Watertapsysteem

Schoon drinkwater met het Aqua Pro watertapsysteem

Bent u het beu om met zware waterflessen te sjouwen of u zorgen te maken over schadelijke onzuiverheden in uw drinkwater? Het Aqua Pro tapsysteem is de oplossing die u zoekt. Onze geavanceerde technologie verwijdert onzuiverheden en levert heerlijk, schoon drinkwater rechtstreeks uit uw watertap.

Wilt u meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, vul dan ons formulier in en laat u adviseren door een expert. Ons team helpt u graag bij het vinden van de perfecte watertap voor uw huis of bedrijf. Aarzel niet en stap vandaag nog over op Aqua Pro.


Watertapsysteem
Watertapsysteem

Watertapsysteem
Watertapsysteem

Welkom bij Aqua Pro, de Belgische marktleider in premium drinkwatersystemen. Met onze koelsystemen voorzien wij bedrijven en HORECA-faciliteiten van verfrissend zuiver leidingwater. Onze oplossingen bieden verschillende voordelen, zoals het bevorderen van een gezondere levensstijl en het verminderen van uw ecologische voetafdruk door het elimineren van plastic flessen voor eenmalig gebruik.

Bij Aqua Pro zijn we er trots op dat we verschillende opties bieden voor het huren of kopen van onze leidingwaterkoelsystemen. Met ons kunnen bedrijven hun werknemers en klanten de luxe van gekoeld plat water of koolzuurhoudend water bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn door het gebruik van plastic flessen te verminderen. Om uw merk een extra persoonlijk tintje te geven, kunt u herbruikbare glazen flessen personaliseren met uw bedrijfslogo! Of u nu wilt huren of kopen, u kunt er zeker van zijn dat Aqua Pro u onklopbare prijzen biedt in de huidige markt.

Wilt u meer weten over onze offerte, laat dan hier uw gegevens achter en wij helpen u graag verder!

Watertapsysteem

8 Voordelen van een watertapinstallatie in uw restaurant

Bij Aqua Pro zijn we er trots op dat we bedrijven en HORECA bedrijven voorzien van kwaliteitsdrinkwatersystemen. Onze leidingwaterkoeler is een geweldige aanvulling voor elk restaurant, en we willen graag de voordelen van de installatie van een watertapsysteem benadrukken.

Gezondere optie voor uw klanten

Door uw klanten te voorzien van verfrissend en gefilterd leidingwater, weet u zeker dat zij schoon en gezond water consumeren. Met de toenemende bezorgdheid over plastic afval elimineert de overstap naar een kraansysteem de noodzaak van plastic wegwerpflessen die op stortplaatsen kunnen belanden.

Kosteneffectieve oplossing

Kiezen voor een watertapsysteem is een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het voortdurend kopen van flessenwater. Een leidingwatersysteem maakt het kopen van flessenwater overbodig en verlaagt de drankkosten voor iedereen.

Het is milieuvriendelijker

Het gebruik van plastic is schadelijk voor het milieu, en het gebruik van een watertapsysteem is een duurzame optie. Het vermindert uw ecologische voetafdruk omdat u geen plastic verpakkingen meer hoeft te kopen en weg te gooien.

Grote ontwerpflexibiliteit en ruimtebesparing.

De leidingwaterkoeler is ontworpen om in de krapste ruimtes van een restaurant te passen, omdat hij minimale ruimte inneemt. Het creëert flexibiliteit in termen van meubelopstelling en plattegrondontwerp. De waterdispenser past naadloos in elk interieurconcept zonder extra ruimte in te nemen.

Personalisering van het product

Bij Aqua Pro bieden we personalisatiediensten waarbij we uw logo op glazen flessen aanbrengen. Dit opent mogelijkheden voor bedrijven om hun merk te promoten met milieuvriendelijke alternatieven zoals het watertapsysteem.

Meer mogelijkheden voor consumentenbeleving

Het toevoegen van een watertapsysteem aan het menu van uw restaurant geeft een nieuwe dimensie aan de klantervaring. Toegang tot vers en gefilterd water creëert een gastvrije en aangename sfeer voor klanten. Het geeft ook een gevoel van luxe dat een revolutie teweegbrengt in de restaurantbeleving.

Minder onderhoud nodig

Het watertapsysteem vereist minder onderhoud dan traditionele waterdispensers in flessen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van waterflessen of het weggooien ervan.

Stimuleert duurzame praktijken

Schoon, gefilterd water via een waterdispenser verstrekken aan uw gasten versterkt de reputatie van uw restaurant als milieubewust bedrijf. Het bevorderen van duurzaamheid in uw zaak kan uw klanten inspireren om duurzame praktijken in hun dagelijks leven op te nemen.

Kortom, het installeren van een waterdispenser in uw restaurant is een slimme beslissing. Het laat zien dat u geeft om de gezondheid van uw klanten, het milieu en uiteindelijk uw gemeenschap. Bij Aqua Pro begrijpen we dat elk restaurant zijn eigen eisen heeft en we zullen samen met u het meest geschikte watertapsysteem voor uw bedrijf vinden.


Drink meer water op kantoor | Aqua Pro drinkwatersysteem: Aqua Pro biedt een verfrissende oplossing met hun geavanceerde drinkwatersysteem, ontworpen om werknemers aan te moedigen gehydrateerd te blijven gedurende de dag.
 
Waterdispensers voor professioneel gebruik: Aqua Pro biedt waterdispensers van hoge kwaliteit die perfect zijn voor professionele omgevingen, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot koel en schoon drinkwater.
 
Fleswaterkoeler | Aqua Pro waterkoelers: Ontvang water van de beste kwaliteit met de waterkoelers in flessen van Aqua Pro, ontworpen voor zowel thuis als commercieel gebruik. Deze innovatieve koelers zullen je dorst lessen met pure voldoening.
 
Aqua Pro Drinkwatersystemen – Topkwaliteit: Aqua Pro biedt drinkwatersystemen van topkwaliteit die ontworpen zijn om het meest verse en schone water te leveren voor kantoren, scholen en andere professionele omgevingen.
 
Drinkwaterapparaat | drinkwatersysteem Aqua Pro: Het drinkwatertoestel van Aqua Pro is een geavanceerde oplossing om ervoor te zorgen dat werknemers altijd toegang hebben tot vers en schoon drinkwater. Het is het ideale systeem voor professionele omgevingen zoals kantoren, sportscholen en scholen.
 
Gekoeld drinkwater apparaat | Aqua Pro drinkwatersysteem: Het gekoelde drinkwatertoestel van Aqua Pro is perfect om je koel en verfrist te houden tijdens de warmere maanden. Dankzij de geavanceerde filtratiesystemen weet je zeker dat je water van de beste kwaliteit krijgt.
 
Drinkwatersystemen | Aqua Pro drinkfonteinen: Blijf gehydrateerd in stijl met de drinkwatersystemen van Aqua Pro, die een verscheidenheid aan ontwerpen omvatten, zoals slanke drinkfonteinen. Met geavanceerde filtratie- en koelsystemen bent u elke keer weer verzekerd van een verfrissend zuiver drankje.

7 Dingen die u moet overwegen voordat u een watertapsysteem koopt.

Bent u een bedrijfseigenaar of manager die uw klanten en medewerkers toegang wil geven tot schoon, verfrissend drinkwater? Kijk dan niet verder dan Aqua Pro! Wij bieden premium drinkwatersystemen die perfect zijn voor bedrijven en HORECA faciliteiten in België. Onze drinkwatersystemen bieden een groot aantal voordelen – het bevorderen van een gezondere levensstijl, het verminderen van de CO2-uitstoot en het bieden van een vleugje luxe voor de klant. Dus voordat u investeert in een van deze uitzonderlijke systemen, zijn er een paar dingen die u moet overwegen.

Grootte en capaciteit

Bij het kiezen van een watertapsysteem moet u nadenken over de grootte en de capaciteit van het apparaat. Het is belangrijk dat u een systeem kiest met voldoende capaciteit voor de individuele behoeften van uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld een groot kantoor met veel werknemers runt, moet u een model met een hoge capaciteit kiezen. Als u daarentegen een klein café of restaurant runt, kan een kleiner model volstaan.

Waterkwaliteit

Bij het kiezen van een watertapsysteem is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het water. Aqua Pro’s gefilterde waterdispensers verwijderen onzuiverheden zoals chloor, lood en bacteriën uit uw drinkwater voor een optimale verfrissing. Als u zich echter zorgen maakt over het minerale of chemische gehalte van uw leidingwater, is een uitgebreidere filtratie vereist om veilige consumptienormen te garanderen.

Onderhoud en service

Vergeet niet dat uw kraaninstallatie – net als elk ander apparaat – onderhoud nodig heeft. Daarom biedt Aqua Pro onderhouds- en reparatiemogelijkheden voor onze systemen om ze in optimale conditie te houden. Als u op zoek bent naar een systeem om in te investeren, houd dan rekening met het benodigde onderhoud en of u de middelen heeft om het systeem voor langere tijd efficiënt te laten werken.

Kosten

Bij het investeren in uw bedrijf zijn de kosten een belangrijke factor. Bij Aqua Pro zijn we ons hiervan bewust en bieden we concurrerende prijzen voor onze watertapsysteem, die beschikbaar zijn als huur- en koopopties, zodat ze in elk budget passen. Vergeet bij het schatten van de totale kosten van een systeem niet om niet alleen de initiële investering, maar ook de onderhoudskosten op lange termijn in overweging te nemen!

Installatie

De installatie van een watertapsysteem hangt af van de grootte en stijl van het systeem, maar kan behoorlijk lastig zijn. Daarom biedt Aqua Pro een installatieservice voor al zijn systemen, zodat ze goed en veilig worden geïnstalleerd – zodat u dat niet hoeft te doen! Bedenk bij het kiezen van het systeem van uw voorkeur hoe gemakkelijk of moeilijk het installatieproces kan zijn en of u genoeg kennis hebt om het zelf te installeren.

Duurzaamheid

Het vervangen van plastic wegwerpflessen door een duurzaam, op maat gemaakt dispensersysteem is een gemakkelijke manier om uw klanten te laten zien dat u om het milieu geeft. Met de herbruikbare glazen flessen van Aqua Pro, bedrukt met uw bedrijfslogo, vermindert u niet alleen de hoeveelheid afval, maar voegt u ook een persoonlijk tintje toe aan uw bedrijf om duurzaamheid te bevorderen! Kijk bij het kiezen van een systeem voor uzelf of voor uw klanten hoe het zal helpen om milieudoelstellingen te ondersteunen en de waarden van uw bedrijf te versterken.

Klantenervaring

Denk bij het zoeken naar een watertapsysteem ook aan de klantervaring. De waterdispensers en drinksystemen van Aqua Pro bieden luxe en milieuvriendelijke alternatieven voor water in flessen. Bovendien zorgen onze personaliseerbare glazen flessen in combinatie met uw logo ervoor dat klanten bij elk bezoek een unieke ervaring hebben!

Uiteindelijk biedt Aqua Pro premium watertapsysteem voor alle soorten bedrijven in België. Wanneer u op zoek bent naar een waterdistributiesysteem voor uw bedrijf, zijn belangrijke onderdelen om te overwegen: grootte en capaciteit, kwaliteitsnormen, lopend onderhoud, kostenefficiëntie en duurzaamheidsfactoren. Laat ons u bijstaan in dit proces door u met onze expertise te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Watertapsysteem voor HORECA

Watertapsysteem
Watertapsysteem

6 Stappen om uw watertapsysteem goed te onderhouden.

Bij Aqua Pro is het onze missie om bedrijven en HORECA faciliteiten te voorzien van kwaliteits drinkwater systemen. Onze systemen zijn ontworpen om verfrissend, gefilterd water te leveren dat vrij is van verontreinigingen, een gezondere levensstijl bevordert en uw ecologische voetafdruk vermindert doordat er geen plastic wegwerpwaterflessen meer nodig zijn. Maar zelfs de beste systemen moeten worden onderhouden om goed te blijven werken.

Stap 1: Maak het watertapsysteem regelmatig schoon.

Een van de belangrijkste stappen in het onderhoud van uw kraansysteem is regelmatige reiniging. Na verloop van tijd kunnen mineralen, bacteriën en schimmels zich ophopen in het systeem en de smaak en kwaliteit van het water aantasten. Om het systeem te reinigen, sluit u eerst de watertoevoer af, verwijdert u de watertap en dompelt u deze in een oplossing van warm water en azijn of waterstofperoxide. Gebruik vervolgens een kleine borstel om de binnenkant van de watertap en alle andere bereikbare delen van het systeem te schrobben. Spoel ten slotte het systeem af met schoon water en zet het weer in elkaar.

Stap 2: Test de waterkwaliteit

Het regelmatig testen van de waterkwaliteit is ook een belangrijke stap in het onderhoud van uw kraansysteem. De waterkwaliteit kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de leeftijd van de leidingen, de chemicaliën die worden gebruikt bij de behandeling en de aanwezigheid van bacteriën of andere verontreinigingen. Door de waterkwaliteit te testen, kunt u problemen vroegtijdig opsporen en de nodige stappen ondernemen om ze te corrigeren. Aqua Pro raadt aan de waterkwaliteit minstens één keer per jaar te testen.

Stap 3: Vervang de filters indien nodig.

Filters zijn een essentieel onderdeel van elk leidingnet, omdat ze onzuiverheden helpen verwijderen en ervoor zorgen dat het water veilig is om te drinken. Na verloop van tijd kunnen filters echter verstopt raken, waardoor ze minder effectief worden. Om ervoor te zorgen dat uw kraansysteem goed werkt, is het belangrijk om de filters te vervangen wanneer dat nodig is. Aqua Pro adviseert de filters om de zes maanden tot een jaar te vervangen, afhankelijk van het gebruik.

Stap 4: Controleer de leidingen

Een ander belangrijk onderdeel van het systeem zijn de leidingen die het water van en naar de kraan leiden. Na verloop van tijd kunnen de leidingen corroderen, wat kan leiden tot lekken en andere problemen. Het is belangrijk om de leidingen regelmatig te controleren op tekenen van slijtage zoals verkleuring, lekken en corrosie. Als u problemen opmerkt, moet u deze onmiddellijk verhelpen om verdere schade aan het systeem te voorkomen.

Stap 5: Controle van het waterverbruik

Het monitoren van het waterverbruik is een andere belangrijke stap in het onderhoud van uw kraansysteem. Als u een plotselinge toename van het waterverbruik opmerkt, kan dit een teken zijn van een lek of een ander probleem met het systeem. Als het waterverbruik aanzienlijk daalt, kan dit wijzen op een probleem met het systeem dat moet worden verholpen. Door het waterverbruik te monitoren kunt u problemen vroegtijdig opsporen en dure reparaties in de toekomst voorkomen.

Stap 6: Plan regelmatig onderhoud

Tot slot is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plannen voor uw kraansysteem. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het systeem goed werkt en eventuele problemen kunnen worden opgespoord voordat ze zich ontwikkelen tot grote problemen. Aqua Pro raadt aan het onderhoud minstens één keer per jaar te plannen, en vaker voor zwaar gebruikte systemen.

Kortom, goed onderhoud van uw leidingnet is essentieel om ervoor te zorgen dat het schoon en veilig drinkwater blijft leveren aan uw werknemers en klanten. Door deze zes stappen te volgen, kunt u uw systeem goed laten werken en dure reparaties in de toekomst voorkomen.

Drink meer water

Watertapsysteem

FAQ’s over watertapsysteem

Bij Aqua Pro zijn we ons ervan bewust dat u vragen kunt hebben over ons watertapsysteem. Om ervoor te zorgen dat u het product volledig begrijpt, hebben we voor uw gemak een lijst met veelgestelde vragen opgesteld.

Wat is een leidingwaterkoeler?

Verfris en revitaliseer uw werkruimte met het gemak van een leidingwaterkoeler! Dit revolutionaire systeem maakt plastic wegwerpflessen overbodig en levert vers, gefilterd drinkwater op de juiste temperatuur aan personeel, klanten en gasten. Het zorgt niet alleen voor een aangenamere werkomgeving, maar de milieuvriendelijkheid helpt ook de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen.

Hoe werkt de leidingwaterkoeler?

Ervaar het gemak van leidingwaterkoelers die gemakkelijk toegang bieden tot gefilterd, gezuiverd en gekoeld H2O. Wil je wat meer koolzuur in je drankje? Dit systeem biedt ook carbonatie voor sprankelende verfrissing. Deze systemen zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar vereisen ook minimaal onderhoud!

Wat zijn de voordelen van een leidingwaterkoeler in mijn werkomgeving?

Een leidingwaterkoeler bevordert een gezondere levensstijl door de toegang tot zuiver, gefilterd water – een essentiële factor voor een goede gezondheid. Het heeft ook een positieve impact op het milieu, want je vermindert het gebruik van plastic flessen. Met een betere moraal van het personeel en minder kosten voor flessenwater is een leidingwaterkoeler in alle opzichten voordelig!

Kan ik een leidingwaterkoeler kopen of huren bij Aqua Pro?

Bij Aqua Pro heb je het beste van twee werelden: Een eersteklas leidingwaterkoeler kopen of huren voor een onklopbare prijs. En als dat nog geen indruk op je maakt, kun je bij onze producten ook je waterflessen personaliseren – zo breng je raffinement en luxe rechtstreeks naar je werkomgeving!

Hoe onderhoud ik de drinkwaterdispenser?

Onze waterdispenser is gemakkelijk te onderhouden en wordt geleverd met gedetailleerde instructies om ervoor te zorgen dat hij correct wordt onderhouden. Wij bieden ook een onderhoudsservice zodat u uw systeem in topvorm kunt houden!

Is het veilig om water te drinken uit een leidingwaterkoeler?

Over veiligheid hoef je je bij een leidingwaterkoeler geen zorgen te maken. Onze systemen zijn uitgerust met geavanceerde filter- en zuiveringstechnologieën die het water ontdoen van alle onzuiverheden en zorgen voor uitzonderlijk fris drinkwater. Bovendien garanderen we dat we voldoen aan alle geldende voorschriften, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Hoe weet ik welke leidingwaterkoeler geschikt is voor mijn bedrijf?

Bij Aqua Pro weten we hoe belangrijk het is om een leidingwaterkoeler te kiezen die precies aan uw behoeften en eisen voldoet. Daarom helpt ons team van experts je om het perfecte systeem voor jouw bedrijf te vinden, rekening houdend met factoren als grootte en volume. En als je na de proefperiode niet overtuigd bent, helpen we je een alternatieve oplossing te vinden tot je tevreden bent!

Wat maakt het kraansysteem van Aqua Pro zo uniek?

Aqua Pro’s tapsysteem heeft een geavanceerd filtratieproces dat schadelijke onzuiverheden, geur en chloorsmaak verwijdert, zodat het water uit uw kraan schoon, fris en veilig is om te drinken. Daarnaast maakt het systeem gebruik van energiezuinige technologie die u geld bespaart op uw waterrekening en u tegelijkertijd milieubewust houdt.

Kan ik het Aqua Pro-kraansysteem zelf installeren of heb ik professionele hulp nodig?

Het Aqua Pro-kraansysteem is ontworpen om gemakkelijk te installeren en het bedrijf biedt duidelijke instructies om u door het installatieproces te leiden. Als u het systeem echter niet zelf kunt installeren, of als u problemen ondervindt tijdens de installatie, biedt Aqua Pro een professionele installatieservice om ervoor te zorgen dat uw systeem correct wordt geïnstalleerd en volledig functioneel is.

Is het Aqua Pro-tapsysteem compatibel met verschillende soorten watertappen?

Ja, het waterkraansysteem van Aqua Pro is compatibel met de meeste standaardkranen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschaf van een specifiek type kraan om het systeem te kunnen gebruiken. Als u zich echter zorgen maakt over de compatibiliteit, staat de klantenservice van Aqua Pro klaar om eventuele vragen te beantwoorden voordat u het systeem aanschaft.


Watertapsysteem
Watertapsysteem

Conclusie: Watertapsysteem

Bij Aqua Pro geloven we sterk in het bevorderen van een gezondere en groenere levensstijl. Onze hoogwaardige drinkwatersystemen zijn ontworpen om precies dat te doen door bedrijven en HORECA faciliteiten te voorzien van een betaalbare, gemakkelijk te gebruiken en betrouwbare bron van gefilterd, verfrissend drinkwater. Met de optie om onze drinkwatersystemen te kopen of te huren, zorgen we ervoor dat iedereen toegang heeft tot onze diensten, ongeacht zijn behoeften of budget.

Wij begrijpen ook het belang van presentatie in de zakenwereld. Daarom bieden we gepersonaliseerde, herbruikbare glazen flessen met het logo van uw bedrijf. Of u nu indruk wilt maken op uw klanten of gewoon de hoeveelheid wegwerpplastic in uw bedrijf wilt verminderen, onze leidingwaterkoeler is de perfecte oplossing. Interesse om de eerste stap te zetten naar een gezondere en groenere levensstijl? Laat je contactgegevens achter op deze pagina en we helpen je graag verder. Laten we samenwerken om hydratatie gezonder, duurzamer en moeiteloos te maken!