Waterkoeler Leidingwater

Bent u op zoek naar een waterkoeler op leidingwater? Ontdek de Aqua Pro waterkoelers:

Waterkoeler op leidingwater Aqua Pro

De waterkoelers op leidingwater van Aqua Pro zorgen ervoor dat u fris en gezond water kan drinken van een kraan of tap. Dankzij een ingenieus waterfiltersysteem (inclusief waterfilter en CO2 set) kan u water nemen van uw kraan dankzij een aansluiting op uw waterleiding. Het drinkwatersysteem behandelt uw leidingwater waardoor u van fris, gefilterd en gekoeld plat water of bruisend water kan genieten, rechtstreeks van de tap of kraan.

Aqua Pro drinkwatersystemen worden aangesloten op uw leidingwater en gefilterd aan de hand van actieve kool.

Een drinkwatersysteem of waterkoeler gebruikt hierbij microfiltratie waardoor onzuiverheden in uw leidingwater worden verwijderd. U krijgt lekker water dat geurloos is en niet langer naar chloor of andere metalen smaakt.

Maak ook komaf met het sleuren van grote plastiek of PET flessen met water en haal een drinkwatersysteem of waterkoeler van Aqua Pro drinkwatersystemen in huis.

Bovendien is Aqua Pro ook beschikbaar als drinkwatersysteem voor de horeca en voor bedrijven.

Voordelen van waterkoelers op leidingwater

Een waterkoeler dat rechtstreeks op uw waterleiding wordt aangesloten heeft veel voordelen.

We zetten de voordelen van een waterkoeler of drinkwatersysteem graag voor u op een rijtje.

1. Geld besparen met een eigen waterkoeler

Meestal halen mensen drinkwater in huis via flessen water. Dat kost niet alleen veel geld. Het is ook een gedoe om dagelijks of wekelijks een groot aantal flessenwater in huis te halen.

En we weten dat het drinken van veel en gezond water heel belangrijk is voor het welzijn van ons lichaam en onze geest. Het lichaam functioneert immers het beste als we voldoende gezond water drinken. Als er geen flessenwater in huis is, vergeten we vaak te drinken. Of we drinken softdrinks zoals cola of limonade of andere dranken. Maar stel u voor dat u dagelijks fris en gefilterd water kan krijgen via de kraan, aangesloten op de waterleiding. Dat is uiteraard stukken goedkoper en gemakkelijker dan telkens opnieuw flessenwater te moeten kopen.

Een gemiddeld gezin kan jaarlijks ongeveer € 1,000 kan besparen dankzij een drinkwatersysteem of water koeler. Kies daarom ook voor een AquaPro waterkoeler op leidingwater.

Drinkwatersysteem Voor Thuis Aqua Pro

2. Meer ruimte dankzij een waterkoeler op leidingwater

U hebt dankzij een Aqua Pro waterkoeler op leidingwater ook veel meer ruimte in uw koelkast en uw berging. U zal er immers niet langer grote plastiek flessen vinden. Al het lekkere water komt immers rechtstreeks van de kraan of uw watertap.

3. Geen rugpijn problemen meer dankzij uw drinkwatersysteem

Omdat u niet langer grote bakken of pakken (PET) waterflessen moet dragen, hebt u geen of veel minder risico op rugpijn of andere lichamelijke kwalen. Uw lekker water komt rechtstreeks uit de kraan met een Aqua Pro drinkwatersysteem. Gedaan dus met zware bakken sleuren.

Geniet daarom ook van gekoeld en gefilterd plat water of spuitwater met een Aqua Pro van Aqua Service in huis, of op uw bedrijf (drinkwatersysteem kantoor) of voor uw restaurant (drinkwatersysteem horeca).

4. Drinkwater met een lekkere smaak en geur

Het water dat momenteel uit uw kraan komt heeft mogelijk een mindere smaak, al dan niet samen met een minder geurtje. Het is soms niet de kwaliteit die we gewoon zijn van het water uit bijvoorbeeld een fles van een bekend merk.

Welnu, onze waterkoelers op leidingwater zorgen ervoor dat de chloorsmaken en mindere geuren uit leidingwater worden verwijderd. Hierdoor kan u genieten van gekoeld water en gefilterd water.

5. Minder plastic: een waterkoeler op leidingwater is beter voor het milieu

Een drinkwatersysteem of water koeler op uw waterleiding is ook veel beter voor ons milieu dan de grote afvalberg die wordt veroorzaakt door water in PET of plastic flessen (plastieken flessenwater, drinkwater van een van de vele merken). U geniet immers van lekker fris water dat gefilterd wordt binnen uw drinkwatersysteem en zo direct uit de kraan komt.

Verminder ook de afvalberg van plastic en koop een leiding waterkoeler of drinkwaterkraan van Aqua Pro, aangeboden door Aqua Service.

Drinkwatersysteem Prijs

Waterkoeler Op Waterleiding Professioneel Gebruik
waterkoeler op waterleiding voor professioneel gebruik
Waterkoeler Op Waterleiding Bedrijf
waterkoeler op waterleiding voor uw bedrijf

Tips omtrent de waterkoelers van Aqua Pro

Wij adviseren om een voorfilter te plaatsen bij uw waterleiding waterkoeler.

Een voorfilter zorgt er voor dat grote onzuiverheden worden opgevangen door een waterfilter.

U moet maar eens het drinkwater dat u momenteel uit uw kraan heeft testen: heeft het een mindere smaak of treft u onzuiverheden aan? Uw drinkwater testen zorgt er immers voor dat u een beter inzicht krijgt omtrent het al dan niet noodzakelijk zijn van een waterkoeler voor thuis, op kantoor of in uw bedrijf.

Het drinkwater in België of in Vlaanderen is doorgaans ok om te drinken, maar het kan nog beter. Vergelijkt u maar eens de kwaliteit van flessenwater van een bekend merk met de kwaliteit van het water dat momenteel uit uw kraan komt: het water van uw kraan is meestal niet zo lekker als het flessenwater van een merk.

Met een drinkwatersysteem of waterkoeler kan u de goede, fijne smaak bereiken van het water van een bekend merk, direct uit uw kraan.

De AquaPro drinkwatersystemen en waterkoelers van Aqua Service zijn immers uitgerust met een koolstoffilter en andere waterfilters die ervoor zorgen dat uw leidingwater gekoeld en fris is.

U zal het merken: drinkwater zuiveren met een waterfilter of een drinkwaterinstallatie is een hele stap vooruit. U kan telkens opnieuw genieten van zuiver, gefilterd en gekoeld drinkwater, plat water of bruisend water/spuitwater, gewoon uit de kraan.

Geen excuses meer dus dat u geen flessenwater in huis hebt. Want uw drinkwater is niet langer op; het is gewoon onmiddellijk bereikbaar via uw kraan, lekker en bijkomend gekoeld en gefilterd.

Tip: een medische matras kopen.

Drinkwater Zuiveren Thuis
Drinkwater zuiveren thuis
Drinkwaterkraan Voor Thuis
Drinkwaterkraan voor thuis
Drinkwatersysteem Bedrijf Aqua Pro
Drinkwatersysteem bedrijf Aqua Pro

Waterkoeler op leidingwater, met koolstoffilter

Een Aqua Pro drinkwatersysteem bestaat uit microfilters (micro filters) die ervoor zorgen dat geuren en slechte smaken van leidingwater worden verwijderd. Door het verwijderen van deze onzuiverheden krijgt u fris drinkwater, dat even goed smaakt als flessenwater. Alle kleine onzuiverheden worden volledig verwijderd uit uw leidingwater dankzij een koolstoffilter.

Daarnaast kan u ook koolzuurgas toevoegen indien u als gebruiker van uw waterkoeler bruisend water of spuitwater wil maken. En dat is vrij uniek: u kan spuitwater rechtstreeks uit uw kraan bekomen. Ofwel kiest u voor plat water op kamertemperatuur of gekoeld plat water, ofwel voor gekoeld spuitwater of bruisend water.

En bepaalde AquaPro drinkwaterkranen hebben met een bijkomende functie: namelijk het tappen uit de kraan van heet water, om bijvoorbeeld thee mee te zetten of een soep mee te maken. De smaken van deze dranken zijn immers heerlijk en het best met gefilterd water in plaats van gewoon leidingwater.

Gedaan dus met het plaatsen van een tas koud water in uw microgolf oven om op te warmen. Dankzij de heet water functie van een Aqua Pro drinkwaterinstallatie beschikt u meteen over heet water.

Drinkwatersysteem voor horeca (hotel, restaurant en café), kantoor en bedrijf

Het Aqua-Pro drinkwatersysteem (of waterkoeler) is eveneens beschikbaar voor bedrijven, restaurants en andere horeca zaken. Op die manier kan u uw klanten of personeel steeds voorzien van gefilterd en gekoeld plat water of gekoeld spuitwater (bruisend water).

Waterkoeler Op Waterleiding Kopen
Waterkoeler op leidingwater voor kantoor kopen
Waterkoeler Leidingwater
waterkoeler waterleiding : kantoor en horeca

Waterkoeler horeca

De Aqua Pro Professional is een waterkoeler of drinkwaterinstallatie dat speciaal ontworpen is voor horeca-doeleinden. Het systeem stelt u in staat gepersonaliseerd water te tappen door middel van microfiltratie van inkomend leidingwater.

Naast het milieuvriendelijke karakter van deze waterkoeler op leidingwater, biedt het ook talrijke voordelen die de hoogste kwaliteit garanderen en uw kosten drastisch kunnen drukken.

  • Een éénmalige investering met een zeer snelle terugverdientijd.
  • Het drinkwater kan op een door u gekozen temperatuur getapt worden, waaraan koolzuurgas kan worden toegevoegd (om spuitwater te maken).
  • U hoeft niet meer te sleuren met leeggoed / lege bakken.
  • Geen kosten meer voor drinkwater voor uw personeel.
  • Een drinkwatersysteem met toebehoren van hoogste kwaliteit, met 2 jaar omnium garantie.
  • Automatisch 4 tot 6 maandelijks onderhoudsbezoek (onderdelen worden indien nodig vernieuwd en uw toestel wordt gereinigd).
  • Goede service na verkoop.
  • Onze technische dienst staat ten aller tijde ter beschikking.

Waterkoeler op leidingwater met eigen flessen

U hebt ze ongetwijfeld al gezien: restaurants die hun klanten gekoeld water aanbieden in glazen flessen van Aqua Service met hun eigen logo erop.

Welnu, deze restaurants maken meestal gebruik van een waterkoeler op leidingwater, zoals Aqua Pro, en tappen gekoeld water uit een uniek drinkwater systeem dat het leidingwater filtert en koelt. De drinkwatertap wordt immers rechtstreeks aangesloten op de waterleiding.

Aqua Pro wordt als drinkwatersysteem ook veelvuldig gebruikt in bedrijven, kantoren, overheidsdiensten, ziekenhuizen, bejaardentehuizen. Overal in het land vindt u wel ergens een Aqua-Pro drinkwatersysteem.

Op die manier kan u uw klanten en uw personeel gekoeld en gefilterd water aanbieden. Het is water dat zeer aangenaam is om te drinken. Het werkt bovendien stimulerend om meer water te drinken. En meer water drinken betekent een gezonder lichaam met een gezondere geest. Uw lichaam kan zo makkelijker voldoende hydrateren en water opnemen.

Nog deze tip: een drinkwatersysteem kan u combineren met een waterverzachter of een waterontharder. Een waterverzachter zorgt er voor dat al het water dat in uw woning wordt opgenomen eerst wordt verzacht: het harde water, dat vaak zorgt voor kalkaanslag op uw kranen, keuken, badkamer, douche, …, wordt zacht gemaakt met een ontkalker.

Het water dat u gebruikt via uw kraan kan u nu bijkomend filteren met een water koeler voor thuis in uw keuken: u kan gekoeld en gefilterd water drinken van de kraan. U kan dit gefilterd water ook gebruiken om lekkere gerechten te bereiden. Want koken met gefilterd water is nog altijd beter: het zorgt voor betere, zuivere smaken. U kan het gefilterd water ook perfect gebruiken voor bijvoorbeeld babyflessen.

Waterkoeler Leidingwater Op Tafel
leidingwater op tafel : waterkoeler AquaPro | (c) Aqua Service

Aqua Pro drinkwatersysteem prijs | Beste waterkoeler op leidingwater

Hebt u interesse in een drinkwatersysteem bij u thuis, of voor uw restaurant, of voor uw bedrijf of kantoor?

Aarzel dan niet een kies voor een eigen drinkwatersysteem. U kan met ons contact opnemen door een gratis offerte aan te vragen via onze site. Wij zullen dan contact met u opnemen en alle informatie bezorgen omtrent de AquaPro drinkwatersystemen en waterkoelers op leidingwater.

Wij zullen u vervolgens een waterkoeler of drinkwater systeem op maat aanbieden met de juiste waterfilters, rekening houdend met uw behoeften en uw waterverbruik.

Kies ook voor een drinkwatersysteem van Aqua Pro en bespaar zo veel geld, en geniet dagelijks van heerlijk gefilterd en gekoeld drinkwater.