Waterkoeler voor thuis

Zoek je de beste waterkoeler voor thuis? Wist u dat een waterkoeler niet enkel gekoeld water geeft maar ook bruisend en/of heet water? Ontdek de waterkoelers van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeler Voor Thuis 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Waterkoeler

3 redenen waarom je een waterkoeler in huis moet hebben

Uw gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Om gezond te leven, moet u ervoor zorgen dat u gezond eet en schoon, hygiënisch water drinkt.

Als het om zuiver water gaat, is het belangrijk dat u enkele maatregelen neemt, zoals de aankoop van een waterkoeler voor uw huis. Hier zijn 3 redenen waarom je een gefilterde waterkoeler in huis zou moeten hebben.

Voorziet u van voedzaam en zuiver drinkwater

De eerste en belangrijkste reden waarom je thuis een waterkoeler zou moeten hebben, is dat je er zuiver en voedzaam water mee krijgt. Het verwijdert alle onzuiverheden en verontreinigingen uit leidingwater en maakt het absoluut zuiver en veilig voor consumptie.

Het verwijdert niet alleen grote zanddeeltjes uit het water, maar filtert ook kleine ongewenste moleculen en ionen uit het water. Deze ionen omvatten calcium en magnesium, die het water hard en ondrinkbaar maken.

De thuis waterkoeler is hygiënisch

Een thuis waterkoeler heeft een luchtdicht systeem dat geen fles bevat. Omdat er geen menselijk contact is, is het volledig hygiënisch en bacterievrij.

Waterkoelers met een bottel systeem zijn vatbaar voor luchtverontreiniging en kunnen ook allerlei bacteriën bevatten omdat het bedrijfspersoneel ermee omgaat. Een waterkoeler zonder flessen voor thuisgebruik is echter uiterst hygiënisch.

Kosteneffectief en weinig onderhoud

Een andere geweldige eigenschap van deze waterkoeler is zijn kostenefficiëntie. Je hoeft de flessen niet te vervangen omdat ze niet gebruikt worden. Dit bespaart u een hoop geld. Ten tweede hoeft u de filters niet regelmatig te vervangen. De filters blijven zes maanden zo goed als nieuw, daarna moet u ze vervangen.

Bovendien vergt een waterkoeler zeer weinig onderhoud. Je hoeft het niet regelmatig schoon te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de waterkoeler in je keuken of een andere ruimte naar keuze te zetten, en het systeem is klaar voor gebruik.

Het voorziet u van vers water vanaf het moment dat u het in gebruik neemt, en u hoeft de filters slechts twee keer per jaar te vervangen.

Dus als u op zoek bent naar een veilige, betaalbare en handige oplossing voor uw drinkwater, moet u serieus overwegen een waterdispenser zonder flessen aan te schaffen voor thuis en u zult genieten van lekker water.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro