Waterkoeler op de kraan

Koop de waterkoeler van Aqua Pro.

Ervaar een gezondere levensstijl en verminder uw ecologische voetafdruk met waterkoelers van Aqua Pro.

Kies uit onze offerte van hoge kwaliteit drinkwatersystemen perfect voor bedrijven en HORECA faciliteiten. Vul het formulier in om deskundig advies te krijgen over onze prijzen, modellen en opties.


Waterkoeler Op De Kraan
Waterkoeler Op De Kraan

Waterkoeler Op De Kraan
Waterkoeler Op De Kraan

Welkom bij Aqua Pro, wij leveren premium drinkwatersystemen in België voor bedrijven en HORECA faciliteiten. Onze waterdispensers leveren gefilterd en zuiver drinkwater zonder onzuiverheden. Ons doel is het bevorderen van een gezondere levensstijl en het verminderen van de impact op het milieu door het elimineren van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik.

Wij zijn een toonaangevende leverancier van drinkwatersystemen en hebben een breed scala aan producten om aan al uw waterbehoeften te voldoen. Onze diensten omvatten de verhuur en verkoop van waterdispensers aan bedrijven in HORECA, evenals de productie van glazen flessen op maat met het logo van uw bedrijf. Wij begrijpen het belang van een luxe ervaring voor uw klanten, en onze drinkwatersystemen doen precies dat door milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water te promoten.

Wilt u betrokken raken bij het promoten van duurzame drinkwatersystemen? Laat uw contactgegevens achter op onze site en een van onze vertegenwoordigers zal binnenkort contact met u opnemen.

Waterkoeler Op De Kraan

5 redenen waarom uw kantoor een waterkoeler op de kraan nodig heeft

Bij Aqua Pro zijn we er een groot voorstander van dat bedrijven een waterkoeler op de kraan installeren in hun kantoor. Met een waterkoeler op de kraan kunnen werknemers en klanten genieten van verfrissend en gefilterd drinkwater dat vrij is van verontreinigingen. In dit artikel overlopen we 5 redenen waarom uw kantoor een waterdispenser nodig heeft.

Bevorderen van een gezondere levensstijl.

Voldoende water drinken is cruciaal voor een goede gezondheid. Maar met drukke schema’s is het gemakkelijk om te vergeten voldoende te drinken. Door een waterkoeler op de kraan te installeren, hebben werknemers gemakkelijk toegang tot schoon drinkwater, wat hen aanmoedigt om meer te drinken gedurende de dag. Dit helpt hun algemene gezondheid en welzijn te verbeteren, wat op zijn beurt leidt tot een gelukkiger en productiever personeelsbestand.

De ecologische voetafdruk verkleinen

Met de toenemende belangstelling voor milieuduurzaamheid hebben bedrijven de verantwoordelijkheid om hun impact op het milieu te verminderen. Een manier om dit te doen is door het elimineren van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik. Door uw werknemers en klanten voortdurend van gefilterd water uit een waterdispenser te voorzien, kunt u het gebruik van plastic flessen in uw bedrijf aanzienlijk verminderen en zo de vervuiling verminderen en milieuduurzaamheid bevorderen.

Voeg een vleugje luxe toe aan de klantervaring

Als u een bedrijf runt in de horeca, zoals een hotel, restaurant of café, kunt u een vleugje luxe creëren voor uw klanten met een waterkoeler op de kraan. Klanten waarderen het dat ze toegang hebben tot gefilterd water zonder er om te hoeven vragen. Dit gemak verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar versterkt ook de reputatie van uw bedrijf als milieubewust bedrijf.

Verbeteren van de productiviteit van werknemers

Uitdroging kan een aanzienlijke invloed hebben op de productiviteit van werknemers. Studies hebben aangetoond dat uitdroging kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en verminderde cognitieve prestaties. Door uw werknemers gemakkelijk toegang te geven tot schoon drinkwater via een waterdispenser, kunnen ze gehydrateerd blijven, hun energieniveau op peil houden en mentaal alert blijven gedurende de hele werkdag.

Personalisatie met Promote Branding

Bij Aqua Pro bieden we herbruikbare glazen flessen met bedrijfslogo’s voor bedrijven om branding te promoten. Gepersonaliseerde flessen kunnen ook dienen als een ideaal relatiegeschenk, omdat ze werknemers of klanten niet alleen een mooie fles bieden die ze keer op keer kunnen gebruiken, maar ook een grote waarde hebben wanneer ze met het bedrijf worden geassocieerd. Uw geschenken zien er mooi en stijlvol uit op kantoor en moedigen meer mensen aan zich aan te sluiten bij uw initiatief om milieuvriendelijke, herbruikbare flessen te gebruiken.

Aqua Pro biedt niet alleen uitstekende waterkoelsystemen, maar ook een reeks andere drinkwatersystemen zoals waterfilters, waterontharders en omgekeerde osmosesystemen. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen behoeften heeft en we zullen samen met u een oplossing vinden die het beste past bij uw behoeften en budget.

Kortom, er zijn veel voordelen verbonden aan het installeren van een waterdispenser, zoals het bevorderen van een gezondere levensstijl, het verminderen van de CO2-uitstoot, het toevoegen van een vleugje luxe aan de klantervaring, het verbeteren van de productiviteit van de werknemers en het bevorderen van branding terwijl het milieu wordt beschermd.


De beste waterkoelers in België | Aqua Pro drinkwatersystemen: Ontdek de waterkoelers van Aqua Pro, perfect voor bedrijven en huishoudens. Onze systemen zijn ontworpen om zo vers en schoon mogelijk water te leveren.
 
Drinkwatersysteem Aqua Pro voor Horeca en Bedrijven: De drinkwatersystemen van Aqua Pro zijn een must voor elk bedrijf. Met onze geavanceerde technologie en toewijding aan kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat uw gasten en werknemers toegang hebben tot het best mogelijke water.
 
De beste waterdispensers | Aqua Pro drinkwatersystemen: Blijf fris met Aqua Pro’s collectie van de beste waterdispensers in België. We bieden een ruime keuze aan stijlen en maten die passen bij jouw unieke behoeften, allemaal met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties.
 
Waterkoelers voor bedrijven: Verbeter je kantooromgeving met de waterkoelers van Aqua Pro die speciaal ontworpen zijn voor bedrijven. Geniet de hele dag van vers, koud water met onze ultramoderne systemen.
 
Drinkwatersysteem huren of kopen | Aqua Pro in België: Aqua Pro biedt flexibele huur- en koopopties voor onze hoogwaardige drinkwatersystemen. Onze experts helpen je de perfecte oplossing te vinden voor jouw huis of bedrijf.
 
Waterfiltersysteem voor bedrijven: De waterfiltersystemen van Aqua Pro zijn perfect voor bedrijven die de smaak en kwaliteit van hun water willen verbeteren. Onze geavanceerde systemen zorgen voor schoon, zuiver water voor uw werknemers en klanten.
 
De beste waterkoelers | Tips op kantoor: Op zoek naar de perfecte waterkoeler voor je kantoor? Kijk dan niet verder dan Aqua Pro. Onze topsystemen zijn ontworpen voor maximale prestaties en gemak, waardoor ze perfect passen in elke werkomgeving.

6 Eigenschappen die u moet zoeken in een waterkoeler op de kraan hoge kwaliteit.

Als experts in drinkwatersystemen van hoge kwaliteit weten wij hoe belangrijk het is om altijd toegang te hebben tot schoon en verfrissend water. De perfecte oplossing? Een waterkoeler op de kraan! Hij bevordert niet alleen een gezondere levensstijl doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan uw werkomgeving of decor. In dit artikel presenteren we de zes belangrijkste kenmerken van een waterdispenser.

Filter systeem

Aqua Pro hecht altijd veel belang aan kwaliteit en zorgt ervoor dat onze drinkwatersystemen vrij zijn van onzuiverheden. Het eerste kenmerk waar u daarom op moet letten is een filtersysteem. Een waterdispenser van hoge kwaliteit is uitgerust met een hoogwaardige filter die onzuiverheden verwijdert en u voorziet van schoon, verfrissend drinkwater.

D-afgiftemechanisme

Een ander belangrijk kenmerk van een waterkoeler op de kraan van hoge kwaliteit is het uitgiftemechanisme. De dispenser moet gemakkelijk te gebruiken zijn en snel en efficiënt water afgeven. Een waterkoeler op de kraan van goede kwaliteit moet ook de keuze bieden tussen plat of koolzuurhoudend water, zodat uw klanten of personeel de drank van hun voorkeur kunnen kiezen.

Koelingssysteem

Een derde kenmerk dat u moet zoeken in een waterdispenser van hoge kwaliteit is het koelsysteem. Het systeem moet ontworpen zijn om te allen tijde constant gekoeld water te leveren. Een waterkoeler op de kraan van goede kwaliteit heeft regelaars waarmee u de temperatuur kunt aanpassen, zodat u kunt genieten van een drankje naar wens.

Milieuvriendelijk

Aqua Pro vindt het belangrijk om het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik te verminderen en het milieu te beschermen. Een vierde kenmerk dat u moet zoeken in een waterdispenser van goede kwaliteit is milieuvriendelijkheid. Een waterdispenser van goede kwaliteit helpt u uw ecologische voetafdruk te verkleinen door wegwerpflessen overbodig te maken.

Onderhoud en reiniging

Uw waterdispenser heeft regelmatig onderhoud en reiniging nodig om de hygiënische normen te handhaven. Een waterkoeler op de kraan van goede kwaliteit moet een systeem hebben dat reiniging en onderhoud vergemakkelijkt. Aqua Pro biedt een reeks drinkwatersystemen met gemakkelijk te reinigen onderdelen en compatibele reinigingsmiddelen voor een efficiënt hygiënebeheer.

Klantenzorg

Last but not least moet een waterkoeler op de kraan van hoge kwaliteit ook een uitstekende klantenservice hebben. Zorg ervoor dat u contact opneemt met een aanbieder die tijdig technische ondersteuning kan bieden, zelfs bij onverwachte incidenten. Het bedrijf moet beschikken over gekwalificeerde technici die u in elke vorm van nood kunnen helpen.

Kortom, investeren in een kwaliteitswaterdispenser is een geweldige oplossing voor elke werkomgeving, restaurant of café. Het bevordert een gezondere levensstijl, helpt uw ecologische voetafdruk te verkleinen en zorgt voor verfrissend drinkwater. Let op de bovenstaande kenmerken en je vindt zeker een waterkoeler die perfect past bij de behoeften van je bedrijf.

Waterkoeler Op De Kraan
Waterkoeler Op De Kraan

3 Redenen waarom een waterkoeler uit de kraan duurzamer is dan water in flessen.

Bij Aqua Pro vinden we dat toegang tot zuiver en verfrissend drinkwater een basisrecht moet zijn voor iedereen. We weten dat veel bedrijven en particulieren ervoor kiezen om over te stappen van gebotteld water naar duurzame alternatieven. Daarom bieden wij bedrijven en HORECA-faciliteiten de mogelijkheid om een waterkoeler op de kraan te huren of te kopen.

Hier zijn 3 redenen waarom de overstap van gebotteld water naar een waterkoeler op de kraan duurzamer en voordeliger is voor alle betrokkenen:

Milieuduurzaamheid

We weten allemaal dat plastic flessen schadelijk zijn voor het milieu, omdat ze niet biologisch afbreekbaar zijn en het wel 1000 jaar kan duren voordat ze zijn afgebroken. Bovendien verbruikt gebotteld water veel grondstoffen en zijn er verschillende stappen nodig, zoals inkoop, productie, transport en verwijdering, die bijdragen aan de uitstoot van broeikasgassen.

Kiezen voor een waterkoeler op de kraan daarentegen vermindert het plastic afval, de koolstofvoetafdruk en de totale impact op het milieu aanzienlijk. Met een Aqua Pro waterkoeler uit de kraan kunt u vers, schoon water rechtstreeks uit de kraan leveren zonder afval te creëren, waardoor het aantal plastic flessen op stortplaatsen en in oceanen afneemt.

Kosteffectieve oplossing

Gebotteld water is vaak duur, vooral voor bedrijven die grote hoeveelheden nodig hebben. Na verloop van tijd kunnen de kosten van het voortdurend kopen van flessenwater te hoog worden.

Een waterkoeler op de kraan daarentegen is niet alleen kosteneffectief, maar bespaart u ook geld op de lange termijn. Bij Aqua Pro bieden we flexibele huur- en koopopties om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Onze waterdispensers zijn ook uitgerust met geavanceerde filtratiesystemen die het water zuiveren zodat het van hoge kwaliteit en veilig voor consumptie is.

Bevordering van gezondheid en welzijn

Afgezien van de milieu- en financiële voordelen, bevordert de overstap naar een waterdispenser ook de gezondheid en het welzijn van de werknemers. Door een duurzame en betrouwbare bron van schoon drinkwater te bieden, kunnen bedrijven een gezonde levensstijl bevorderen en het risico van gezondheidsproblemen in verband met verontreinigd of vervuild water verminderen.

Bovendien is drinkwater een essentieel onderdeel van de hydratatie die ons lichaam en onze geest stimuleert om optimaal te presteren. Een beter lichamelijk welzijn is gekoppeld aan een hogere productiviteit, een beter humeur en een algemeen gevoel van welzijn.

Kortom, overstappen van gebotteld water naar een waterkoeler op de kraan bevordert de milieuduurzaamheid, is een kosteneffectieve oplossing en bevordert de gezondheid en het welzijn. Bij Aqua Pro helpen we bedrijven en HORECA zaken bij deze overstap en bieden we aanpasbare pakketten die tegemoetkomen aan individuele behoeften. Als u voor ons kiest, kiest u niet alleen voor milieuvriendelijkheid, maar ook voor de kwaliteit van uw drinkwater.

Waterkoeler Op De Kraan

FAQs over waterkoeler op de kraan

Aqua Pro, een toonaangevende leverancier van drinkwatersystemen, begrijpt dat bedrijven en HORECA faciliteiten steeds meer op zoek zijn naar manieren om hun werknemers en klanten te voorzien van verfrissend, gefilterd water. Een oplossing die steeds populairder wordt is de waterkoeler op de kraan. Om u te helpen deze optie te begrijpen, hebben we een lijst met veelgestelde vragen opgesteld:

Wat is een waterkoeler op de kraan en hoe werkt deze?

Een waterkoeler op de kraan is een drinkwatersysteem dat gekoeld, plat water of bruisend water rechtstreeks uit de kraan levert. Dit wordt bereikt door een filtersysteem dat onzuiverheden en gassen uit het water verwijdert, zodat u zuiver, verfrissend drinkwater krijgt.

Wat zijn de voordelen van een waterkoeler op de kraan?

Het gebruik van een waterkoeler op de kraan heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een gezonder alternatief voor flessenwater, omdat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn. Ten tweede verkleint het uw ecologische voetafdruk, omdat u niet bijdraagt aan de milieuschade die wordt veroorzaakt door de productie, distributie en verwijdering van gebotteld water. Ten slotte voegt het een vleugje luxe toe aan uw klanten, omdat ze kunnen genieten van verfrissend gefilterd water dat vrij is van onzuiverheden.

Hoe verschilt de Aqua Pro waterdispenser van andere waterdispensers op de markt?

De waterdispenser van Aqua Pro is een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en prestaties. Ons systeem is eenvoudig te installeren en te onderhouden en heeft een reeks functies die het een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing maken voor bedrijven en HORECA-installaties.

Hoe vaak moet het filter van een waterdispenser worden vervangen?

Het wordt aanbevolen om het filter van een waterdispenser elke zes maanden te vervangen om optimale prestaties en kwaliteit van het water te garanderen. Aqua Pro biedt een filtervervangingsdienst aan om u te helpen uw systeem te onderhouden en te zorgen voor constant lekker water.

Kan ik het ontwerp van de Aqua Pro waterkoeler op de kraan aanpassen?

Ja, wij bieden verschillende opties om onze waterkoeler op de kraan te personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen die passen bij uw merk en huisstijl. We kunnen ook gepersonaliseerde glazen flessen met uw logo aanbieden om uw merk en milieuvriendelijke waarden te promoten.

Is het rendabeler om een waterkoeler op de kraan te kopen of te huren?

Dat hangt echt af van de behoeften en het budget van uw bedrijf. Aqua Pro biedt beide opties, zodat u kunt kiezen wat voor u het beste werkt. Wij bieden ook flexibele prijsopties, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Hoe begin ik met de waterkoeler op de kraan van Aqua Pro?

Aan de slag gaan met onze waterkoeler op de kraan is eenvoudig. Neem gewoon contact op met ons team om uw behoeften en vereisten te bespreken. Wij bezorgen u een offerte en helpen u het juiste systeem voor uw bedrijf te kiezen. Ons team zorgt ook voor de installatie en het onderhoud van je systeem, zodat jij je kan concentreren op je business.

Hoe werkt het Aqua Pro Water Cooler On Tap System?

Het Aqua Pro Water Cooler On Tap System is een handige en probleemloze manier om ervoor te zorgen dat u altijd vers en gezuiverd water tot uw beschikking heeft. Het systeem wordt rechtstreeks op uw waterleiding aangesloten en gebruikt een geavanceerd filtratiesysteem om onzuiverheden, chemicaliën en verontreinigende stoffen te verwijderen en u te voorzien van gezond en kristalhelder water. Met ons Watercooler-on-Tap systeem kunt u onbeperkt genieten van gekoeld, stilstaand of bruisend water met één druk op de knop.

Wat zijn de voordelen van het Aqua Pro waterkoeler-op-kraan-systeem?

Het Aqua Pro Water Cooler-on-Tap-systeem biedt een aantal voordelen, te beginnen met de eenvoudige en kosteneffectieve manier om ervoor te zorgen dat uw personeel of klanten altijd toegang hebben tot schoon water. Met ons filtratiesysteem wordt uw leidingwater omgezet in een verfrissende drank die vrij is van geuren, smaken en verontreinigingen. Het systeem is ook milieuvriendelijk, zodat u geen plastic wegwerpflessen meer nodig hebt en uw ecologische voetafdruk verkleint. Bovendien zijn onze herbruikbare glazen flessen perfect voor personal branding en helpen ze u uw bedrijf te promoten.

Hoeveel kost het Aqua Pro waterkoelersysteem?

De kosten van het Aqua Pro Water Cooler-on-Tap-systeem hangen af van uw behoeften en eisen. Wij bieden zowel koop- als huuropties om aan uw budget te voldoen en u de beste prijsinformatie te geven. Wanneer u ons waterkoelsysteem koopt, krijgt u een uitgebreide garantie en onderhoud, terwijl huuropties flexibiliteit bieden en de mogelijkheid om te upgraden naar verschillende modellen of accessoires. Voor de beste offerte voor uw bedrijf kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.


Waterkoeler Op De Kraan
Waterkoeler Op De Kraan

Conclusie: Waterkoeler op de kraan

Aqua drinkwatersystemen voor bedrijven en HORECA zaken in België. Met onze waterkoeler op de kraan kunt u uw werknemers en klanten voorzien van zuiver, verfrissend en gefilterd drinkwater. Als u voor Aqua Pro kiest, bevordert u niet alleen een gezonde levensstijl, maar helpt u ook uw ecologische voetafdruk te verkleinen door plastic wegwerpwaterflessen te elimineren.

Onze HORECA klanten kunnen kiezen uit verschillende opties, zoals waterkoelers en drinkwatersystemen die plat water of koolzuurhoudend water aan hun klanten leveren. Door over te schakelen op onze milieuvriendelijke oplossing in plaats van water in flessen, kunnen HORECA-vestigingen hun klantenervaring verbeteren en hun duurzaamheidsinspanningen aantonen. Wij bieden ook gepersonaliseerde, herbruikbare glazen flessen met uw merklogo voor extra brandingmogelijkheden. Of u er nu voor kiest om onze drinkwatersystemen te kopen of te leasen, u kunt er zeker van zijn dat u eersteklas service en concurrerende prijzen krijgt.

Wilt u meer weten over hoe Aqua Pro het drinkwatersysteem van uw bedrijf kan verbeteren? Deel uw contactgegevens met ons via onze website en een van onze behulpzame en ervaren teamleden zal contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden. Bedankt dat u Aqua Pro overweegt en we hopen snel van u te horen.