler voor restaurant: zoek je de beste waterkoeler voor gekoeld, bruisend en/of heet water voor uw restaurant? Ontdek de waterkoeler van Aqua-Pro, voor de HORECA.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:


Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeler Voor Restaurants (Horeca): Huren Of Kopen
Waterkoeler

Waterkoelers voor restaurant kopen of huren bij Aqua Pro

Wat maakt uw restaurant bijzonder, misschien een geheim recept, een getalenteerde chef-kok, een ontroerend verhaal of een geweldige sfeer?

Restaurants zijn uitgegroeid tot meer dan alleen een plaats om te eten; het zijn centra van sociale interactie en ontspanning tijdens een goede maaltijd geworden. Als restaurant moet u ervoor zorgen dat de kwaliteit van het eten en drinken, alsook de hygiëne, uitstekend zijn.

Het aantal klanten dat u aantrekt, hangt volledig af van de diensten die u aanbiedt en de houding van uw personeel. De kunst van het runnen en organiseren van een restaurant rukt op omdat de mensen kleinere details hebben gevonden waarop zij zich willen concentreren en die zij aangeboden willen krijgen.

Er zijn twee hoofdgroepen in restaurants: Personeel en klanten. Naast goede maaltijden moet de aandacht vooral uitgaan naar dranken, vooral de belangrijkste van alle dranken, water.

Waarom een waterkoeler installeren?

De meeste personeelsleden in uw restaurant werken lange uren en zijn gestresseerd door de vele klanten. Soms hebben ze geen tijd om op adem te komen, maar u kunt hun werk vergemakkelijken en hun energieniveau op peil houden door Aqua-Pro waterkoelers in uw keukens of kookzalen te installeren om gevallen van uitdroging te voorkomen.

Aqua-Pro waterkoelers leveren verfrissend, gekoeld water dat gemakkelijk te dispenseren is, zodat uw kelners en serveersters kostbare tijd kunnen besparen. In plaats van uw personeel te verwijzen naar kraanwater, kunt u investeren in een voordelige langetermijnoplossing voor hen.

Bovendien biedt Aqua-Pro u de mogelijkheid om de voordelen voor uw bedrijf te maximaliseren. Over het algemeen bestellen de meeste klanten water bij hun maaltijd. Van oudsher vertrouwden restaurants op flessenwater van bedrijven die in deze behoefte voorzagen.

Het water moest worden gebotteld om aan de kwaliteitsnormen te voldoen. Met Aqua-Pro bespaart u echter kostbare euro’s omdat u uw eigen waterkoeler kunt installeren die het water eenvoudig voor u zuivert en koelt.

Tip: de beste airco zonder buitenunit kopen?

Voordelen van Aqua-Pro drinkwatersystemen

Het beste aan dit type regeling is dat u altijd vers, koud en drinkbaar water ter beschikking heeft wanneer uw restaurant meer gasten heeft. Er zijn geen kwantitatieve beperkingen, aangezien uw koeler is aangesloten op een vaste waterbron.

Anders zou uw restaurant een voorraad waterflessen nodig hebben die altijd klaar staan. Dit is niet alleen duurder, maar vereist ook meer opslagruimte. Onze Aqua Pro koelers zijn ontworpen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Ze hebben ook een stijlvol ontwerp dat naadloos past in de sfeer van uw restaurant.

Een ander pluspunt van ons bedrijf is dat u uw eigen dimensie kunt toevoegen aan uw watervoorziening door uw klanten een nieuw product aan te bieden, d.w.z. dat koolzuurhoudend water ook kan worden geproduceerd uit onze waterdispensers.

Er is veel vraag naar dit koolzuurhoudende water en uw restaurant zal een concurrentievoordeel hebben met de beschikbaarheid van een dergelijk product.

Bovendien kunt u uw eigen stempel op het watervoorziening proces drukken, want wij bieden de service om glazen flessen te personaliseren met uw bedrijfslogo of monogram. In plaats van de milieuonvriendelijke plastic flessen, kunt u water direct aan tafel serveren. Aqua-Pro biedt watervoorziening oplossingen die het drinkwatersysteem van uw restaurant zullen transformeren.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro