Waterkoeler Aqua Service

Zoek je de beste waterkoeler voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de waterkoelers van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeler Aqua Service 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Waterkoeler

Waterkoeler Aqua Service

De dienstensector vereist een groter gebruik van basisdiensten door bedrijfseigenaren, hun werknemers en zelfs hun klanten en bezoekers. Dit omvat de voorziening van veilig, gekoeld drinkwater.

Schoon en vers water moet beschikbaar zijn voor iedereen die het nodig heeft, aangezien het een noodzaak is voor elk bedrijf in de dienstensector. Daarom is Aqua-Pro de oplossing voor veilig, gezond en fris drinkwater voor elk bedrijf.

Waterkoelers zijn vandaag de dag een noodzaak voor elk bedrijf, of het nu in de productie- of in de dienstensector is. In de dienstensector, waar de nominale waarde van de onderneming afhangt van de tevredenheid van klanten en cliƫnten, is de behoefte beslist groter.

Investeren in een Aqua-Pro waterkoeler helpt om het doel van klantentevredenheid en de goede reputatie van het bedrijf dat een waterkoeler gebruikt te bereiken.

Er zijn verschillende soorten waterkoelers op de markt. Het gebruik van water coolers zonder fles is het populairst bij bedrijven in de dienstensector, omdat ze handiger en kosten effectiever zijn in het gebruik.

Deze waterkoelers zijn aangesloten op het waterleidingnet en vereisen geen extra flessen of containers voor de watervoorziening die regelmatig moeten worden vervangen en bijgevuld. Voor klanten is een waterkoeler die aangesloten is op de waterleiding aantrekkelijker, omdat zij er veel baat bij hebben.

Het gebruik van waterkoelers zorgt voor een onbeperkte aanvoer van vers drinkwater. Men hoeft niet bang te zijn dat klanten worden geweigerd als zij een glas vers drinkwater willen omdat het bedrijf dat niet in voorraad heeft.

Het idee is dat de zaak geen koud water in voorraad hoeft te hebben om klanten te bedienen wanneer zij dat nodig hebben. Het is eenvoudig en gemakkelijk om klanten een bijna onbeperkte voorraad vers water aan te bieden wanneer zij dat willen.

Het lijdt geen twijfel dat het voor een bedrijf goedkoper is om een waterkoeler in flessen te gebruiken. Aangezien het om een eenmalige installatie gaat, zijn er voor het bedrijf geen andere kosten dan de water- en elektriciteitsrekeningen.

Er zijn ook geen leveringen van flessenwater of grote plastic flessen voor de waterkoeler, zodat er geen problemen zijn met leveringen of rommel op het terrein. Door gebruik te maken van de eigen watervoorziening van het gebouw, zijn er geen kosten voor flessen.

Er is weinig onderhoud nodig om een waterdispenser in goede staat te houden. Het bedrijf zal minder werk hebben aan het reinigen en afstellen van het mechanisme en de onderdelen. Dit betekent meer comfort voor het bedrijf en zijn werknemers.

Het belangrijkste en tegelijkertijd meest verwaarloosde gevolg is het milieu- en gemeenschapsvoordeel van het gebruik van een waterautomaat. De verminderde hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door het gebruik van draagbare flessen wordt geƫlimineerd wanneer een waterdispenser op de werkplek wordt gebruikt.

Het milieuvoordeel is te groot voor een bedrijf om te negeren. Dit milieuvoordeel van het gebruik van een waterkoeler zoals Aqua-Pro op de werkplek komt niet alleen het bedrijf en zijn klanten ten goede, maar ook de gemeenschap in zijn geheel.

Drinkwatersysteem Voor Kantoor
drinkwatersysteem voor kantoor
Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro