Waterflessen

Zoek je de beste waterflessen? Met deze flessen kan je gekoeld, bruisend en/of heet water verkrijgen. Ontdek de drinkwatersystemen van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterflessen 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Waterflessen

Plastic waterflessen

Het is een bekend feit dat de verkoop van waterflessen wereldwijd afneemt. De belangrijkste reden hiervoor is dat de mensen zich steeds meer bewust worden van de schadelijke effecten van gebotteld water op de gezondheid en het milieu.

Plastic waterflessen zijn een essentieel onderdeel van de dagelijkse aankopen van de gemiddelde persoon. In een poging om gehydrateerd te blijven in onze dagelijkse routines, kopen we veel waterflessen, gewoon omdat ze er zijn en omdat ze draagbaar zijn. Doen we onszelf echt een plezier door gehydrateerd te blijven met gebotteld water? De experts zijn het er niet mee eens.

Agressieve marketingstrategieën doen ons geloven dat gebotteld water het gezondste water op de markt is. Als je de etiketten op waterflessen leest, kun je niet anders dan glimlachen als je ze serieus leest. Geen enkel waterzuivering bedrijf maakt water zo zuiver als ze beweren.

Gebotteld water is niet het resultaat van een grote goocheltruc. Het is maar water. Maar de reden waarom mensen het blijven kopen is omdat ze water moeten drinken. Zien zij de schadelijke gevolgen die dit onzuivere water voor hun gezondheid zal hebben? Misschien doen ze dat niet.

Waarom plastic waterflessen slecht zijn

We hebben allemaal het argument gehoord dat waterflessen kanker veroorzaken. Het is uw keuze om deze theorie te geloven of te verwerpen, en de meesten van ons kiezen voor het laatste zonder de feiten te controleren.

Plastic waterflessen kunnen grote schade toebrengen aan het menselijk lichaam als ze langer dan een week worden bewaard (in werkelijkheid worden de meeste waterflessen maanden bewaard voordat ze worden geconsumeerd).

Het opslaan van plastic flessen leidt tot het vrijkomen van bacteriën in het water. De bacteriën beginnen te groeien omdat ze worden aangetrokken door een warme en vochtige atmosfeer. Een afgesloten waterfles die niet in de koelkast wordt bewaard, is een feestmaal voor allerlei bacteriën die van uw dagelijkse waterconsumptie genieten.

Stelt u zich eens voor dat u een plastic waterfles drinkt die maanden geleden is gefabriceerd, in de hitte van de dag in vrachtwagens zonder airconditioning is vervoerd en weken en maanden na de fabricage in hete pakhuizen is opgeslagen. Geen twijfel mogelijk, het is slecht voor je gezondheid.

Waterflessen zijn niet alleen slecht voor u, maar ook voor het milieu. De hoeveelheid flessen die elk jaar wordt verspild is immens. Alleen al het feit dat voor de productie ervan een enorme hoeveelheid natuurlijke hulpbronnen wordt verbruikt en de rampzalige gevolgen die de verwerking ervan voor het milieu heeft, zou reden genoeg moeten zijn om de productie ervan in de hele wereld te verbieden. Recycling zou op zijn minst in de wetten van alle landen moeten worden opgenomen.

Wat kan er gedaan worden?

Aangezien er talrijke oplossingen en alternatieven op de markt zijn, is de beste manier om flessenwater te vervangen het gebruik van waterzuiveringssystemen die via de hoofdwaterleidingen worden gevoed.

Aqua-Pro komt zeer efficiënt aan deze consumentenbehoefte tegemoet door efficiënte waterzuivering methoden aan te bieden en ook opties voor koelwater. Gebruik het thuis of op het werk. Voorzie werknemers en consumenten van fris, koel en bruisend water dat niet alleen lekker smaakt, maar ook vrij is van alle onzuiverheden en goed is voor de gezondheid.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro