Waterfiltersysteem voor drinkwater

Transformeer uw drinkwater met Aqua Pro – Koop de uwe vandaag nog

Bij Aqua Pro is het onze missie om u te voorzien van het meest hoogwaardige waterfiltersysteem voor drinkwater. Onze systemen zijn ontworpen om uw leidingwater om te zetten in schoon, zuiver en verfrissend drinkwater waarop u kunt vertrouwen. Met ons aanbod van modellen en opties is er iets voor elk huishouden en budget.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze prijzen en laat een expert u helpen het juiste systeem voor uw gezin te kiezen. Neem geen genoegen met minder dan het beste – kies Aqua Pro voor al uw drinkwaterbehoeften.


Waterfiltersysteem Voor Drinkwater
Waterfiltersysteem Voor Drinkwater

Waterfiltersysteem Voor Drinkwater
Waterfiltersysteem Voor Drinkwater

Bedankt dat u voor Aqua Pro hebt gekozen! Wij bieden waterfiltersystemen van hoge kwaliteit voor drinkwater en zijn gericht op bedrijven en HORECA zaken. Ons bedrijf is gevestigd in België en biedt de mogelijkheid om deze systemen te kopen of te huren. Wij garanderen de hoogste kwaliteit als het erom gaat uw medewerkers en klanten te voorzien van schoon en verfrissend drinkwater dat vrij is van onzuiverheden.

Aqua Pro zet zich in voor een gezondere levensstijl en een vermindering van de koolstofuitstoot door het elimineren van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik. Onze drinkwatersystemen helpen bedrijven en HORECA zaken tegen plastic afval en bieden milieuvriendelijke alternatieven. Wij bieden ook gepersonaliseerde herbruikbare glazen flessen die geweldig zijn voor branding en promotionele doeleinden.

Als u op zoek bent naar premium waterdispensers en drinkwatersystemen, kijk dan eens bij Aqua Pro. Als u meer wilt weten over onze producten en prijzen, neem dan contact met ons op. Laten we samenwerken om gezonder te leven en een duurzamere toekomst te ondersteunen.

Waterfiltersysteem Voor Drinkwater

Waterfiltersysteem voor drinkwater: De gevolgen voor het milieu van plastic flessen voor eenmalig gebruik en hoe waterfiltersystemen kunnen helpen

Aqua Pro zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke opties in plaats van plastic flessen voor eenmalig gebruik. Als een in België gevestigd bedrijf hebben we de schadelijke effecten van plastic afval op het milieu gezien en willen we bijdragen aan de oplossing. In dit artikel leggen we uit wat de milieu-impact is van plastic flessen voor eenmalig gebruik en hoe waterfilters kunnen helpen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

De gevolgen voor het milieu van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik

De milieu-impact van plastic flessen voor eenmalig gebruik is aanzienlijk, van de productie tot de verwijdering ervan. Deze flessen zijn meestal gemaakt van materialen op basis van aardolie, waardoor olie moet worden gewonnen en broeikasgassen vrijkomen. Ze gebruiken ook veel water bij de productie en dragen bij tot de uitputting van zoetwatervoorraden.

Wanneer mensen deze flessen gebruiken, gooien ze ze meestal op stortplaatsen of in zee. Het duurt honderden jaren voordat de flessen zijn afgebroken en dit leidt tot plasticvervuiling die schadelijk is voor het zeeleven. Dieren kunnen erin stikken of microplastics inslikken, wat schadelijk is voor hun gezondheid. Plastic afval kan ook chemicaliën afgeven en de lucht, het water en de bodem verder vervuilen.

Hoe waterfiltersystemen kunnen helpen

Investeren in waterfiltersystemen kan helpen het gebruik van plastic waterflessen te verminderen. Aqua Pro biedt drinkwatersystemen die kunnen worden gehuurd of gekocht door bedrijven en HORECA faciliteiten. Door onze waterfiltersystemen te installeren, kunt u schoon, gefilterd water aanbieden aan uw werknemers en klanten en zo een gezondere levensstijl bevorderen zonder de noodzaak van plastic flessen.

Onze waterfiltersystemen kunnen u helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door de noodzaak van plastic flessen voor eenmalig gebruik weg te nemen. Wanneer u voor onze filtratiesystemen kiest, helpt u de hoeveelheid plastic afval te verminderen die op stortplaatsen en in de oceanen terechtkomt. Dit helpt weer om onze natuurlijke hulpbronnen te behouden, de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de gevolgen van de klimaatverandering te beperken.

Wij bieden niet alleen waterfiltersystemen, maar ook op maat gemaakte herbruikbare glazen flessen met uw merklogo. Met deze offerte kunnen bedrijven en HORECA zaken hun merk promoten en tegelijkertijd pleiten voor milieuvriendelijke hydratatie. Het bevorderen van het gebruik van herbruikbare flessen kan het verbruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik aanzienlijk verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl bevorderen.

Conclusie: Waterfiltersysteem voor drinkwater

De missie van Aqua Pro is om het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke opties in plaats van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te promoten. Wij bieden betrouwbare en efficiënte drinkwatersystemen voor bedrijven en horecagelegenheden die water filteren en leveren aan klanten en verontreinigingen verwijderen. Onze systemen kunnen uw bedrijf helpen kosten te besparen en milieubewuste praktijken te bevorderen. Bovendien kunt u met onze oplossingen uw ecologische voetafdruk verkleinen, duurzaam leven bevorderen en de gevolgen van de klimaatverandering beperken.


Drinkwatersystemen voor uw klanten | Aqua Pro: Houd uw klanten gehydrateerd met de drinkwatersystemen van Aqua Pro. Onze geavanceerde technologie zorgt voor vers en schoon water, zodat uw klanten elke keer weer kunnen genieten van een verfrissend drankje.
 
Prijs van drinkwatersystemen: Wil je weten hoeveel je bespaart met de drinkwatersystemen van Aqua Pro? Onze prijzen zijn concurrerend en onze systemen zijn ontworpen om verspilling te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. Vraag vandaag nog uw offerte aan!
 
Drinkwatersysteem voor gekoeld en bruisend water | Aqua Pro: Les je dorst met het drinkwatersysteem van Aqua Pro dat gekoeld en bruisend water levert. Onze geavanceerde technologie en filtersystemen garanderen dat je schoon drinkwater van hoge kwaliteit krijgt.
 
Waterfiltersysteem voor drinkwater: Het drinkwatersysteem van Aqua Pro zorgt voor schoon en heerlijk drinkwater dat vrij is van schadelijke chemicaliën en verontreinigingen. Onze filters zijn gemakkelijk te onderhouden en te vervangen, zodat je altijd vers water binnen handbereik hebt.
 
Meer water drinken op kantoor | Aqua Pro: Blijf gehydrateerd en gefocust op kantoor met Aqua Pro. Onze drinkwatersystemen leveren verfrissend water en moedigen werknemers aan om meer water te drinken, wat hun gezondheid en productiviteit ten goede komt.
 
Drinkwatersysteem voor restaurants | HORECA Aqua Pro: Serveer schoon en verfrissend water aan je klanten met de drinkwatersystemen van HORECA Aqua Pro. Onze systemen kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van uw restaurant en zorgen voor een hoogwaardige drinkervaring.
 
Aqua Pro waterkoelers voor kantoren | Waterkoeler voor bedrijven: Houd je werknemers gehydrateerd en tevreden met de waterkoelers voor kantoren van Aqua Pro. Onze waterkoelers zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, en leveren de hele dag door vers, schoon water. Kies Aqua Pro voor de hydratatiebehoeften van je bedrijf.

Waterfiltersysteem voor drinkwater: 4 Manieren waarop een drinkwaterfiltersysteem uw bedrijf geld kan besparen

Hallo en welkom bij Aqua Pro. Wij zijn een toonaangevende leverancier van hoogwaardige drinkwatersystemen voor bedrijven en HORECA-faciliteiten. Onze waterfiltersystemen leveren verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen. Ze dragen bij aan een gezondere levensstijl en verminderen uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn. In dit artikel bespreken we vier manieren waarop uw bedrijf geld kan besparen door een waterfiltersysteem voor drinkwater te gebruiken.

Verhoogde kostenbesparingen

Een van de belangrijkste voordelen van het investeren in een waterfiltersysteem voor drinkwater is kostenbesparing. Door over te schakelen van gebotteld water naar een drinkwatersysteem kunt u uw bedrijf geld besparen op terugkerende uitgaven zoals waterrekeningen of de aankoop van gebotteld water. Bovendien kan het gebruik van een waterfiltersysteem resulteren in lagere onderhoudskosten omdat de systemen minimaal onderhoud vereisen, waardoor er minder dure reparaties nodig zijn.

Verhoogde efficiëntie en productiviteit

Naast kostenbesparingen kan een drinkwaterfiltratiesysteem ook de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf verbeteren. Met een on-site drinkwatersysteem kunnen werknemers snel hun waterflessen bijvullen in plaats van de werkomgeving te verlaten om gebotteld water te kopen. Dit kan de afwezigheid van het werk verminderen en de productiviteit verhogen.

Milieuvoordelen

Het gebruik van een waterfiltersysteem voor drinkwater heeft ook een positief effect op het milieu. Door wegwerp plastic waterflessen te elimineren, kan uw bedrijf zijn ecologische voetafdruk verkleinen en de milieuduurzaamheidsdoelstellingen halen. Door een herbruikbare glazen fles te gebruiken, kan uw bedrijf ook milieuvriendelijke alternatieven promoten bij uw klanten.

Het verbeteren van het merkimago

Het implementeren van een waterfiltersysteem voor drinkwater kan ook het merkimago van uw bedrijf verbeteren. Door te investeren in een duurzaam drinkwatersysteem maakt uw bedrijf duidelijk dat het zich inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, wat de hedendaagse milieubewuste consument aanspreekt. Bovendien kan het voorzien van klanten van gekoeld koolzuurhoudend en niet-koolzuurhoudend water een vleugje luxe toevoegen en hun ervaring verbeteren, wat leidt tot positieve recensies en mond-tot-mondreclame.

Conclusie: Waterfiltersysteem voor drinkwater

Kortom, de introductie van een waterfiltersysteem voor drinkwater is een logische financiële en milieuvriendelijke beslissing voor uw bedrijf. Aqua Pro biedt een verscheidenheid aan aanpasbare drinkwatersystemen voor bedrijven van elke omvang. Of u nu kiest om onze systemen te kopen of te huren, wij bieden de beste prijsopties, waardoor u geld bespaart en een optimale kwaliteit behoudt.

Waterkoeler bedrijf

Waterfiltersysteem Voor Drinkwater
Waterfiltersysteem Voor Drinkwater

De top 8 verontreinigingen die een kwalitatief drinkwaterfiltersysteem filtert.

Bij Aqua Pro zijn we er trots op dat we drinkwatersystemen van de hoogste kwaliteit leveren aan bedrijven en HORECA faciliteiten. Onze hoogwaardige systemen zijn ontworpen om een breed scala aan verontreinigingen uit te filteren en ervoor te zorgen dat u en uw klanten kunnen genieten van verfrissend, schoon water dat vrij is van onzuiverheden. In dit artikel kijken we naar enkele van de meest voorkomende verontreinigingen in drinkwater en leggen we uit hoe onze waterfiltersystemen helpen deze te verwijderen.

Chloor

Chloor is een gangbaar desinfectiemiddel dat in veel waterbehandelingssystemen wordt gebruikt om bacteriën en andere schadelijke micro-organismen te doden. De aanwezigheid van chloor kan het water echter een vreemde smaak en geur geven die voor sommige klanten onaangenaam kan zijn. Onze waterfiltersystemen verwijderen chloor effectief uit het water, waardoor het fris en schoon blijft.

Lood

Lood is een ernstig gevaar voor de gezondheid dat verschillende gezondheidsproblemen kan veroorzaken, vooral bij kinderen. Helaas kan lood uit oude leidingen en loodgieterij in het water lekken, waardoor het een veel voorkomende verontreiniging in leidingwater is. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van actieve koolfilters om looddeeltjes uit het water te verwijderen, zodat uw werknemers en klanten verzekerd zijn van veilig drinkwater.

Pesticiden en herbiciden

Pesticiden en herbiciden worden in de landbouw gebruikt om gewassen te beschermen tegen insecten en onkruid. De afspoeling van deze chemicaliën kan echter nabijgelegen waterbronnen, waaronder drinkwater, verontreinigen. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van filtratie technologie voor omgekeerde osmose die pesticiden en herbiciden effectief uit het leidingwater verwijdert, zodat iedereen schoon en gezond drinkwater krijgt.

Medicijnen en persoonlijke verzorgingsproducten

Geneesmiddelen en verzorgingsproducten zoals shampoo en handzeep bevatten een verscheidenheid aan chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Deze chemicaliën kunnen via rioolwater en afvalwaterzuiveringsinstallaties in de watervoorziening terechtkomen en het leidingwater verontreinigen. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van geavanceerde filtratie technologie om deze chemicaliën te verwijderen en schoon en veilig drinkwater te leveren.

Bacteriën en virussen

Bacteriën en virussen kunnen aanwezig zijn in leidingwater, vooral in gebieden met een hoge bevolkingsdichtheid. Deze micro-organismen kunnen ziekten veroorzaken zoals diarree, buikkrampen en overgeven. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van UV-sterilisatietechnologie om bacteriën en virussen te doden. Dit zorgt ervoor dat u en uw klanten altijd schoon en veilig drinkwater hebben.

Fluoride

In sommige gebieden wordt fluoride aan het water toegevoegd om de gezondheid van het gebit te verbeteren. Een teveel aan fluoride kan echter leiden tot tandfluorose, een aandoening die de tanden kan verkleuren en beschadigen. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van selectieve filtratietechnologie om overtollige fluoride uit het leidingwater te verwijderen, zodat uw werknemers en klanten veilig en gezond drinkwater krijgen.

Sedimenten en deeltjes

Sediment en deeltjes zoals zand, roest en puin kunnen aanwezig zijn in leidingwater en het troebel of verkleurd doen lijken. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van sedimentfiltratietechnologie om deze deeltjes uit het water te verwijderen, zodat het kristalhelder en fris blijft.

Cryptosporidium en Giardia

Cryptosporidium en Giardia zijn kleine parasieten die ernstige gastro-intestinale ziekten kunnen veroorzaken. Deze micro-organismen kunnen via riolering en dierlijk afval in het water terechtkomen en het leidingwater verontreinigen. Onze waterfiltersystemen maken gebruik van ultrafiltratie technologie om deze parasieten te verwijderen en schoon en veilig drinkwater voor iedereen te leveren.

Aqua Pro’s waterfiltersystemen zijn ontworpen om een breed scala aan verontreinigingen uit het leidingwater te verwijderen, waardoor uw werknemers en klanten schoon en gezond drinkwater krijgen.

Waterkoeler kopen

Waterfiltersysteem Voor Drinkwater

FAQ’s over waterfiltersysteem voor drinkwater

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of leasen van een drinkwaterfiltratiesysteem van Aqua Pro, maar nog vragen hebt, hebben we een lijst samengesteld van de meest gestelde vragen over onze producten en diensten om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is een waterfiltersysteem en hoe werkt het?

Aqua Pro heeft een waterfiltersysteem dat onzuiverheden en verontreinigingen uit het drinkwater verwijdert. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde filtratietechnologie om chloor, lood, bacteriën en andere verontreinigingen te verwijderen om schoon en veilig drinkwater te leveren.

Hoe vaak moet ik het filter vervangen?

Wij raden aan het filter om de zes maanden te vervangen voor de beste resultaten. Als uw waterkwaliteit echter slecht is of als u veel water gebruikt, kan het nodig zijn het filter vaker te vervangen. De frequentie van de filtervervanging hangt af van uw waterverbruik en de mate van vervuiling in uw omgeving.

Hoeveel kost het om een waterfiltersysteem te kopen of te huren?

Om de kosten van een waterfiltersysteem te bepalen, worden verschillende factoren in overweging genomen, zoals het type, het model en de huur- of koopoptie. Aqua Pro biedt een breed scala aan waterfiltersystemen tegen verschillende prijzen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Neem contact met ons op voor een offerte.

Is het beter om een waterfiltersysteem te kopen of te huren?

Wat voor u het beste is, hangt af van wat u nodig hebt en verkiest. Als u het systeem rechtstreeks wilt bezitten en het niet erg vindt om vooraf meer te betalen, is kopen misschien beter. Als u echter een meer flexibele en handige oplossing wilt, is huren misschien een betere keuze. Aqua Pro biedt zowel huur- als koopopties, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Kan ik het waterfiltersysteem zelf installeren of heb ik een professional nodig?

Voor een goede en veilige installatie van uw waterfiltersysteem raden wij een professionele installatie aan. Ons team van gekwalificeerde technici kan het systeem voor u installeren zodat het soepel en efficiënt werkt.

Wat zijn de voordelen van een waterfiltersysteem?

Een waterfiltersysteem heeft vele voordelen, zoals het leveren van schoon en veilig drinkwater, het verminderen van plastic afval, het bevorderen van een gezondere levensstijl en het kosteneffectief zijn op de lange termijn. Dankzij de innovatieve filtratie technologie van Aqua Pro kunt u genieten van verfrissend, gezuiverd water dat vrij is van verontreinigingen. Dit maakt het een geweldige investering voor uw welzijn en de planeet.

D Biedt u service na verkoop en onderhoud?

Bij Aqua Pro bieden we een uitgebreide dienst na verkoop en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw waterfiltersysteem goed en effectief werkt. Wij bieden routinematige onderhoudscontroles en filtervervangingen om de uitstekende conditie van uw systeem te handhaven. Ons team van professionals is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Wat zijn de voordelen van het Aqua Pro waterfiltersysteem voor drinkwater?

Het Aqua Pro waterfiltersysteem voor drinkwater biedt verschillende voordelen, waaronder de verwijdering van schadelijke verontreinigingen zoals chloor, lood en andere onzuiverheden die de smaak en geur van uw water kunnen beïnvloeden. Het verbetert ook de algemene kwaliteit van uw drinkwater door essentiële mineralen in evenwicht te brengen, waardoor het veilig en zuiver is om te drinken.

Hoe vaak moet ik de filters in het Aqua Pro waterfiltersysteem vervangen?

De frequentie waarmee de filters in het Aqua Pro-waterfiltersysteem moeten worden vervangen, hangt af van de kwaliteit van uw waterbron en uw dagelijkse waterverbruik. Wij raden echter aan de filters om de zes maanden te vervangen voor optimale prestaties en om ervoor te zorgen dat het systeem onzuiverheden blijft verwijderen en schoon en gezond water levert.

Is het Aqua Pro-waterfiltersysteem gemakkelijk te installeren en te onderhouden?

Ja, het Aqua Pro waterfiltersysteem voor drinkwater is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Het wordt geleverd met eenvoudige installatie-instructies en ons team is altijd beschikbaar om u door het proces te begeleiden. Bovendien is het onderhoud van het systeem eenvoudig en kunnen de filters gemakkelijk worden vervangen om steeds optimale prestaties te garanderen.


Waterfiltersysteem Voor Drinkwater
Waterfiltersysteem Voor Drinkwater

Conclusie: Waterfiltersysteem voor drinkwater

Bij Aqua Pro is het onze missie om bedrijven en HORECA zaken te voorzien van de beste waterfiltersysteem voor drinkwater. Onze systemen zorgen niet alleen voor zuiver en verfrissend drinkwater, maar dragen ook bij aan een gezondere levensstijl en elimineren het gebruik van plastic wegwerpwaterflessen. Door onze systemen te gebruiken, kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzame toekomst voor de planeet.

Wij bieden ook een reeks waterkoelers en drinkwatersystemen voor HORECA faciliteiten om gekoeld plat water of koolzuurhoudend water te serveren aan klanten, waardoor ze een vleugje luxe krijgen. Daarnaast bieden onze herbruikbare glazen flessen met gepersonaliseerde logo’s milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater. U kunt bij ons een drinkwatersysteem kopen of huren en er zeker van zijn dat u een positieve invloed heeft op het milieu. Bent u geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op voor meer informatie en laat uw gegevens achter op onze website om een offerte aan te vragen. Samen kunnen we een verschil maken.