Waterdispenser kopen of huren, voor HORECA en bedrijven

Zoek je de beste waterdispenser voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de waterdispenser van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterdispenser Kopen Of Huren, Voor Horeca En Bedrijven
Waterdispenser

Waterdispenser voor thuis en op kantoor

Een waterdispenser is speciaal ontworpen om gebruikers te voorzien van een ononderbroken en veilige toevoer van zuiver drinkwater. Wat de meeste mensen weten is dat dit type watervoorziening wordt gebruikt in vele huishoudens en in bijna alle bekende bedrijven met een hart voor hun werknemers.

Een waterkoeler is bijna hetzelfde als een waterdispenser. Een waterkoeler, zoals Aqua-Pro, is een waterzuiveraar of waterdispenser met als extra voordeel dat een waterkoelingssysteem tot de basiskenmerken behoort. Sommige waterdispensers bieden ook de mogelijkheid water te verwarmen tot het kookpunt. Dit bespaart tijd bij het zetten van koffie en thee op het werk en thuis, waardoor er meer tijd overblijft voor andere taken en huishoudelijke taken.

Hoe werkt een waterdispenser

De belangrijkste toevoer van een waterdispenser is water. Er zijn vele manieren om het water naar de dispenser te brengen, maar de populairste is het gebruik van grote containers (meestal flessen met een paar liter water) die het water via de waterleiding van het gebouw of de locatie naar de dispenser brengen. Aqua Pro waterdispensers bevatten filtratietechnieken waardoor het water goed kan worden gedronken, en hebben als basistaak water in een glas of beker te schenken.

Waarom heeft uw werkplek een waterdispenser nodig?

Van de vele redenen om uw werkplek uit te rusten met goede waterdispensers en waterkoelers, zijn dit de belangrijkste.

Het is algemeen bekend dat het menselijk lichaam voor zeventig procent uit water bestaat. Elke verlaging van deze waarde als gevolg van onvoldoende water drinken leidt tot slechte concentratie, slecht humeur en lage productiviteit. Om uw werknemers de hele dag gehydrateerd te houden, hebt u een Aqua Pro waterkoeler nodig.

In de meeste landen is de verstrekking van vers en schoon drinkwater een wettelijke verplichting voor alle voorzieningen. U moet zorgen voor een bron van vers drinkwater voor uw werknemers. Het is ook vanzelfsprekend dat dienstverlenende bedrijven vers drinkwater aanbieden aan bezoekers en klanten. En zelfs thuis maakt een dispenser het gemakkelijker om u en uw gezin de hele dag gehydrateerd en gezond te houden.

In de meeste landen wordt leidingwater behandeld om zuiver water te verkrijgen. Toevoegingen en behandelingen aan het water veranderen de smaak van het water echter zo sterk dat de mensen het liever niet drinken vanwege de geur of de smaak. Er moet een alternatief in de keuken zijn om gezonde consumptie te ondersteunen.

De meesten onder u vragen zich af waarom een waterdispenser zo belangrijk is. Waarom zou je geen waterflessen kopen als je dorst hebt? Wel, als je alleen woont, kan het een goed idee zijn. In grote bedrijven en restaurants, bijvoorbeeld, kan het opslaan van duizenden waterflessen immers een grote verspilling zijn.


Tip: de beste airco zonder buitenunit kopen?