Waterkoeler Aqua-Pro

Zoek je de beste waterkoeler voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de waterkoelers van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeler Aqua-Pro
Waterkoelers en drinkwatersystemen

Waterkoeler van Aqua Pro

Waterkoelers zijn tegenwoordig een noodzaak geworden omdat de mensen zich meer bewust zijn geworden van hun gezondheid en niet willen afzien van hun belangrijkste voedselbron, namelijk schoon drinkwater.

In de meeste gebieden waar mensen wonen, is er water met een hoog zout-, calcium- of chloorgehalte. Het is niet aangenaam dagelijks dergelijk water te drinken, zodat de mensen vaak hun toevlucht nemen tot de aankoop van gebotteld water.

Gebotteld water is een zeer dure kortetermijnoplossing voor dit probleem, en u loopt altijd het risico dat u zonder water komt te zitten. Daarom is het installeren van een waterkoeler wellicht de beste keuze voor u.

Waterkoelers gebruiken gewoon elektriciteit om het water te koelen, en dit water wordt opgeslagen in een ruimte binnenin de koeler, de watertank. Als je op de kraan van de koeler drukt, krijg je verfrissend koud en lekker water.

Aqua-Pro waterkoeler: kenmerken

Aqua-Pro is uniek in het type waterkoeler dat het ontwikkelt. Het biedt u een oplossing die u alle zorgen over water uit handen neemt.

Voldoende koud:

Het water dat uit de Aqua-Pro waterkoeler komt, is noch ijskoud, noch lauw. Het wordt gekoeld tot een standaardwaarde, zodat het water drinkbaar is. Gekoeld water kan deze constante kwaliteit en temperatuur niet bereiken.

Geen capaciteitsbeperkingen:

In tegenstelling tot waterflessen en -bussen die slechts een beperkte hoeveelheid water kunnen bevatten, zijn onze waterdispensers aangesloten op een constante watertoevoer. Dit zorgt ervoor dat er geen tekort is aan mooie en smakelijke glazen water wanneer veel mensen het tegelijk drinken. De watertank is ontworpen voor meerdere personen tegelijk en wordt voortdurend bijgevuld, zodat er geen tekorten ontstaan.

Filtratie:

In ons watersysteem hebben wij de dienst van filtratie opgenomen. Filtratie zuivert je water en zorgt ervoor dat je waterkoeler niet verstopt raakt door de ophoping van zouten.

Koeling:

U kunt de mate van koeling die u nodig hebt eenvoudig aanpassen aan uw klimatologische omstandigheden. Bij de meeste koelers kunt u gewoon kiezen tussen warm en koud, soms kunt u ook een bepaalde graad van koude instellen met behulp van een thermostaat. Onze koelers zijn dus zeer flexibel en innovatief.

Milieuvriendelijk:

Waterdispensers zijn milieuvriendelijk omdat ze stromend water gebruiken om ze te vullen. Gebotteld water is uiterst schadelijk voor het milieu omdat de plastic flessen waarin het wordt geleverd niet biologisch afbreekbaar zijn.

Koolzuurhoudend water:

Om aan uw smaak te voldoen, bieden wij ook de extra optie van koolzuurhoudend water door kooldioxide toe te voegen aan uw gewone gezuiverde water.

Waterbesparing:

Als je leidingwater gebruikt, laat je het meestal lopen tot het de juiste temperatuur heeft bereikt. Wat mensen zich niet realiseren is dat dit leidt tot onnodig waterverlies. Met onze waterkoelers kunt u meteen beslissen welke temperatuur u wilt.

Aqua-Pro is een zeer flexibele en open organisatie. Wij proberen uw problemen te bestuderen en te begrijpen, vervolgens stellen wij een mogelijke oplossing voor die kan worden geëvalueerd en tenslotte helpen wij u de beste oplossing te creëren in uw openbare of privé-omgeving.

Waterkoeler Aqua-Pro