Waterkoeling Aqua-Pro

Zoek je de beste waterkoeler voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de waterkoeling van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren.

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkoeling Aqua-Pro 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Waterkoeler

Maak uw drankje verfrissend koud

De meeste plaatsen op aarde hebben een wisseling van seizoenen. Met uitzondering van de Noord- en de Zuidpool heerst er een soort zomer in de dichter bevolkte gebieden. De zomer brengt beelden met zich mee van felle zonneschijn die urenlang onbevreesd schijnt.

Dit betekent meer warmte en meer verdamping of waterverlies door planten, vegetatie en zelfs mensen. Het menselijke waterverlies gebeurt door transpiratie. Als de vereiste hoeveelheid water niet tijdig wordt aangevuld, leidt dit tot uitdroging en kunnen de hersenen of de organen van een persoon ernstige schade oplopen.

In de zomer is de behoefte aan water bijzonder groot. Mensen bezoeken stranden, doen aan watersport, gaan naar koude gebieden, drinken meer verkoelende dranken of gebruiken airconditioners. Dit zijn zomerse signalen van het zoeken naar koelte in onze omgeving. Deze behoefte geldt ook voor onze basisbehoefte: water.

Koud drinkwater

Een koud glas water wordt een symbool van verfrissing en voeding. Mensen gebruiken verschillende manieren om de juiste temperatuur voor hun water te vinden. IJsblokjes toevoegen of flessen in de koelkast zetten zijn slechts enkele van de manieren die mensen vaak gebruiken om koud water te krijgen.

Dergelijke manieren zijn omslachtig en kosten veel tijd. Ze verspillen meer energie bij het afkoelen, en ze hebben grenzen aan hoeveel je in één keer kunt krijgen. Bovendien koelen conventionele koelsystemen niet onmiddellijk.

Het duurde ongeveer 3-4 uur voordat het ijs bevroren was, en zelfs om een beetje koud water te krijgen, moest je het eerst afkoelen. Dit komt doordat dergelijke systemen afhankelijk zijn van de omgevingstemperatuur om het water te koelen.

Hoe werken waterkoelsystemen?

Het eenvoudigste moderne apparaat om de waterkoeling te verbeteren zijn waterkoelers. Ze verdelen de waterkoeling om de belasting van de radiatoren te verminderen. Een waterkoeler is een speciaal apparaat dat is ontworpen om te voorzien in de belangrijkste en meest elementaire menselijke behoefte: Vers, drinkbaar water.

Het drinken van water is iets dat niet in het gedrang mag komen, en Aqua-Pro gelooft erin om dit proces zo gemakkelijk en vruchtbaar mogelijk te maken. Het heeft een breed gamma waterkoelings- en waterzuiveringssystemen ontwikkeld om een betrouwbare waterbron te bieden zonder omslachtige procedures.

Met een simpele druk op de knop krijgt u een gekoeld glas water dat uw dorst gegarandeerd lest. Het systeem van waterkoeling in onze huishoudelijke apparaten varieert van product tot product, maar zij zijn alle gebaseerd op het eenvoudige principe van opslag van water in een vat binnen in de koeler.

Rondom deze container lopen leidingen die gevuld zijn met een koelvloeistof. Wanneer het koelmiddel uit een compressor wordt gepompt, verandert het in gas, waardoor het water kouder wordt. In dit proces wordt de warmte van het water afgevoerd. Zo’n eenvoudig mechanisme bespaart tijd en energie.

Aqua-Pro beperkt de waterkoelsystemen niet tot huishoudens, maar heeft de installatie van waterkoelsystemen uitgebreid tot openbare voorzieningen zoals ziekenhuizen, sporthallen, kantoren, parken, gemeenschapscentra en vele andere.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro