Waterkranen

Bent u opzoek naar de beste waterkranen? Deze waterkranen zorgen voor gekoeld, bruisend en/of heet water? Ontdek de waterkranen van Aqua-Pro, voor zowel de HORECA, bedrijven als particulieren. 

Ontdek al onze modellen en vraag vrijblijvend onze prijzen met persoonlijk advies aan:

Aqua Pro Drinkwatersysteem
Waterkranen 2022 - Beste Drinkwatersysteem Kopen Prijs
Waterkranen

Voordelen van waterkranen

Jarenlang hebben wij ons water uit de kraan gekregen, maar de echte vooruitgang kwam pas toen het water werd gezuiverd voordat het door de leidingen werd geleid en uiteindelijk in onze kranen terechtkwam.

Dit betekent dat verontreinigd water niet langer een probleem is. In landen als Engeland en andere Europese landen is het leidingwater zo schoon geworden dat de mensen het niet langer nodig vinden gebotteld water te kopen. In plaats daarvan drinken ze water rechtstreeks uit de kraan.

Kraanwater wordt niet alleen gebruikt om te drinken, maar ook voor de afwas, de was, om te koken, enzovoort. Kranen kunnen van staal of metaal zijn. Waterkranen worden veel gebruikt en zijn overal te vinden.

Je hebt er minstens een in elke badkamer en misschien twee in de keuken. In de meeste badkamers is de linkerkraan voor warm water en de rechterkraan voor koud water. Sommige kranen moeten worden opengedraaid, andere moeten worden opgedraaid.

Handig

U krijgt stromend, schoon, gefilterd en koel water direct in uw huis! Als uw kraanwater schoon en gefilterd is, is het net zo goed als flessenwater.

Spaar het milieu

U hoeft geen plastic waterflessen meer te kopen; minder rommel en afval.

Beter voor je portemonnee

Het is goedkoop!

Meer opbergruimte

U hebt veel meer ruimte in uw keuken omdat u geen plastic flessen meer hoeft te bewaren.

Drinkwatersysteem Designkraan Prijs Aqua Pro