Waterkoeler Aqua Pro

Zoek je het beste waterkoeler? Deze waterkoeler zorgt niet enkel voor gekoeld water maar ook voor bruisend en/of heet water. Ontdek de waterkoeler van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeler Aqua Pro 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Waterkoeler

Waterkoeler van het merk Aqua Pro

Een waterdispenser is een machine die is ontworpen om water af te geven nadat het tot een bepaalde temperatuur is afgekoeld. Waterdispensers kunnen met of zonder flessen worden gebruikt; het eerste is niet milieuvriendelijk omdat de gebruikte flessen van plastic zijn.

Waterdispensers die zijn aangesloten op een stromende waterbron zijn niet alleen gezond, maar ook ecologisch verantwoord. Dit is ook beter bekend als een waterkoeler. Met waterkoelers kunt u altijd genieten van een verfrissend koel glas water.

Bovendien zijn de meeste waterkoelers uitgerust met een thermostaat, zodat je de waterkoeler het hele jaar door kunt gebruiken. Naast het koelen van het water hebben de koelers ook de functie van een reinigingsapparaat om ervoor te zorgen dat elk glas gezond is en vrij van bacteri├źn.

In een waterkoeler zit een koelreservoir dat de temperatuur van het water op peil houdt. Dit reservoir is gemaakt van roestvrij staal, zodat het water niet naar plastic smaakt.

Waarom een waterkoeler kopen?

Investeren in een waterdispenser is zinvol omdat leidingwater niet gegarandeerd schoon en onbesmet is. Op sommige plaatsen heeft leidingwater een uitgesproken zoute of krijtachtige smaak. Het gebruik van onze Aqua-Pro waterkoeler lost deze problemen op en elk glas dat je krijgt is gevuld met voedzaam, heerlijk water.

Het is niet altijd mogelijk om waterflessen in de zomer te koelen door ze in de koelkast te zetten. Ze nemen kostbare ruimte in beslag en het koude water raakt snel op naarmate meer mensen het verbruiken. Bovendien kan water dat op deze manier is opgeslagen, te koud zijn om gemakkelijk te drinken.

In dit geval is de waterdispenser de beste en handigste oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanvoer van koud water, want de koeler werkt met een waterstroom die nooit droogloopt.

Aqua-Pro ontwerpt waterkoelers om aan de behoeften van verschillende soorten organisaties te voldoen. Een thuis geïnstalleerde waterkoeler is bijvoorbeeld anders dan een koeler in een restaurant, gymzaal of school. Deze laatste zijn groter en hebben meer kranen, zodat twee of meer mensen tegelijk kunnen drinken.

Een gezonde watervoorziening is van essentieel belang in bijna alle openbare voorzieningen. Toegang tot schoon water is een basisbehoefte, en Aqua-Pro dient om daarin te voorzien. Vooral in de zomer is er een grote behoefte aan vers, gekoeld water. Aqua-Pro helpt dit mogelijk te maken.

Hoe installeer je een waterkoeler?

Aqua-Pro analyseert zorgvuldig uw waterbehoefte en adviseert een geschikte waterkoeler voor uw bedrijf. De koeler is aangesloten op een bestaande waterleiding en wordt van elektriciteit voorzien.

De elektriciteit levert de energie om het water te koelen. Ons bedrijf zal u voorzien van gedetailleerde instructies voor de installatie. U kunt ook onze klantendienst bellen als u problemen hebt.

Koop deze gemakkelijke en veilige manier om uw gezin, werknemers, klanten en bezoekers gehydrateerd te houden. Bedrijven die investeren in waterdispensers laten automatisch een goede indruk na bij anderen, omdat ze laten zien dat ze geven om het welzijn van hun werknemers.