Waterkoeler voor gekoeld water

Verbeter de verfrissing op uw werkomgeving met Aqua Pro waterkoelers.

Met Aqua Pro brengt u de verfrissende smaak van zuiver, gefilterd water naar uw werkomgeving. Perfect voor kantoren, sportscholen en andere drukke locaties, leveren onze waterkoelers gekoeld water op verzoek.

Van onze hoogwaardige systemen tot onze deskundige klantenservice, wij hebben alles wat u nodig heeft om altijd en overal te genieten van schoon, helder water. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat ons u helpen uw verfrissingsmogelijkheden te verbeteren.


Waterkoeler Voor Gekoeld Water
Waterkoeler Voor Gekoeld Water

Waterkoeler Voor Gekoeld Water
Waterkoeler Voor Gekoeld Water

Welkom bij Aqua Pro, uw one-stop-shop voor al uw drinkwaterbehoeften! Wij zijn gevestigd in België en leveren met passie watersystemen van hoge kwaliteit die perfect zijn voor bedrijven en HORECA zaken. Met onze waterkoelers helpen we onze klanten om hun werknemers en klanten te voorzien van verfrissend, gefilterd water dat vrij is van onzuiverheden. Op deze manier bevorderen we een gezondere levensstijl terwijl we de ecologische voetafdruk verminderen door de noodzaak van plastic wegwerpwaterflessen te elimineren. | Waterkoeler voor gekoeld water

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van luxe en milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water. Daarom bieden we waterkoelers en drinkwatersystemen voor HORECA zaken zoals hotels, restaurants en cafés. Onze systemen kunnen gekoeld plat water of koolzuurhoudend water serveren en bieden klanten een vleugje luxe. Bovendien kunnen onze herbruikbare glazen flessen worden gepersonaliseerd met uw logo, waardoor onze klanten de kans krijgen om hun merk te promoten en tegelijkertijd milieuvriendelijkheid te bevorderen. Dus waarom wachten? Neem nu contact met ons op om een drinkwatersysteem te kopen of te huren en profiteer van de beste prijsinformatie die beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw drinkwatersysteem? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op. Bedankt dat u Aqua Pro overweegt!

Waterkoeler Voor Gekoeld Water

Bestrijd de hitte en les uw dorst met koud, verfrissend H2O uit een kwaliteits waterkoeler.

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van een goede gezondheid en hydratatie, vooral tijdens de warme zomermaanden. Daarom bieden wij hoogwaardige waterdispensers voor bedrijven die u en uw werknemers te allen tijde voorzien van koud, verfrissend H2O. Onze waterdispensers zijn perfect voor kantoren, fabrieken en andere werkomgevingen en zorgen voor een constante toevoer van gekoeld water met of zonder koolzuur. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het kopen van plastic waterflessen – en hallo tegen een gezonder, groener alternatief!

Voordelen van een waterkoeler

Een waterdispenser voorziet werknemers niet alleen van koud, verfrissend water, maar kan ook het moreel en de productiviteit verhogen. Wanneer werknemers voldoende gehydrateerd zijn, kunnen ze zich beter concentreren en voelen ze zich alerter. Een waterdispenser zorgt er niet alleen voor dat u gehydrateerd blijft, het kan ook helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door plastic waterflessen overbodig te maken. Bij Aqua Pro streven we ernaar het milieu te beschermen en onze klanten duurzame oplossingen te bieden.

Huur of koop een waterkoeler.

We weten dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom bieden we zowel huur- als koopopties voor onze waterdispensers. Onze huurservice is ideaal voor bedrijven die de voordelen van een waterkoeler willen zonder er een te kopen. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud, zodat u enkel nog hoeft te genieten van het verfrissende water. Voor wie liever een waterdispenser koopt, bieden we scherpe prijzen en flexibele betalingsmogelijkheden.

Personaliseer je waterkoeler

Bij Aqua Pro geloven we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we personalisatiemogelijkheden voor onze waterdispensers. We kunnen uw waterdispenser personaliseren met het logo van uw bedrijf, zodat hij niet alleen dient als praktisch hulpmiddel, maar ook als marketinginstrument. Onze herbruikbare glazen flessen kunnen ook gepersonaliseerd worden, zodat uw bedrijf duurzaamheid promoot en afval vermindert.

Onderhoud en reiniging

Wij weten hoe belangrijk het is om uw waterdispenser schoon en hygiënisch te houden. Daarom bieden wij regelmatige onderhouds- en schoonmaakdiensten om ervoor te zorgen dat uw waterdispenser optimaal werkt. Ons professionele team controleert en reinigt alle onderdelen van uw waterkoeler, zodat hij in perfecte staat verkeert.

Waarom kiezen voor Aqua Pro?

Bij Aqua Pro streven we ernaar onze klanten drinkwatersystemen van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze waterdispensers zijn gemaakt van de beste materialen en ontworpen om u telkens weer te voorzien van koud, verfrissend water. We zijn ook toegewijd aan het beschermen van het milieu en het verminderen van afval, daarom bieden we duurzame oplossingen zoals herbruikbare glazen flessen. Met Aqua Pro geniet u van de voordelen van een waterkoeler van hoge kwaliteit en draagt u bij tot een gezondere en duurzamere werkomgeving.

Kortom, bij Aqua Pro bieden we bedrijven duurzame oplossingen voor hun waterbehoeften. Onze waterdispensers zorgen voor een constante toevoer van koud, verfrissend H2O, stimuleren het moreel en de productiviteit en verminderen het afval. Onze huur- en koopopties, persoonlijke service en onderhouds- en schoonmaakdiensten maken ons de perfecte keuze voor bedrijven van elke omvang. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze waterdispensers en de voordelen voor uw werkomgeving.

Waterkoeler Voor Gekoeld Water
Waterkoeler Voor Gekoeld Water

Drink meer water: Voldoende drinkwater is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Wist u dat gehydrateerd blijven uw energieniveau en hersenfunctie kan verbeteren en kan helpen bij gewichtsverlies? Promedisleep biedt gezuiverde drinkwatersystemen van hoge kwaliteit om u onderweg of thuis gehydrateerd te houden.

Drinkwatersysteem voor hotel: Promedisleep levert de beste drinkwateroplossingen aan hotels in België. Onze drinkwatersystemen van medische kwaliteit zorgen ervoor dat uw gasten tijdens hun verblijf toegang hebben tot veilig en zuiver drinkwater.

Waterkoeler op kantoor: Bent u het beu om drinkwater uit de kraan te drinken uit een plastic beker? Promedisleep levert milieuvriendelijke waterkoelers voor uw kantoor. Geniet van het gemak van vers, gezuiverd water binnen handbereik zonder het milieu te schaden.

Waterkoelers: De waterkoelers van Promedisleep zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een groot evenement of om iets om u de hele dag gehydrateerd te houden. We bieden verschillende opties om aan uw behoeften te voldoen, van koelers op het aanrecht tot vrijstaande modellen en alles daartussenin.

Gezuiverd drinkwater voor uw bedrijf | Aqua Pro huren of kopen – drinkkraan: Promedisleep biedt Aqua Pro-watersystemen aan om te voldoen aan de drinkwaterbehoeften van uw bedrijf. Huur of koop onze gezuiverde watersystemen voor een kostenefficiënt en duurzaam alternatief voor flessenwater. Geniet van lekker water zonder het milieu te belasten.

Prijs van een goede waterkoeler: Benieuwd hoeveel een waterkoeler van hoge kwaliteit kost? Promedisleep biedt een reeks betaalbare opties voor elk budget. Offer geen kwaliteit op voor de prijs – krijg het beste van twee werelden.

Drinkwatersysteem | Voordelen van waterkoelers: De drinkwatersystemen en waterkoelers van Promedisleep bieden tal van voordelen, zoals kostenefficiëntie, milieuvriendelijkheid en gemak. Zeg vaarwel tegen plastic flessen en leidingwater met onze vakkundig ontworpen wateroplossingen.


Voel u goed en zie er goed uit – Zeg vaarwel tegen ongewenste calorieën en trakteer uzelf op een ijskoude verfrissing uit een waterkoeler.

Welkom bij Aqua Pro, waar we bedrijven en HORECA zaken voorzien van kwalitatieve drinkwatersystemen. Drinkwater is nog nooit zo belangrijk geweest en we zijn er trots op een reeks producten aan te bieden die u helpen een gezondere levensstijl te bevorderen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen. In dit artikel leggen we uit hoe onze waterkoeler u kan helpen er goed uit te zien en u goed te voelen.

Gezonde keuzes bevorderen

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is om zuiver water te drinken. Onze drinkwatersystemen filteren onzuiverheden en voorzien u van verfrissend, heerlijk smakend water. Met onze waterdispensers hebt u toegang tot gekoeld water dat perfect is voor warme dagen, trainingen of gewoon als een verfrissende drank tijdens de werkdag. Onze waterdispensers bieden u een handige manier om gehydrateerd te blijven en gezondere keuzes te maken gedurende de dag.

Duurzame alternatieven voor plastic voor eenmalig gebruik.

Onze waterdispensers zijn niet alleen goed voor uw gezondheid, ze zijn ook milieuvriendelijk. Door onze waterdispensers te gebruiken, vermijdt u plastic flessen die honderden jaren nodig hebben om te ontbinden. Door uw afval te verminderen, helpt u het milieu te beschermen voor toekomstige generaties. Onze waterdispensers maken het u gemakkelijk om duurzame alternatieven voor gebotteld water te promoten.

Luxueuze ervaring voor uw klanten

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van een luxueuze ervaring voor uw klanten. Met onze drinkwatersystemen voor HORECA zaken kunt u uw klanten gekoeld plat water of bruisend water aanbieden dat vrij is van verontreinigingen. Onze systemen zijn zowel functioneel als stijlvol ontworpen en voegen een vleugje luxe toe aan uw vestiging. Door milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water aan te bieden, kunt u uw klanten laten zien dat u om hun gezondheid en het milieu geeft.

Gepersonaliseerde waterflessen

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk branding is. Daarom bieden we gepersonaliseerde waterflessen met uw logo. Onze herbruikbare glazen flessen zijn de perfecte manier om uw merk te promoten en tegelijkertijd een milieuvriendelijk alternatief te bieden voor plastic flessen voor eenmalig gebruik. Door voor Aqua Pro te kiezen, kunt u uw klanten laten zien dat u om hun gezondheid en het milieu geeft.

Koop of huur een drinkwatersysteem

Bij Aqua Pro bieden we flexibele opties voor het kopen of huren van een drinkwatersysteem. We begrijpen dat elk bedrijf anders is en we kunnen onze oplossingen afstemmen op uw specifieke behoeften. Of u nu een systeem rechtstreeks wilt kopen of maandelijks wilt huren, wij kunnen u helpen de perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Best prijsinformatie

Bij Aqua Pro geloven we in het leveren van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. We begrijpen dat elk bedrijf een budget heeft en we kunnen met u samenwerken om de beste prijsopties te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijsopties en hoe wij u kunnen helpen geld te besparen en tegelijkertijd een gezondere levensstijl voor uw werknemers en klanten kunnen bevorderen.

Conclusie

Bij Aqua Pro zijn we toegewijd aan het leveren van kwalitatieve drinkwatersystemen die een gezondere levensstijl bevorderen en helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Met onze waterkoelers kunt u zich goed voelen en er goed uitzien door de hele dag gehydrateerd te blijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe wij u kunnen helpen duurzame alternatieven voor gebotteld water te bevorderen.


Houd het bij elkaar, zelfs als het buiten warm is – geniet van verfrissend gekoeld water uit een waterkoeler van hoge kwaliteit.

Bij Aqua Pro geloven we dat toegang tot vers, zuiver drinkwater essentieel is voor een gezonde en productieve werkomgeving. Daarom leveren wij kwaliteitsdrinkwatersystemen voor bedrijven en HORECA zaken in België. Onze koelwaterdispensers zijn ontworpen om u zelfs op de warmste dagen koel en fris te houden.

Bevorderen van een gezondere levensstijl

Onze waterdispensers zijn uitgerust met de modernste filtratie technologie die onzuiverheden zoals chloor en lood uit het leidingwater verwijdert. Dit zorgt ervoor dat u en uw werknemers of klanten schoon en gezond water drinken. Het drinken van water uit onze waterdispensers bevordert een gezondere levensstijl omdat het helpt het lichaam gehydrateerd en pH gebalanceerd te houden.

Vermindering van de ecologische voetafdruk

Een ander voordeel van onze waterdispensers is dat ze uw ecologische voetafdruk helpen verkleinen doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn. Door onze waterdispensers te gebruiken, helpt u het plastic afval in het milieu te verminderen. Dit is een geweldige manier om uw betrokkenheid bij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te tonen.

Service voor de HORECA industrie

Wij leveren ook waterdispensers en drinkwatersystemen voor hotels, restaurants en cafés. Onze waterdispensers zijn perfect voor het serveren van gekoeld plat water of bruisend water aan uw klanten. Dit voegt niet alleen een vleugje luxe toe aan de klantervaring, maar bevordert ook het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater. Wij bieden ook herbruikbare glazen flessen met uw logo – een geweldige manier om uw merk te promoten en bij te dragen aan een duurzaam milieu.

Koop of huur een drinkwatersysteem.

Bij Aqua Pro bieden we flexibele opties voor het kopen of huren van een drinkwatersysteem. Onze prijzen zijn concurrerend en we zorgen ervoor dat onze klanten de beste waar voor hun geld krijgen. Of u nu een waterdispenser nodig heeft voor een klein kantoor of een groot drinkwatersysteem voor een hotel, wij kunnen de juiste oplossing bieden voor uw behoeften.

Personalisatiemogelijkheden

We weten dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij personaliseringsopties voor onze waterdispensers en herbruikbare glazen flessen. U kunt de waterdispenser of glazen fles voorzien van uw logo of ontwerp, wat een geweldige manier is om uw merk te promoten en een unieke klantervaring te creëren. Onze personaliseringsopties zijn betaalbaar en kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

Contacteer ons vandaag

Bij Aqua Pro is het onze missie om onze klanten te voorzien van kwalitatieve drinkwatersystemen die voldoen aan hun behoeften. Of u nu een gezondere levensstijl wilt bevorderen of wilt bijdragen aan een duurzaam milieu, wij hebben de juiste oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze waterkoelers en andere drinkwatersystemen. Ons team zal u graag helpen en u voorzien van de best beschikbare prijsinformatie.

Waterkoeler Voor Gekoeld Water

FAQ’s over waterkoelers

Bent u op zoek naar een waterkoeler? Kijk dan niet verder dan Aqua Pro! Onze hoogwaardige koelwatersystemen zijn perfect voor bedrijven en HORECA faciliteiten. We hebben enkele veelgestelde vragen (FAQ’s) op een rijtje gezet om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over het huren of kopen van een waterkoeler.

Welke soorten bedrijven hebben baat bij een waterkoeler?

Elk bedrijf dat verfrissend, gefilterd water wil leveren aan werknemers en klanten kan baat hebben bij een koelwaterdispenser. Van kantoren tot zorginstellingen en fitnesscentra, de drinkwatersystemen van Aqua Pro bevorderen een gezondere levensstijl en verminderen uw ecologische voetafdruk door plastic wegwerpwaterflessen overbodig te maken.

Hoe werkt een drinkwaterkoeler voor gekoeld water?

Onze drinkwatersystemen gebruiken een filtratieproces om onzuiverheden uit uw leidingwater te verwijderen, zodat u verfrissend en heerlijk smakend water krijgt. Het systeem koelt het water ook tot de door u gewenste temperatuur.

Welke extra functies biedt Aqua Pro met zijn waterkoelers?

Naast onze standaard waterkoelers biedt Aqua Pro ook systemen voor koolzuurhoudend water en heet water voor dranken als thee en oploskoffie. We bieden ook herbruikbare glazen flessen met gepersonaliseerde logo’s voor wie zijn klanten een vleugje luxe wil bieden en het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater wil promoten.

Hoe vaak moeten de filters in de waterdispenser worden vervangen?

Wij raden aan de filters in uw Aqua Pro drinkwatersysteem om de zes maanden te vervangen om optimale prestaties en waterkwaliteit te garanderen.

Kan ik een Aqua Pro waterkoeler huren?

Ja! Wij bieden huurmogelijkheden voor bedrijven die onze drinkwatersystemen willen uitproberen voordat ze tot aankoop overgaan. Contacteer ons voor prijsinformatie.

Waterkoeler voor op kantoor

Hoe werkt het huren van een waterkoeler?

Wanneer u een waterkoeler huurt bij Aqua Pro, zoeken wij samen met u naar het beste systeem voor uw bedrijf. We installeren en onderhouden het systeem ook voor je.

Wat zijn de voordelen van een waterkoeler huren in plaats van kopen?

Een waterkoeler huren biedt bedrijven lagere initiële kosten en de flexibiliteit om systemen te upgraden of te vervangen als hun behoeften veranderen. Bovendien omvat huren bij Aqua Pro regelmatig onderhoud en filtervervanging voor optimale prestaties en waterkwaliteit.

Hoe zorgt de Aqua Pro waterkoeler ervoor dat het water op de perfecte temperatuur wordt gekoeld?

Onze waterdispensers zijn uitgerust met de modernste technologie die een perfecte koeling van het water garandeert. Met de temperatuurregeling kunt u de temperatuur van het water naar wens aanpassen. Het koelsysteem werkt met een efficiënte compressor die het water sneller koelt en langer koel houdt, zodat u altijd verfrissend, koud water kunt drinken.

Welk water wordt gebruikt voor de Aqua Pro waterkoeler en hoe wordt het gefilterd?

Wij gebruiken water van hoge kwaliteit dat een streng filtratieproces ondergaat om onzuiverheden zoals chloor, bacteriën of bezinksel te verwijderen. Ons filtersysteem verwijdert alle onzuiverheden en zorgt ervoor dat het water fris en zuiver is. Wij bieden ook opties voor plat water of koolzuurhoudend water, zodat uw klanten gemakkelijk kunnen genieten van het water van hun voorkeur.

Kan ik de Aqua Pro waterkoeler voor mijn bedrijf huren of kopen?

Absoluut! Wij bieden zowel huur- als koopopties voor onze waterkoelers. Of je nu een waterkoeler nodig hebt om op lange termijn te huren of er één wil kopen voor permanent gebruik, Aqua Pro heeft de oplossing voor jou. Wij bieden ook regelmatig onderhoud en service van waterdispensers, zodat ze altijd in topconditie zijn. Contacteer ons vandaag nog voor de beste prijzen.


Blijf Koel en Gehydrateerd met Aqua Pro’s waterkoeler voor gekoeld water.

Bij Aqua Pro begrijpen we hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven en een gezonde levensstijl te behouden. Daarom voorzien we bedrijven en HORECA-faciliteiten van drinkwatersystemen van hoge kwaliteit, waaronder onze populaire waterkoeler voor gekoeld water. Onze systemen zorgen ervoor dat u en uw klanten toegang hebben tot verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen.

Waterkoeler voor HORECA

Onze waterkoelers bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl, maar helpen ook uw ecologische voetafdruk te verkleinen doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn. Bovendien voegen onze waterdispensers en drinkwatersystemen voor HORECA-faciliteiten een vleugje luxe toe aan de klantervaring en stimuleren ze het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water. Onze herbruikbare glazen flessen met uw logo geven een persoonlijk tintje aan uw merk en bevorderen ook de duurzaamheid.

Bij Aqua Pro streven we ernaar de beste prijzen en klantenservice te bieden aan al onze klanten. Of u nu een drinkwatersysteem wilt kopen of huren, wij hebben wat u nodig heeft. Bent u geïnteresseerd om uw werknemers of klanten te voorzien van verfrissend, gekoeld water en tegelijkertijd een duurzame levensstijl te bevorderen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen de perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden.