Waterkoeler | Aqua Pro

Verbeter uw kantoor met een waterkoeler van hoge kwaliteit van Aqua Pro.

Blijf de hele werkdag fris en gehydrateerd met een waterkoeler van Aqua Pro. Onze systemen leveren kristalhelder, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen, een gezondere levensstijl bevordert en uw ecologische voetafdruk vermindert doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Bovendien voegen onze waterdispensers een vleugje luxe toe aan elk kantoor, terwijl ze het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven bevorderen. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat experts u helpen bij het kiezen van de perfecte waterdispenser voor uw bedrijf.


Waterkoeler
Waterkoeler

Waterkoeler
Waterkoeler

Welkom bij Aqua Pro, waar we drinkwatersystemen van hoge kwaliteit leveren aan bedrijven en HORECA installaties in België. Als eigenaar van Aqua Pro ben ik er trots op dat we talloze bedrijven en instellingen hebben geholpen een gezondere levensstijl te bevorderen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze waterkoelsystemen zijn ontworpen om verfrissend, gefilterd water te leveren dat vrij is van verontreinigingen. Dit maakt ze tot de perfecte oplossing voor wie gezondheids- en milieubewust is.

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is om onze klanten een vleugje luxe te bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater te promoten. Daarom bieden we HORECA etablissementen de optie om onze waterdispensers te huren of te kopen, zodat ze gekoeld stilstaand of bruisend water aan hun klanten kunnen aanbieden. Wij bieden zelfs gepersonaliseerde, herbruikbare glazen flessen met het logo van uw bedrijf om uw klanten een unieke en milieuvriendelijke ervaring te bieden. Of u nu een klein bedrijf of een grote HORECA-faciliteit bent, Aqua Pro heeft de juiste oplossing voor uw drinkwatersysteem. | Waterkoeler

Als u meer wilt weten over onze waterkoelsystemen, neem dan contact met ons op voor de beste prijzen. Laat ons u helpen een gezondere levensstijl en een groener milieu te promoten terwijl u uw klanten een vleugje luxe biedt dat ze niet zullen vergeten. Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen.

Waterkoeler

Bestrijd de verveling op het werk met deze 8 manieren om de waterkoeler op kantoor te gebruiken.

Hallo en welkom bij Aqua Pro! We weten dat werk soms eentonig en vermoeiend kan zijn, zeker als je uren achter je bureau zit. Daarom delen we graag enkele leuke en creatieve manieren om je werkdag te onderbreken en de waterdispenser op kantoor optimaal te benutten.

Drink

Eerst en vooral is het belangrijk om de hele dag gehydrateerd te blijven. Het is niet alleen goed voor uw algehele gezondheid, maar het kan ook de concentratie en productiviteit verbeteren. Onze drinkwatersystemen van hoge kwaliteit leveren zuiver en verfrissend water dat u energiek en wakker houdt.

Nieuwe mensen ontmoeten

De waterdispenser wordt niet voor niets vaak de ‘drinkplaats’ van het kantoor genoemd. De waterdispenser is een populaire ontmoetingsplaats waar je met collega’s kunt praten en relaties kunt opbouwen. Maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe mensen te ontmoeten of bij te praten met een collega die je al een tijdje niet meer hebt gesproken.

Brainstormsessies

Soms komen de beste ideeën op momenten van inspiratie, en wat is een betere manier om creativiteit te stimuleren dan met een verfrissend glas water? Verzamel een groep medewerkers rond de waterdispenser en denk na over innovatieve oplossingen of ideeën voor uw volgende grote project.

Pauze

Pauzes zijn belangrijk om de productiviteit op peil te houden en een burn-out te voorkomen. Gebruik de waterdispenser om uw pauzetijd aan te geven en stap een paar minuten weg van uw bureau om uw hoofd leeg te maken en uw batterijen op te laden.

Office Olympische Spelen

Maak van je waterdispenser een wedstrijd met leuke kantoorspelletjes! Daag je collega’s uit voor een wedstrijdje water drinken of probeer een beker water het langst op je hoofd te laten balanceren. Het is een geweldige manier om iedereen aan het lachen en betrokken te houden.

Mini workouts

Zit je te lang achter je bureau? Neem een mini-workoutpauze bij de waterdispenser! Doe wat arm squats met een volle waterfles of doe wat squats terwijl je wacht tot je beker wordt bijgevuld. Het is een gemakkelijke manier om actief te blijven tijdens de werkdag.

Mentale gezondheidscontroles

Naast je fysieke gezondheid is het ook belangrijk om voor je mentale gezondheid te zorgen. Neem een moment bij de waterdispenser om met jezelf en je collega’s te praten. Deel een positieve bevestiging of een bemoedigend verhaal om het moreel te verhogen en stress te verlichten.

Milieuvriendelijke opties

Bij Aqua Pro geloven we in duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Kies voor onze milieuvriendelijke alternatieven voor plastic wegwerpwaterflessen door herbruikbare glazen flessen te personaliseren met uw eigen logo. Dit is een geweldige manier om een gezonde levensstijl te promoten en tegelijkertijd milieubewust te zijn.

Kortom, de waterdispenser op kantoor kan veel meer zijn dan alleen een bron van hydratatie. Het is een centrum voor sociale interactie en creativiteit en kan de eentonigheid van de werkdag doorbreken. We hopen dat deze tips u inspireren om het beste uit uw waterdispensers te halen en wat plezier aan uw werkdag te geven. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze hoogwaardige drinkwatersystemen en milieuvriendelijke opties.

Waterkoeler
Waterkoeler

Kraan voor drinkwater: Promedisleep biedt een verscheidenheid aan eersteklas waterkoelers, waaronder modellen met handige ingebouwde tapkranen voor gemakkelijke toegang tot schoon drinkwater. Zeg vaarwel tegen verspillende plastic flessen en hallo tegen duurzame hydratatie.

Aqua Pro waterkoelers voor kantoren | Waterkoeler voor bedrijven: Met de Aqua Pro waterkoelers van Promedisleep kan uw kantoor of bedrijf genieten van verfrissend, gekoeld water op aanvraag. Onze hoogwaardige modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Leidingwaterkoeler | Aqua Pro drinkwatersystemen: De hoofdwaterkoelers van Promedisleep, met Aqua Pro drinkwatersystemen, zijn de perfecte oplossing voor zowel bedrijven als particulieren. Geniet van zuiver, fris water rechtstreeks uit uw kraan met onze innovatieve technologie.

Waterkoeler voor gekoeld water: Of u nu op zoek bent naar een slank model voor op het aanrecht of een grotere staande eenheid, Promedisleep heeft de perfecte waterkoeler voor gekoeld water. Houd uw gasten en werknemers gehydrateerd en tevreden met onze opties van topkwaliteit.

Waterkoelers voor uw kantoor: Uw werknemers zullen u dankbaar zijn voor uw upgrade naar een waterkoeler van Promedisleep voor uw kantoor. Ze zorgen niet alleen voor verfrissende hydratatie, maar kunnen ook de productiviteit verhogen en het moreel opkrikken.

Waterkoelers voor hotels en restaurants: Maak indruk op uw gasten en gasten met de waterkoelers van Promedisleep voor hotels en restaurants. Onze stijlvolle modellen bieden betrouwbaar gekoeld water op aanvraag en voldoen aan alle behoeften van uw gasten.


Go ahead, take a break: 10 redenen waarom je een waterkoeler op de werkomgeving nodig hebt.

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is om bedrijven en HORECA faciliteiten te voorzien van hoogwaardig drinkwater. Daarom bieden we een reeks drinkwatersystemen aan, waaronder waterdispensers waarmee u uw werknemers en klanten van verfrissend, gefilterd water kunt voorzien. In dit artikel geven wij u 10 redenen waarom u de aanschaf van een waterdispenser voor uw werkomgeving zou moeten overwegen.

Verhoog de productiviteit

Uitdroging kan leiden tot vermoeidheid en een verminderde cognitieve functie, wat de productiviteit op de werkomgeving negatief kan beïnvloeden. Door toegang te bieden tot vers, schoon water kunt u uw werknemers helpen gehydrateerd en alert te blijven gedurende de dag.

Bespaar geld

Investeren in een waterdispenser kan u op lange termijn geld besparen. Door plastic wegwerpflessen te elimineren, kunt u het afval verminderen en de ecologische voetafdruk van uw bedrijf verkleinen. Door uw werknemers gratis water te geven, kunt u hen ook helpen minder geld uit te geven aan flessen water of andere dranken.

Een gezondere werkomgeving bevorderen

Veel water drinken is belangrijk voor een goede gezondheid. Door uw werknemers een waterdispenser te geven, kunt u hen aanmoedigen voldoende te drinken en een gezondere werkomgeving creëren.

Beperk plastic afval

Plastic afval is een groeiend probleem, en plastic flessen voor eenmalig gebruik zijn een grote boosdoener. Met een waterdispenser kunt u de hoeveelheid plastic afval op uw werkomgeving helpen verminderen.

Voorzie een extraatje voor uw werknemers.

Gratis water verstrekken aan werknemers lijkt misschien een klein extraatje, maar het kan de tevredenheid en loyaliteit van werknemers aanzienlijk vergroten. Door uw werknemers toegang tot vers, schoon water te bieden, laat u hen zien dat u om hun gezondheid en welzijn geeft.

De klantervaring verbeteren

Als u een HORECA zaak runt, kan een waterdispenser een vleugje luxe toevoegen aan de klantervaring. Door uw klanten gekoeld, plat water of koolzuurhoudend water aan te bieden, onderscheidt u uw vestiging en bevordert u het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water.

Duurzaamheid bevorderen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld van vandaag. Met een waterdispenser kunt u uw klanten en werknemers laten zien dat u zich inzet om de impact van uw bedrijf op het milieu te verminderen.

Een reeks opties aanbieden

Bij Aqua Pro bieden we een reeks waterdispensers voor verschillende behoeften en budgetten. Van eenvoudige modellen tot meer geavanceerde systemen met stilstaand en koolzuurhoudend water, we hebben voor elke werkomgeving of HORECA zaak iets passends.

Personaliseer uw waterflessen

Wij bieden ook gepersonaliseerde glazen waterflessen met uw logo. Dit is een geweldige manier om uw merk te promoten en het gebruik van herbruikbare waterflessen aan te moedigen.

Geniet van moeiteloos onderhoud

Onze waterdispensers zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en minimale problemen en stilstand veroorzaken. Wij bieden regelmatig onderhoud en vervanging van filters om ervoor te zorgen dat uw drinkwatersysteem altijd optimaal werkt.

Kortom, het installeren van een waterdispenser in uw werkomgeving of HORECA zaak biedt een reeks voordelen, van het verhogen van de productiviteit en het bevorderen van een gezondere werkplek tot het verminderen van plastic afval en het bevorderen van duurzaamheid. Bij Aqua Pro bieden we een reeks drinkwatersystemen voor verschillende behoeften en budgetten, en we zetten ons in om onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Neem dus een pauze en investeer vandaag nog in een waterkoeler.


Heeft u dorst? Een blik op de voordelen van een waterkoeler in de werkomgeving

Bij Aqua Pro geloven we dat uw werknemers voorzien van kwaliteitsvol drinkwater een belangrijk onderdeel is van een gezonde en duurzame werkomgeving. Daarom zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van premium waterkoelers en drinkwatersystemen aan bedrijven en HORECA-installaties in België.

Beter hydratatie, betere gezondheid

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de hele dag door gehydrateerd te blijven, vooral tijdens stressvolle werkdagen. Het is echter gemakkelijk om te vergeten om voldoende water te drinken wanneer je geconcentreerd aan het werk bent. Een waterdispenser op kantoor of in de pauzeruimte is een handige manier om uw werknemers aan te moedigen meer water te drinken om gehydrateerd en gezond te blijven.

Gefilterd water, vrij van onzuiverheden.

Onze drinkwatersystemen zijn voorzien van geavanceerde filtratie technologie die verontreinigingen verwijdert en ervoor zorgt dat het water dat u drinkt schoon en veilig is. Dit betekent dat u uw werknemers kunt voorzien van verfrissend, heerlijk smakend water dat vrij is van schadelijke verontreinigingen zoals chloor, lood en bacteriën. Als u voor Aqua Pro kiest, kunt u er zeker van zijn dat u uw werknemers voorziet van de best mogelijke waterkwaliteit.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Door uw werknemers te voorzien van een waterdispenser, kunt u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf helpen verkleinen door plastic wegwerpwaterflessen overbodig te maken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan uw bedrijf op de lange termijn ook geld besparen. Bovendien zijn onze herbruikbare glazen flessen met uw bedrijfslogo een geweldige manier om uw merk te promoten en tegelijkertijd milieuvriendelijke praktijken aan te moedigen.

Bevorder een gezondere cultuur op de werkomgeving.

Uw werknemers toegang geven tot drinkwater van goede kwaliteit is ook een geweldige manier om een gezondere werkcultuur te bevorderen. Door prioriteit te geven aan het welzijn van uw werknemers kunt u een positieve en productieve werkomgeving creëren. Dit kan leiden tot een hogere werktevredenheid en behoud van werknemers, evenals een lager ziekteverzuim en lagere zorgkosten.

Service HORECA met stijl

Bij Aqua Pro leveren we ook drinkwatersystemen en waterkoelers voor HORECA faciliteiten, waaronder hotels, restaurants en cafés. Onze systemen zijn ontworpen om gekoeld plat water of koolzuurhoudend water te serveren en bieden uw klanten een vleugje luxe. Door uw klanten milieuvriendelijke alternatieven voor flessenwater te bieden, kunt u laten zien dat uw bedrijf om duurzaamheid geeft en tegelijkertijd uw merk promoten.

Flexibele huur- en koopopties.

Of u nu een klein bedrijf of een grote HORECA vestiging bent, wij bieden flexibele huur- en koopopties die passen bij uw behoeften en budget. Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden een uitstekende klantenservice en ondersteuning.

Contacteer ons voor meer informatie.

Als u meer wilt weten over onze waterdispensers en drinkwatersystemen, of als u uw personeel of klanten wilt voorzien van de best mogelijke kwaliteit water, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en prijzen en helpen u de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden.

Waterkoeler

FAQs over waterkoelers

Bij Aqua Pro, een bedrijf dat drinkwatersystemen van hoge kwaliteit verkoopt en verhuurt aan bedrijven en HORECA-faciliteiten, begrijpen we dat u misschien vragen heeft over ons waterkoelersysteem. Hier zijn 7 van de meest gestelde vragen over ons water dispenser systeem:

Hoe werkt het waterverdeelsysteem?

Ons waterkoelingssysteem filtert kraanwater en levert gekoeld plat of bruisend water. Het water wordt opgeslagen in een container en afgegeven via de drukknopkranen of een hendel.

Hoe vaak moet ik het filter in mijn waterdispenser vervangen?

De vervangingsfrequentie van de filter hangt af van het gebruik, maar over het algemeen raden wij aan de filter om de 3-6 maanden te vervangen.

Is de waterdispenser gemakkelijk schoon te maken?

Ja, onze waterkoeler is gemakkelijk te reinigen. Gewoon afnemen met een vochtige doek en milde zeep wanneer nodig.

Waterkoeler voor gekoeld water

Wat gebeurt er als er een probleem is met mijn waterkoeler?

Als er een probleem is met je waterkoeler, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij bieden een onderhoudsdienst aan en sturen een technicus om het probleem te verhelpen.

Kan ik mijn waterdispenser personaliseren?

Ja, dat kan! Wij bieden herbruikbare glazen flessen aan met je bedrijfslogo. Dit geeft een persoonlijk tintje aan de waterdispenser en promoot je merk.

Wat zijn de voordelen van een waterdispenser op mijn werkomgeving?

Een waterdispenser op uw werkomgeving bevordert een gezondere levensstijl voor werknemers, omdat ze toegang hebben tot verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen. Het vermindert ook de ecologische voetafdruk van uw bedrijf omdat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Hoeveel kost een waterdispenser?

De kosten van een waterdispenser variëren afhankelijk van de grootte en de functies. Neem contact met ons op voor de exacte prijzen. Wij bieden zowel huur- als koopopties aan om aan uw budget te voldoen.

Samengevat is de Aqua Pro waterkoeler een geweldige optie voor bedrijven en HORECA faciliteiten die een gezonde levensstijl en milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water willen promoten. Mocht u nog vragen hebben over onze waterdispenser, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarin onderscheiden waterkoelers van Aqua Pro zich van de concurrentie op de markt?

De waterkoelers van Aqua Pro zijn ontworpen en vervaardigd uit hoogwaardige materialen om duurzame prestaties en duurzaamheid te garanderen. Onze systemen beschikken over een geavanceerde filtratietechnologie die alle onzuiverheden uit het water verwijdert, zodat uw werknemers of klanten zuiver en verfrissend drinkwater krijgen.

Bieden jullie aanpassingsmogelijkheden voor jullie waterkoelers?

Ja! Aqua Pro biedt onze klanten een waaier aan aanpassingsmogelijkheden. We weten hoe belangrijk een persoonlijke toets is. Daarom bieden we waterkoelers aan in verschillende kleuren en stijlen die passen bij de esthetiek van uw bedrijf. We kunnen ook glazen flessen personaliseren met uw bedrijfslogo om de merkherkenning te verhogen wanneer klanten onze systemen gebruiken.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn waterkoeler regelmatig onderhouden wordt?

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is om je waterdispenser vlot te laten werken. Ons team van ervaren technici biedt regelmatig service en onderhoud om ervoor te zorgen dat je systeem optimaal werkt. We bieden ook flexibele huuropties die het makkelijk maken om je systeem te upgraden of je waterkoeler te vervangen wanneer nodig. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons onderhouds- en serviceaanbod.


Les uw dorst met de hoogwaardige waterkoelers van Aqua Pro.

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van schoon en verfrissend drinkwater voor uw werknemers en klanten. Daarom bieden we premium waterdispensers die perfect zijn voor elk bedrijf of HORECA zaak. Niet alleen bevorderen ze een gezondere levensstijl, maar ze verminderen ook uw ecologische voetafdruk doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn.

Waterkoeler kopen

We zijn er trots op dat we onze klanten milieuvriendelijke alternatieven voor gebotteld water kunnen bieden. Onze waterdispensers en drinkwatersystemen zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vleugje luxe toe voor uw klanten. We bieden zelfs gepersonaliseerde glazen flessen met uw logo! Als u voor Aqua Pro kiest, investeert u niet alleen in uw bedrijf, maar ook in de toekomst van onze planeet.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de drinkwaterervaring voor uw medewerkers en klanten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hoogwaardige waterdispensers en gepersonaliseerde glazen flessen. Laten we samen een verschil maken!